Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Beyezid-i Bestami Kuddissessirruhu (1 Kullanıcı)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
B)b)...................................................................b)b)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
s.a arkadaşlar kimse okumucak heralde neyse rabbime emanet olun

selamün aleyküm.
elbetteki okuyan ve okunan her daim olacaktır.bir laf vardır."bir kilo bakırım olacagına,bir gram altınım olsun.lütfen sen yazmaya devam et.sendeki ALLAH aşkı,seni inşaallah sonu çok güzel olan yerlere ulaştırır inş.selametle.

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.
elbetteki okuyan ve okunan her daim olacaktır.bir laf vardır."bir kilo bakırım olacagına,bir gram altınım olsun.lütfen sen yazmaya devam et.sendeki ALLAH aşkı,seni inşaallah sonu çok güzel olan yerlere ulaştırır inş.selametle.
ALEYKÜM SELAM DUALARINIZA AMİN RABBİM RAZI OLSUN:gulegule

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM..................B)B)B)B)...............................

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM

ve aleyna aleyküm selam güzelliklerin yolcusu kardeşim..Kusuruma bakmayın, yeni gördüm selamınızı..nasılsınız, iyisiniz inşaAllah değerli kardeşim..B)Rabbimiz c.c. gecenizi hayırlı, bereketli, nurlu eylesin inşaAllah güzel kardeşim.. selam, daim dua ve baki muhabbetlerim ile inşaAllah.. :H​

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam güzelliklerin yolcusu kardeşim..Kusuruma bakmayın, yeni gördüm selamınızı..nasılsınız, iyisiniz inşaAllah değerli kardeşim..B)Rabbimiz c.c. gecenizi hayırlı, bereketli, nurlu eylesin inşaAllah güzel kardeşim.. selam, daim dua ve baki muhabbetlerim ile inşaAllah.. :H​
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM HAMDOLSUN RABBİME İYİM SİZ NASILSINIZ KARDEŞİM AMİN KARDEŞİM RABBİM SİZİN GECENİZİDE HAYIRLI BEREKETLİ NURLU EYLESİN İNŞALLAH KARDEŞİM
BİL MUKABİL SELAM DAİM DUA VE BAKİ MUHABBETİMLE KARDEŞİM AF EDEN RABBİME EMANETSİNİZ GÜZEL KARDEŞİMB)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM HAMDOLSUN RABBİME İYİM SİZ NASILSINIZ KARDEŞİM AMİN KARDEŞİM RABBİM SİZİN GECENİZİDE HAYIRLI BEREKETLİ NURLU EYLESİN İNŞALLAH KARDEŞİM

BİL MUKABİL SELAM DAİM DUA VE BAKİ MUHABBETİMLE KARDEŞİM AF EDEN RABBİME EMANETSİNİZ GÜZEL KARDEŞİMB)

ve aleyna aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c. iyiliğinizi artırsın inşaAllah, ben de iyiyim kardeşim elhamdülillah.daim dualarımızdasınız..Mevla iki cihanda aziz eylesin sizi inşaAllah mücahide kardeşim.. Settar c.c. olan Rabbimize emanetsiniz siz de inşaAllah. geceniz mübarek olsun.. selametle :HB)

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam güzel kardeşim..Rabbimiz c.c. iyiliğinizi artırsın inşaAllah, ben de iyiyim kardeşim elhamdülillah.daim dualarımızdasınız..Mevla iki cihanda aziz eylesin sizi inşaAllah mücahide kardeşim.. Settar c.c. olan Rabbimize emanetsiniz siz de inşaAllah. geceniz mübarek olsun.. selametle :HB)
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM KARDEŞİM AMİN RABBİM DAİMİ İYİ ETSİN İNŞALLAH SİZDE BU ACİZİN DAİMİ DUASINDASINIZ KARDEŞİM AMİN RABBİM NE GÜZEL KARDEŞLİK İHSAN ETTİ BU ACİZE AMİN KARDEŞİM RABBİM ÖRTER İNŞALLAH KARDEŞİM SİZİNDE GECENİZ MÜBAREK OLSUN ÖZLEDİK KARDEŞİMİZİ SİZDE BİZİ BİRBİRİMİZE KARDEŞ KILAN RABBİME EMANET OLUN İNŞALLAH DAVA SAFINDA İSLAM ŞEREFİNİ KUCAKLAYAN DEĞERLİ KARDEŞİM:H

