inş öyle olur kardeşim sela ve dua ileElise yazdı:
Bunalr bekar ve evli kardeslerimizin ve bizim kulagimiza küpe olsun,degerli seyler.
a s güzel kardeşim herşeyin hayırlısı olsun beyaz atlı prensini bulamadın sen ozaman bulursan birdde buraya yazarsın arkadaşlar ben evleniyorummm diye yinede hakkında hayırlsı dua ilekarapece yazdı:
s.a ben evlenmicem diye tutturmuş biriiken geçen gün arkadaşımın vesilesi ile evlenmek istiyorum diye tutturddum ama bu seferde annem evlendirmiyor
tabi bu işin espirisi YİNE EVLENMEK İSTEMİYORUMALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
![]()
s.a ben beyazatlı prensim vardı bulmuştum ama kaybettim onu kaybettiğimde kendimi de kaybetmiştim daha yeni yeni toparlanıyorum bu sebebten istemiyorum gerçi dediğiniz gibi hayırlısı olsun diyimde bari yarın birgün olurda evleniyorum derim rezil olmayayım dimi amaRavza_Nur yazdı:
a s güzel kardeşim herşeyin hayırlısı olsun beyaz atlı prensini bulamadın sen ozaman bulursan birdde buraya yazarsın arkadaşlar ben evleniyorummm diye yinede hakkında hayırlsı dua ilekarapece yazdı:
s.a ben evlenmicem diye tutturmuş biriiken geçen gün arkadaşımın vesilesi ile evlenmek istiyorum diye tutturddum ama bu seferde annem evlendirmiyor
tabi bu işin espirisi YİNE EVLENMEK İSTEMİYORUMALLAH RAZI OLSUN SELAMETLE
![]()
güzel kardeşim illede beyaz atlı olacak siyah olmazzz benim beyaz atlı eniştem hazırda onda ses yok haberi yok garibin yazıyorum yazıyorum bir türlü jeton düşmüyorrr ne yapayımmFATMA_ERGUN yazdı:
ABLA BEN SİYAH ATLI İSTİYORUM NE OLUCAK ŞİMDİ?
ABLA ARTIK DUYMASIN.ÇÜNKÜÜÜÜÜ BEN İSTEMİYORUM ARTIK.YÜZÜKLERİDE ATA BİLİRSİN.Ravza_Nur yazdı:
güzel kardeşim illede beyaz atlı olacak siyah olmazzz benim beyaz atlı eniştem hazırda onda ses yok haberi yok garibin yazıyorum yazıyorum bir türlü jeton düşmüyorrr ne yapayımmFATMA_ERGUN yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
değerli kardeşim çok güzel anlattın rabbim senden razı olsun sevabını yazsın inş siz bekar kardeşlerim hakkında rabbim hayırlısını versin inş duada unutmayınGuler Liman yazdı:
B)B)SELAMUN ALEYKÜM ABLACIĞIM.ALLAH(CC) RAZI OLSUN.ÇOK GÜZEL VE FAYDALI YAZIYI(DAHA DOĞRUSU GERÇEKLERİ) PAYLAŞMIŞSIN.RABBİM RIZASINA NAİL KILSIN İNŞALLAH.ABLACIĞIM BİLİYOR MUSUN BİR ERKEK VE BİR BAYAN GERÇEK ANLAMDA BİRBİRLERİNİ ALLAH(CC) RIZASI İÇİN SEVER VE ALLAH(CC) O YUVAYI KURARLARSA İNŞALLAH MUTLU OLURLAR..ÇÜNKÜ MUTLULUĞUN YOLU İSLAM..
BİR İKİNCİ HUSUS MUHAKKAK HER EVDE OLABİLİR UFAK TEFEK,TATSIZLIKLAR,BUNLARDA DA ZATEN ÖNEMLİ OLAN TARAFTARLARIN ,NERDE ALTTAN ALACAKLARINI İYİ KESTİRİP,O ANDA ONLARI YAPABİLMELERİ..
RABBİM TÜM İNSANLARA,MENFAAT ÜZERİNE DAYANMAYAN,SEVGİSİNİN TECELLİ ETTİĞİ KUL SEVGİLERİ İLE YUVA KURMAYI NASİP EYLESİN..PAYLAŞIMIN İÇİN ÇOK SAĞOLASIN ABLACIĞIM.ALLAH'IM RAZI OLSUN.KENDİNE İYİ BAK ABLAM..ALLAH'A EMANETSİN..B)B)B)
SÜPERSİN YAGuler Liman yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA BEN SİYAH ATLI İSTİYORUM NE OLUCAK ŞİMDİ?FATMA SEN PRENSİ BULDA BEN SANA SİYAH ATI BULURUMBEYAZI SİYAHA BOYARIZ OLUR BİTER KARDEŞİM
SELAMETLE
evet bencede hoştuuu tşk güler kardeşimFATMA_ERGUN yazdı:
SÜPERSİN YAGuler Liman yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
ABLA BEN SİYAH ATLI İSTİYORUM NE OLUCAK ŞİMDİ?FATMA SEN PRENSİ BULDA BEN SANA SİYAH ATI BULURUMBEYAZI SİYAHA BOYARIZ OLUR BİTER KARDEŞİM
SELAMETLE
![]()
evet güzel bir söz kardeşim tşk hatırlatma için dua ileFATMA_ERGUN yazdı:
Açken, yorgunken, kızgınken, arabada, yemek sofrasında, başkalarının yanında münakaşa oluşturabilecek konulara girmeyin.
EN ÖNEMLİ UNSUR BENCE BU.EN ÇOK TARTIŞMALAR BU YÜZDEN OLUYOR.
BİZLER NE BEYAZ ATLI İSTİYORUZ NEDE PRENS.SAYGILI TERBİYELİ OLSUN YETER....Ravza_Nur yazdı:
evet güzel bir söz kardeşim tşk hatırlatma için dua ileFATMA_ERGUN yazdı:
Açken, yorgunken, kızgınken, arabada, yemek sofrasında, başkalarının yanında münakaşa oluşturabilecek konulara girmeyin.
EN ÖNEMLİ UNSUR BENCE BU.EN ÇOK TARTIŞMALAR BU YÜZDEN OLUYOR.