Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Bende Gidiyorum (1 Kullanıcı)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ekreme kardesim simdi bu yapilirmi bize..Kardesim bizde gerçek zannettik.:) bence gitme konusunda sakalasmayalim olurmu! :evet Bizlerle tekrar burada oldugun için sevindim.Rabbim'e emanet olasin kardesim :H
aleykume selam ablam ben sizi bırakırmıyım. ben daha size abdurrahman önülün çok ilahilerini dinletecem allaha emanet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kul Olamadım :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Koy Benide Cennetine :.

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı

sivetok

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
img141.imageshack.us
selamun aleykum damla ablasının ekremesi senin için neyse hayırlısı o olsun kardeşim rabbim zihin açıklıgı versin ama konuları özlücez kim tebessüm ettircek bakalım bize
rabbimize emanetsin inşallah
selam ve dua ile kal inşallah

cicek_resimleri_papatya.jpg

Yolunuz ve bahtınız ve de zihniniz açık olsun sayın ekremeee kardeşim. Hakkınızı helal ediniz inşallah
selametle

kibaraggul

Kayıtlı Kullanıcı
Yine yaptınız yapacağınızı ....:K ALLAH iyiliğinizi versin.

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm aman ekerem kardeşim naptın öyle :D:D konunu yeni gördüm Seni çok seviyoruz RAbbim yolunda daim eylesin inş.. Allah zihin açıklığı versin aman deyim bi daha böyle şaka yapma senin sayende daha çok ilahi dinleyeceğim Allaha emanet ol B)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM ..EEE NE DİYEYİM İYİ ŞAKALADIN BİZİ :K

ŞAKA OLMASI DAHA GÜZEL, GERÇEK OLMASINDAN :B

ALLAH A EMANET OL......

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
aleykume selam ablam abdurrahman önülle ilgili olumlu sonuç çıkmadı değilmi? allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Mescid-i Aksa :.

YOK CANIM MALESEF ... SANADA ÇOK MAHÇUP OLDUM AMA İNAN ELİMDEN GELENİ YAPTIM .......ŞİMDİ SADECE SENİN İÇİN DUA EDEBİLİYORUM KARDEŞİM .. KUSURA BAKMA HAKKINI HELAL ET... BUARADA MUSA İSİMLİ Bİ KARDEŞİMİZ BEN YARDIMCI OLABİLİRİM BELKİDE DİYORDU .....

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
YOK CANIM MALESEF ... SANADA ÇOK MAHÇUP OLDUM AMA İNAN ELİMDEN GELENİ YAPTIM .......ŞİMDİ SADECE SENİN İÇİN DUA EDEBİLİYORUM KARDEŞİM .. KUSURA BAKMA HAKKINI HELAL ET... BUARADA MUSA İSİMLİ Bİ KARDEŞİMİZ BEN YARDIMCI OLABİLİRİM BELKİDE DİYORDU .....
selamun aleykum
ablam ne mahçubu sen böyle diyince ben üzülüyom öyle deme sen hakkını helal et hem be n ne yaptımki allaha emanet olun

bu ilahiyi dinlerseniz beni abdurrahman önülle görüştürmüşsünüz gibi sevinirim
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

aysem06

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum
ablam ne mahçubu sen böyle diyince ben üzülüyom öyle deme sen hakkını helal et hem be n ne yaptımki allaha emanet olun

bu ilahiyi dinlerseniz beni abdurrahman önülle görüştürmüşsünüz gibi sevinirim
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

KARDEŞİM ÇOK İYİSİN ... ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ,RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ... BU İLAHİYİ DİNLERDİM AMA BİLİYORSUN HOPARLÖR YOK :evet BİŞEKİLDE SONRA DİNLERİM İNŞALLAH...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞİM ÇOK İYİSİN ... ALLAH RAZI OLSUN SENDEN ,RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HERŞEYİ HAYIRLI Bİ ŞEKİLDE ... BU İLAHİYİ DİNLERDİM AMA BİLİYORSUN HOPARLÖR YOK :evet BİŞEKİLDE SONRA DİNLERİM İNŞALLAH...
selamun aleykum unutmuştum hoparlör olmadığını o zaman sizi bu güzel sözlerden mahrum bırakmim allaha emanet olun

bu hasretle yaşanırmı
yaram büyük kapanırmı
hiç oraya doyulurmu
resul kokulu medine

ol medinenin yolları
bize açılır kolları
sallanıyor hak dalları
resul kokulu medine:A

gönlümdeki bu hasret
herkes bana diyor sabret
orada yatıyor hazret
resul kokulu medine :A

yollarına düşemedim
çöllerinde terlemedim
oralarda ölemedim
resul kokulu medine:A
diğer forumda yazmıştım ordan alıntı yaptım
allaha emanet olun

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm güzel kardeşim benım kusura bakma inan forumunu daha yeni görüyorum... çok üzüldüm ... sanırım sınavlara hazırlancaksın... Rabbim zihin açıklığı versin, yar ve yardımcın olsun inşaAllah... ama ara sıra gir be kardeşim sana alışmıştık özletme kendini olurmu... gönlü yüreği güzel kardeşim benim... ablan seni çok sevıyor... inşaAllah herşey gönlünce olur... Allah yolunu açık etsin ...selametle ekremeciğim...:gulegule:gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm güzel kardeşim benım kusura bakma inan forumunu daha yeni görüyorum... çok üzüldüm ... sanırım sınavlara hazırlancaksın... Rabbim zihin açıklığı versin, yar ve yardımcın olsun inşaAllah... ama ara sıra gir be kardeşim sana alışmıştık özletme kendini olurmu... gönlü yüreği güzel kardeşim benim... ablan seni çok sevıyor... inşaAllah herşey gönlünce olur... Allah yolunu açık etsin ...selametle ekremeciğim...:gulegule:gulegule
ve aleykume selam abla bende seni allah için çok seviyorum ama bu forumdaki cevabımı okursanız sevinirim ben burdayım sizi asla bırakmam allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Allah De Kalbim :.

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM BEN ŞU AN SİZE COK KIZMIŞ DURUMDAYIM BEN COK ÜZÜLMÜŞ TÜM AMA SİZ ŞAKA YAPMIŞSINIZ NEYSE RABBİME EMANET OLUN VE BÖYLE ŞAKALAR YAPMAYIN BU BENİM GÖRÜŞÜM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt