Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bende Gitmek Zorundayim (1 Kullanıcı)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canımm sağol canım ya keşke sizinle sürekli görüşebilseydim..sende en güzele emanetsin.

bend eçok isterdim canım ...özel mesajlar yasaklanmış aslında insna çok sevdiği dostlarına ulaşmak istyor bi kaç tanede olsa hakları olmalı...... keşke konuşabilsek .allaha emanet ol...

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
canım özel msjlar yasak ama msn adresleri verebileceğimiz bir yer varmı peki varsa ben sana vermek isterim

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)

Selamün Aleyküm Seval kardeşim,
Yazdıklarınıza çok üzüldüm kardeşim. İmtihanların en ağırı, insanın ailesiyle olan imtihanı olsa gerek.Hem de böyle bir konuda.. Elhamdülillah Hak ve Hakikatlerin nuru olan yüce dinimiz İslam'ı yaşıyorsunuz ve tercihinizi Rabbimizden yana kullanmışsınız, Rabbimiz c.c de sizi asla yalnız bırakmayacaktır..Yalnız O'na güvenin ve yalnız O'na tevekkül edin kardeşim:gulegule..Allah c.c, kuluna yetendir..Çok kıymetli Talip Amcamın da belirttiği gibi Musab bin Umeyr (r.a) hep hatırınızda olsun kardeşim..O da ailesinden gördüğü her zulüm ve alıkoymalara rağmen şehadetle şereflenmiş ve bunun sonucunda da cennetle müjdelenmiş on büyük sahabeden biri..O mübareklerin sınavları hep aklınızda, direnişleri ise hep yüreğinizde olsun.

Hakkım yoktur, varsa da şayet ebeden, daimen helaldir.. En Dost, her daim yar ve yardımcınız olsun..İmtihanınızda sabırlı ve azimli eylesin..Yeniden buluşabilmek duası ve ümidi ile..Allah'a emanetsiniz kardeşim.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
KARDEŞİM ARAMIZDAN AYRILMANA ÇOK ÜZÜLDÜM HAKKINI HELAL ET ALLAH SENDEN RAZI OLSUN SENİ TANIMASAM GÖRMESEM BİLE SENİN BENİM YANIMDA AYRI BİR YERİN VAR KERDEŞİM ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN İNŞALLAH HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.
Rabbim dualarımızı kabul etsin laves kardeşimde içinde bulunduğu sıkıntılardan tez zamanda kurtarıp aramıza dönmeyi nasip etsin inşallah ailesinide hidayet etsin inşallah.Allah'ım sana sığınıyoruz senden istiyoruz bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirme dualarımızı kabul et sıkıntılarımızı kederlerimizi ortadan kaldırıp tez zamanda selametimize çıkarmak nasip et inşallah hayırlısıyla.AMİN
SELAM VE DUA..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt