Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)
Selamün Aleyküm Seval kardeşim,
Yazdıklarınıza çok üzüldüm kardeşim. İmtihanların en ağırı, insanın ailesiyle olan imtihanı olsa gerek.Hem de böyle bir konuda.. Elhamdülillah Hak ve Hakikatlerin nuru olan yüce dinimiz İslam'ı yaşıyorsunuz ve tercihinizi Rabbimizden yana kullanmışsınız, Rabbimiz c.c de sizi asla yalnız bırakmayacaktır..Yalnız O'na güvenin ve yalnız O'na tevekkül edin kardeşim:gulegule..Allah c.c, kuluna yetendir..Çok kıymetli Talip Amcamın da belirttiği gibi Musab bin Umeyr (r.a) hep hatırınızda olsun kardeşim..O da ailesinden gördüğü her zulüm ve alıkoymalara rağmen şehadetle şereflenmiş ve bunun sonucunda da cennetle müjdelenmiş on büyük sahabeden biri..O mübareklerin sınavları hep aklınızda, direnişleri ise hep yüreğinizde olsun.
Hakkım yoktur, varsa da şayet ebeden, daimen helaldir.. En Dost, her daim yar ve yardımcınız olsun..İmtihanınızda sabırlı ve azimli eylesin..Yeniden buluşabilmek duası ve ümidi ile..Allah'a emanetsiniz kardeşim.