Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bende Gitmek Zorundayim (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim söyleyecek söz bulamadım üzüldüğümden benim hakkım yoktur varsada helal olsun rabbim herdayim gönlüne göre versin selam ve dua ile kal seni burada bekliyeceğiz bir gün selam verirsen cok sevinirizB):A

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum kardesim ne oluyor be hiç anlamiyorum kardesim gitmene çok üzüldüm.InsaAllah tekrar Dönersin.Ben zaten hiç durmak istemiyorum kardeslerim teker teker gidiyorlar.:A InsaAllah gelirsin kardesim.Hakkim varsa da helal olsun.Rabbim'e emanet ol. :gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim razi olsun ekreme kardesim baksana giden gidene zaten ben hiiç kalmak istemiyorum iste sizler varsiniz diye kaliyorum.:A Ama giden gidene simdi hiiç kalmak istemiyorum. :A

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm kardeşim inan çok üzüldüm gitmene. ama rabbim inşaallah ailene hidayet verir ve seni bizlere tekrar gönderir inşaallah. siteye girebildiğim herr zaman gözlerim önce seni ve birkaç kişiyi daha mutlaka arıyordu.biz burada gerçek bir aile olduk. oyüzden bu gidişler bizi ziyadesi ile üzüyor. umarım en kısa zamanda tekrar aramızda olursunuz. hakkım varsa binlerce kez helaldir.sizde lütfen üzülmeyin rabbim neylerse güzel eyler.rabbime emanet olun.

mneccar

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim... seninle fazla bir tanışıklığımız olmadı ama senin forumda dua köşesinde hep düzenlemelerin dikkatimi çekmiştir... herzamanda ALLAH(cc) razı olsun demişimdir... senin yaşadıklarını bende yaşadım... aile baskısı ile başımı açmak zorunda kalmıştım... onun dışında burdan sayı alıp dua okuduğumda bana deli muamelesi yapıyorlar... onların dalga konusu olmuşum... çok sıkıntı çekiyoruz... ama ALLAH(cc) sevgisi kalbimizde bedenimizin her zerresinde... bizleri rızasından ayırmasın... inşallah geri dönersin kardeşim... gerçekten birçok kardeşimize olduğu gibi sanada ihtiyacımız var... dualarını eksik etme... RABBİM yar ve yardımcın olsun... bizler burada var olan kardeşlerimiz birbirimize sıkıca kenetlenelim... selametle...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun Aleyküm Ablacim..

çok Ama çok üzüldüm Gitmene,ama Gitmede Diyemiyorum çünkü Sorunun özel...

Rabbim Yardimcin Olsun Inşallah...

Bana çok Yardimin Oldu Asil Sen Bana Hakkini Helal Et,benden Tarafa Helal Olsun Ablacim..
Bir Gün Geri Gelirsen Unutma Seni Bekliyen Kardeşlerin Var Burda,ben Inaniyorum Dönüceksin Bende Seni Bekliyor Olucam Canim Benim...

Rabbime Emanet Ol Dua Ile..

A

Arzu_76

canım kardeşim

Rabbim her zaman doğrunun yanındadır. Rabbim ailene hidayet versin inşallah
dualarımızdasın sevgili kardeşim.

Hakkın çok geçmiştir bana ne olur hakkını helal et canım kardeşim.

Senın gibi itikatlı,inançlı, iyi ve yardımsever kardeşlerimizi burda hep görmek isteriz.

Dualarımızdasın canım kardeşim.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim Dua bölümü denince sen aklıma geliyosun aklıma Düzenlemelerinle dualarınla Allah kabul etsin Dualarımızı inş... Gitmene çok üzüldüm kısa zamanda Tekrar aramıza dönmen dilegiyle RAbbim ailene Hidayet versin .. RAbbim yolunu açık etsin Bütün zorluklarla baş edecek sabrı gücü sana versin Hoşçakal RAbbime emanet ol

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
İnanki çok üzüldüm laves senin de hakkın ödenmez çok şeyler yaptın listelerle çok uğraştın varsa hakkım helal olsun kardeşim ama inşallah sorunlarını çözersin ve tekrar aramıza dönersin inanki çok üzgünüm şuan teker teker sevdiğimiz kişiler gidiyor çok üzücü elimizden de bişey gelmiyor bu daha da üzüyor beni her daim dualarımdasın kardeşim Rabbime emanet ol selametle :gulegule