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL KARDEŞİM KARDEŞİM AMİN RABBİM DAİMİ İYİ ETSİN İNŞALLAH SİZDE BU ACİZİN DAİMİ DUASINDASINIZ KARDEŞİM AMİN RABBİM NE GÜZEL KARDEŞLİK İHSAN ETTİ BU ACİZE AMİN KARDEŞİM RABBİM ÖRTER İNŞALLAH KARDEŞİM SİZİNDE GECENİZ MÜBAREK OLSUN ÖZLEDİK KARDEŞİMİZİ SİZDE BİZİ BİRBİRİMİZE KARDEŞ KILAN RABBİME EMANET OLUN İNŞALLAH DAVA SAFINDA İSLAM ŞEREFİNİ KUCAKLAYAN DEĞERLİ KARDEŞİM:H

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullah islam davasınını mücahidesi, değerli kardeşim..amin dualarınıza, gece gece mutlu ettiniz kardeşim Allah razı olsun..Bu kıymetli kardeşliği ihsan eden Rabbimiz, baki de eylesin inşaAllah güzelliklere yolcu kardeşim benim..ben de sizleri özledim, Eskisi gibi çok giremiyorum kardeşim bu aralar..
ama gönüllerimiz, dualarımız bir inşaAllah;) Rabbimize c.c. emanetsiniz kardeşim..
Daim dua, muhabbet ve kardeşliğimizle inşaAllah.
bu da aciz kardeşinizden hediye olsun siz güzel kardeşime..

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullah islam davasınını mücahidesi, değerli kardeşim..amin dualarınıza, gece gece mutlu ettiniz kardeşim Allah razı olsun..Bu kıymetli kardeşliği ihsan eden Rabbimiz, baki de eylesin inşaAllah güzelliklere yolcu kardeşim benim..ben de sizleri özledim, Eskisi gibi çok giremiyorum kardeşim bu aralar..

ama gönüllerimiz, dualarımız bir inşaAllah;) Rabbimize c.c. emanetsiniz kardeşim..
Daim dua, muhabbet ve kardeşliğimizle inşaAllah.
bu da aciz kardeşinizden hediye olsun siz güzel kardeşime..

DEĞERLİ KARDEŞİM NİĞDELİ RABBİM RAZI OLSUN HEDİYENİZ İÇİN BİRDE SÜNNETİ İŞLEMENİZİN SEVABINI RABBİM VERSİN İNŞALLAH RABBİME EMANETSİNİZ

afakisevda

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam sizede hayırlı ve bereketli akşamlar olsun İhlasıyla ameliyle ALLAHA dost olmuş bu güzel zatın hayatından bahsedip bizimle paylaştığınız için RABBİM sizden razı olsun kardeşim ve dilerim ki GÜZEL RABBİM bizleride bu güzel kullarının feyzinden bereketinden istifade edip yaşayanlardan eylesin

onlarki
ALLAHI HAKKIYLA SEVENLER VE KORKANLARDI

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam sizede hayırlı ve bereketli akşamlar olsun İhlasıyla ameliyle ALLAHA dost olmuş bu güzel zatın hayatından bahsedip bizimle paylaştığınız için RABBİM sizden razı olsun kardeşim ve dilerim ki GÜZEL RABBİM bizleride bu güzel kullarının feyzinden bereketinden istifade edip yaşayanlardan eylesin

onlarki
ALLAHI HAKKIYLA SEVENLER VE KORKANLARDI

SELAM ve DUA ile kalın ALLAHA EMANET OLUN
SELAMÜN ALEYKÜM RABBİM RAZI OLSUN YORUMUNUZ VE DUANIZ İÇİN RABBİM FEYİZLERİNDEN ALMAMIMIZI NASİP ETSİN RABBİM SİZDENDE RAZI OLSUN İNŞALLAH ALLAHI HAKKIYLA SEVENLERDEN VE KORKANLARDAN OLURUZ RABBİM RAZI OLSUN KAİNATIN SAHİBİNE EMANET OLUN

MAVİ LEYLAK

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleyküm
çok güzel bir paylaşım kardeşim hayatını anlatacagınızı söylediniz nerden alıyorsunuz banada sölermisiniz lüten çok sevinirim söylrseniz
selametle

cennet yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
es selamü aleyküm
çok güzel bir paylaşım kardeşim hayatını anlatacagınızı söylediniz nerden alıyorsunuz banada sölermisiniz lüten çok sevinirim söylrseniz
selametle
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM GÖNÜL DOSTLARI YAZARI FATMA TEMİR ORDAN ANLATTIM KARDEŞİM RABBİME EMANET OLUN

fidanras

Kayıtlı Kullanıcı
S.a kardeşim.

Yazını büyük bir merakla ve dikkatle cümlesi cümlesine okudum.Çok güzeldi.Beyazıd i bistami hakkında daha yazmanı bekliyorum.
Teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt