Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bende Gitmek Zorundayim (2 Kullanıcı)

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
canim Okudklarima Inanamiyorum...:a:a:benim Hakkim Yoktur Varsada Helal Olsun...en Sevdiğim Dostlarimdan Birydin Ben Sensiz Ne Yapacam şimdi...ben Ve Arkadaşlarim Snei Okadar çok Svemiştik Ki...inşallah En Kisa Zamanda Aramiza Dönersin...seninle Daha Paylaşacağimiz çok şey Vardi....inşallah Ailen Birazn önce Hatalarini Anlar Ev Senin Inançlarina Saygi Gösterirler..allah Yardimcin Olsun Hergün Dularimda Olacaksin...::aseni çok özleyeceğim Kendine Iyi Bak..allaha Emanet Ol....öpüyorum Canim..inşallah Bi Gün Yine Burda Buluşuruz..

laves

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam sizde benim gibi şaka yapıyorsunzudur işşallah ama çok kötü bi şaka
gerçekten gidiyonmu bizi bırakıyonmu abim nolur gitme gidersende allaha emanet ol
sizinle paylaşacağım son ilahiler

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim 2 :.

hakkım varsa helal olsun
EKREMECIM GIDER AYAK BU YASADIKLARIMA INAT BENI GULDURDUN YA RABBIMDE SENI GULDURSUN (BUARADA BEN ABLAYIM) KESKE SAKA OLSAYDI AMA MALESEF AILEM HERZMANKI GIBI BENIM YOLUMDAN GELMEMEKLE BERABER KENDILERINE BENZETMEYE CALISMAK ISTIYOLAR BUDA SOZLE ONLAR ICIN BI YONTEM OLUCAK AMA BASARAMIYCAKLAR RABBIME EMANET OL ABLACIM HAKKINI HELAL ET

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm hakkını helal et bizler alalha emanet ol

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
EKREMECIM GIDER AYAK BU YASADIKLARIMA INAT BENI GULDURDUN YA RABBIMDE SENI GULDURSUN (BUARADA BEN ABLAYIM) KESKE SAKA OLSAYDI AMA MALESEF AILEM HERZMANKI GIBI BENIM YOLUMDAN GELMEMEKLE BERABER KENDILERINE BENZETMEYE CALISMAK ISTIYOLAR BUDA SOZLE ONLAR ICIN BI YONTEM OLUCAK AMA BASARAMIYCAKLAR RABBIME EMANET OL ABLACIM HAKKINI HELAL ET
selamun aleykum özür dilerim abla allah sizi her zaman güldürsün allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
canim Okudklarima Inanamiyorum...:a:a:benim Hakkim Yoktur Varsada Helal Olsun...en Sevdiğim Dostlarimdan Birydin Ben Sensiz Ne Yapacam şimdi...ben Ve Arkadaşlarim Snei Okadar çok Svemiştik Ki...inşallah En Kisa Zamanda Aramiza Dönersin...seninle Daha Paylaşacağimiz çok şey Vardi....inşallah Ailen Birazn önce Hatalarini Anlar Ev Senin Inançlarina Saygi Gösterirler..allah Yardimcin Olsun Hergün Dularimda Olacaksin...::aseni çok özleyeceğim Kendine Iyi Bak..allaha Emanet Ol....öpüyorum Canim..inşallah Bi Gün Yine Burda Buluşuruz...
INSAALLAH ABLAM NE DIYIM RABBIM HIDAYET VERSIN ONLARADA SOZDE BENI YOLUMDAN DONDURECEKLER VARSIN UGRASSINLAR HERSEYE INAT BELKI BOYLE SITELER GIRMEMI ENGELLEYEBILIRLER AMA ICIMDEN ALLAH SEVGISINI ALMAYA VE ONUN YOLUNDA YURUMENI ENGELLEMEYE KIMSENIN GUCU YETMICEK BENDE SENI COK SEVDIM ABLAM RABBIM BIRBIRLERINI ALLAH ICIN SEVEN BU DOSTLARINI INSAALLAH CENNETINDE HZ. MUHAMMET(S.A.V.)E VE BIRBIRLERINE KOMSU EDER RABBIME EMANET OL SELAM VE DUA ILE TUBADAN HABERLERINI ALIRIM GONLUM VE AKLIM HEP SIZLERLE ALLAHA EMANET OLUN BASKA YERLERDEN GIREBILDIKCE SLM YAZICAM INSAALLAH

belgin

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim gerçekten çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda aramıza dönmeni nasip etsin doğru yol senin yolun inşallah en kısa zamanda ailende anlar bunu Allah'a emanet ol...

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı
INSAALLAH ABLAM NE DIYIM RABBIM HIDAYET VERSIN ONLARADA SOZDE BENI YOLUMDAN DONDURECEKLER VARSIN UGRASSINLAR HERSEYE INAT BELKI BOYLE SITELER GIRMEMI ENGELLEYEBILIRLER AMA ICIMDEN ALLAH SEVGISINI ALMAYA VE ONUN YOLUNDA YURUMENI ENGELLEMEYE KIMSENIN GUCU YETMICEK BENDE SENI COK SEVDIM ABLAM RABBIM BIRBIRLERINI ALLAH ICIN SEVEN BU DOSTLARINI INSAALLAH CENNETINDE HZ. MUHAMMET(S.A.V.)E VE BIRBIRLERINE KOMSU EDER RABBIME EMANET OL SELAM VE DUA ILE TUBADAN HABERLERINI ALIRIM GONLUM VE AKLIM HEP SIZLERLE ALLAHA EMANET OLUN BASKA YERLERDEN GIREBILDIKCE SLM YAZICAM INSAALLAH

TAMam CANIM TUBADAN HEP SENDen HABER BEKLEYECEĞİM...ARADADA OLSA BİYERLERDEN İNŞALLAH GİREBİLİRSİN rabbim yardımcın olsun...:A:A siteye girdiğimde hep gözüm snei rardı çok
zor olacak yokluğuna alışmam...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım çok üzüldüm gitmene inşaallah dönersin Rabbimiz hidayetler eylesin cümlemize şaşırtmasın inşaallah yolunu daim eylesin hayırlardan ayırmasın seni ve cümlemizi Rabbimiz yar ve yardımcın olsun Rabbimize emanet ol

laves

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşim gerçekten çok üzüldüm Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda aramıza dönmeni nasip etsin doğru yol senin yolun inşallah en kısa zamanda ailende anlar bunu Allah'a emanet ol...
aleykum selam ablam allah razı olsun Rabbıme emanet olun

laves

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım çok üzüldüm gitmene inşaallah dönersin Rabbimiz hidayetler eylesin cümlemize şaşırtmasın inşaallah yolunu daim eylesin hayırlardan ayırmasın seni ve cümlemizi Rabbimiz yar ve yardımcın olsun Rabbimize emanet ol
aleykum seam kardesım amın amın amın.... Rabbıme emanet ol selam ve dua ıle

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin Aleykum Kardeslerim Bende Artik Aranizda Olamiycam Ailevi Sorunlar Yuzunden bu gunden ıtıbaren Bidaha Bu Siteye Giremiyorum Onlar Hernekadar Istemesede Ben Bu Yoldan Ayrilmiycam Belki Sizlerden Ayirabilirler Burda Olmamami Saglayabilirler Ama Kalbim Hep Sizlerle Boyle Guzel Kardesler Edindim Ya Rabbime Binlerce Sukur Olsun Hepiniz Hakkinizi Helal Edin Eger Benim Sizlere Karsi Bi Saygisizligim Yada Hatam Olduysa Affedin Benden Taraf Hersey Helaldir Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile (ALDIGIM BUTUN DUALAR BITMISTIR OKUNDU YAZMAYI UNUTTUKLARIM VARSA HAKLARINI HELAL ETSINLER)

vE aleykumselam inanki üzüldüm varsa benim hakkım helal olsun sende helal et a.e.ol bahtın güzel olsun inşallah :H

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum
Allah yardimciniz olsun. Selametle

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

ve aleyküm selam cnm ne oluyor ya niye gidiyorsun hayırdır... benim niye haberim yok ??? bir özele gelsene

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
sıkıntılar ve zorluklar bizler için.bunlara elimizden geldigince göyüs gerip ayakta durmaya çalışmalıyız.
sorunun özel oldugunu tahmin ediyorum.o yüzden fazla söz söyleme hakkını kendimde görmüyorum.RABBİM size sabır versin.her yerde yar ve yardımcınız olsun.varsada hakkımız gani gani helal olsun.sizlerde bizlere hakkınızı helal edin.eksikliginiz şimdiden belli belli olmaya başladı bile.
bizleri arada sıradada olsa yalnız bırakmazsanız sevinirm.selametle:gulegule

istikbal

Kayıtlı Kullanıcı

Ve alayküm selam verahmetullahi vebereketuh
Sitemizden ayrılacağınıza çok üzüldüm ,hayırlısı olsun kardeşim.Hakkım var ise helaldir.Rabbime emanet olun hayırlı akşamlar.:gulegule

_zehra_

Kayıtlı Kullanıcı
Senin Bu Kadar Güzel Bir Yüreğin Olduktan Sonra Kazana Hep Sensin Bunu Hiç Unutma.allah Yar Ve Yardimcin Olsun.hakkim Yoktur Ama Varsa Da Gani Gani Helal Ediyorum.rabbim E Emanet Ol.selam Ve Dua Ile...

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı

a.s kardesim
yuce rabbim her zaman yar ve yardimcin olsun.sen ALLAHa ,sendeki yurege guven goreceksinki SEN kazanacaksin.sabir kardesim.gitmeler hep uzmustur beni:Ahakkina hayirlisi neyse o olsun.
ne hakkim olabilirki uzerinde ama helal olsun canim,sende helal et.yureginin guzelligiyle kal.

ALLAHa emanet ol....:gulegule

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt