SELAMUN ALEYKÜM HACI BACIM.
MAŞALLAH SÜPHANALLAH NE KADAR GÜZELLER YAAAA.
ELİNE EMEĞİNE SAĞLIK ALLAH(C.C) RAZI OLSUN. ALLAH'A(C.C) EMANET OL.
SELAMUN ALEYKÜM.
selamun aleykum gül tanesi kardeşim benim
ellerine saglık ne güzeller özellikle tüylü tüylü olanlar çok hoşuma gitti
demekki gül kardeşim beyez güvercinleri seviyor... sevilmezmi aklıma peygamber efendimizin magaranın agzında durarak koruyan güvercinler geldi...
rabbimize emanetsin inşallah
selam dua ve muhabbetle inşallah
[/quote]bu güvercini şimdi yolladım sana mesajları var gül kardeşim benim
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile inşallah
[QUOTE497]
s.a kardeşim emeğine sağlık çok güzel tek kelimeyle harikalar selam ve dua ile a.e.o:G:H
Esselamun aleyküm güzel kardeşim
Maşaallah hepside birbirinden güzeller.Sade ve masumlar.
Yüreğinize sağlık.Teşekkür ederim selam ve dua ile...B)
SELAMÜN ALEYKÜM .PAYLAŞIMLARIN ÇOK GÜZEL ALİYECİĞİM.EMEĞİNE SAĞLIK . MEVLAYA EMANET OL.....
Aliye Kardeşim Selamün Aleyküm ... Güvercinler çok Hoş.. Ellerine Sağlik... Bir Soru Sorucaktim Geçenlerde Bir Yorumda Okudum Size Haci Diye Hitap Edilmişti . Gerçekten Hacimisiniz? Istemiyorsaniz Cevap Vermeye Bilirsiniz..
Ve aleyküm selam değerli kardeşim..Allah c.c razı olsun, sizin de paylaşımlarınız çok güzel, açmış olduğunuz konuları beğenerek okudum. Rabbimiz c.c devamını getirmenizi nasip eylesin inşallah.. B) Teşekkür ederim..Rabbimize emanetsiniz.Selam ve dua ile inşallah.
Ve aleyküm Selam Fatıma kardeşim. Beğendiğinize sevindim. Allah c.c razı olsun, teşekkür ederim.Ben umreye gittim, Rabbimiz 2 kez nasip etti..Bir abimiz bana ondan öyle yazıyor Rabbimiz c.c herkese nasip eylesin inşallah..Rabbimize emanetsiniz kardeşim. Selam ve dua ile inşallah..B)
SAĞOL ALİYECİĞİM. SİZLERİN GÜZEL , ANLAMLI , DEĞERLİ PAYLAŞIMLARINIZA ÖZENİYORUM . AMA YOĞUN BİR HAYATIM VAR . BU YOGUNLUK İÇİNDE BİŞEYLER HAZIRLAMAYA FIRSAT BULAMIYORUM. SİZLERİN EMEĞİNİZE SAYGI, BİDE ÖĞRENMEK İÇİN FORMLARI TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM. SENİN PAYLAŞIMLARINIDA FIRSAT BULDUKÇA İLGİYLE TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUM.
YANILMIYORSAM SEN SINAVA HAZIRLANIYODUN DEĞİLMİ? ALLAH KOLAYLIK VERSİN. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN...:H
ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH ÜMMETİ MUHAMMEDİN HEPSİNE NASİP OLUR...
ESSELAMÜN ALEYKÜM..