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm
laves kardeşim forumu yeni gördüm ve gerçekten çok üzüldüm herkez gibi bende bu sitede seni görmeye çok alışmıştım. Seni gerçkten özleyeceğiz.Rabbim ailene sana verdiği gibi iman gücü versin inşallah. Bunların hepsi bir sınav,sende bu sınavları sabırla aşacaksın inşallah canım kardeşim. Her daim acizane dualarımda olacaksın sen ve ailen inşallah gülüm.Benim sana hakkım varsa helal olsun canım benim sende hakkını helal et.
Allah'a emanet ol

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm.sevalcim çok üzüldüm.klavyem bozuktu yazamadım ama içim gitti.canım kardeşim helal olsun senin hakkın daha çok geçti canım benim. inşallah dönersin:ARabbime emanet ol.

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Kardeşim

Senin Bana Ve Burdaki Arkadaşlarimiza çok Hakkin Geçti.sen Hakkini Helal Et çok üzüldüm Gidiyo Olmana.allaha Emanet Ol Kardeşim.arasirada Olsa Gir Lütfen .allah Aileni Islah Etsin.hoşçakal

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)

VeAleynaAleykümSelam Seval Kardeşim;

"Hasbünallahu ve ni'mel Vekil."

Allah sana yeter kardeşim..Her daim yar ve yardımcınız olsun..
Kalbinizdeki İman-Allah sevgisi direnciniz olup her zorlukta size kuvvet versin..
Bizlerde sizin için duacıyız inşaAllah.
MUS'AB B. UMEYR(r.a.)'ı hatırla böyle anlarında..
Hani Allah'ın Resulü(SAV)'ne gitmesin diye annesinin onu direğe bağladığını..tehditler savurduğunu..ama başarılı olmadığını..
Ve O'nun içindeki bu AŞK'ı kimselerin sökemediğini..

Hakkımız varsa helal-i hoş olsun kardeşim..Allah yar ve yarenin olsun..
Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz..

musa____

Kayıtlı Kullanıcı
Selamın Aleyküm.Çok Üzüldüm İnanki.Dha Yeni Tanışmıştık Ama Ayrılman Beni Üzdü.
Ama Olsun Rabbim Seninle...
Sen Gerçekten İyi Birisin Allah Razı Olsun...
Hakkını Helal Et Olurmu...
Selam Ve Dua İle...
Kur-an Işıgında Rabbime Emanet Ol...

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a laves kardeşim gideceğini öğrenmiştim ama formunu yeni gördüm rabbim ailene doğru yolu göstersin..inşAllah güzel bir ışık seni buraya geri döndürür.İnşAllah ailende yaptığı bu hatayı anlar sorun ne bilmiyorum yazdıklarına karşı yola çıktım.canım kardeşim sana karşı hiç hakkım yok ama benim varsa yerden göğe kadar helal olsun.ben seni o kadar tanımıyorum ama bu kadar tanıyan kardeşlerin senin yokluğuna nasıl alışırlar bilmiyorum rabbim sabır versin inşAllah..en güzele emanetsin canım
laves ile görüşenler var ise bu yazdıklarımı okuyamazsa Allah rızaası için ona söyleyin..

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
s.a laves kardeşim gideceğini öğrenmiştim ama formunu yeni gördüm rabbim ailene doğru yolu göstersin..inşAllah güzel bir ışık seni buraya geri döndürür.İnşAllah ailende yaptığı bu hatayı anlar sorun ne bilmiyorum yazdıklarına karşı yola çıktım.canım kardeşim sana karşı hiç hakkım yok ama benim varsa yerden göğe kadar helal olsun.ben seni o kadar tanımıyorum ama bu kadar tanıyan kardeşlerin senin yokluğuna nasıl alışırlar bilmiyorum rabbim sabır versin inşAllah..en güzele emanetsin canım
laves ile görüşenler var ise bu yazdıklarımı okuyamazsa Allah rızaası için ona söyleyin..

selamün aleyküm mutlaka ileteceğim lavese....allha emanet olun..

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam canımm sağol canım ya keşke sizinle sürekli görüşebilseydim..sende en güzele emanetsin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt