selamün aleyküm kardeşim söyleyecek söz bulamadım üzüldüğümden benim hakkım yoktur varsada helal olsun rabbim herdayim gönlüne göre versin selam ve dua ile kal seni burada bekliyeceğiz bir gün selam verirsen cok sevinirizB):A
aleykum selam sakın denemeEssalamun aleykum kardesim ne oluyor be hiç anlamiyorum kardesim gitmene çok üzüldüm.InsaAllah tekrar Dönersin.Ben zaten hiç durmak istemiyorum kardeslerim teker teker gidiyorlar.:A InsaAllah gelirsin kardesim.Hakkim varsa da helal olsun.Rabbim'e emanet ol. :gulegule
Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)
s.a laves kardeşim gideceğini öğrenmiştim ama formunu yeni gördüm rabbim ailene doğru yolu göstersin..inşAllah güzel bir ışık seni buraya geri döndürür.İnşAllah ailende yaptığı bu hatayı anlar sorun ne bilmiyorum yazdıklarına karşı yola çıktım.canım kardeşim sana karşı hiç hakkım yok ama benim varsa yerden göğe kadar helal olsun.ben seni o kadar tanımıyorum ama bu kadar tanıyan kardeşlerin senin yokluğuna nasıl alışırlar bilmiyorum rabbim sabır versin inşAllah..en güzele emanetsin canım
laves ile görüşenler var ise bu yazdıklarımı okuyamazsa Allah rızaası için ona söyleyin..