Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Bende Gidiyorum (1 Kullanıcı)

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKUM KARDEŞİM.
RABBİM senden razı olsun.gidişine inan bir anlam veremedim,ama tabiki senin verecegin karara saygı duyarım.
sen sitenin gülü idin.inşallah ömründe gül gibi güzel olur.ama gül gibi kısa ömürlü olmasın.
tekrar seni aramızda görmek dilegi ile ALLAHIMA EMANET OL.SELAMETLE.:H:H:H:H

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum ekreme kardesim okul için gidicekmissin.Gaziantep disina mi gidiceksin.üzüldüm bak burada ailen var.InsaAllah arada girebilirsin.InsAllah ölmezssek kalirsak gelirsin tekrar, Görüsüz.

Rabbim'e emanet olasin.Allah (c.c.) zihin açikligi versin.Bu Ülkeye senin gibi gençler lazim.. :gulegule

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm evet aradan bir yıl geçti ve ben tekrar aranızdayım nasıl diyeceksiniz siteyi bıraktığımda sene 2007 di şimdi sie 2008 :K:K
kısmadınız değilmi
ayrıca dün öyle bir gece olduki anlatamam
dün konsere gittim dünya birincisi hafızz gelmişti hasan dursun gelmişti hatta konserden sonra yanına gittim beni abdurrahman önülle görüştürürmüsünüz dedim hafifi tebessüm etti abdurrahman önül istanbulda dedi ben telefon numarası verememisini dedim malesef dedim ama öyle güzel bi konser olduki muhteşemdi allah hepsinden razı olsun allaha emnaet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.

sudelet

Kayıtlı Kullanıcı
:)a.s. hoşgeldin güzel espiri

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ekremee kardeşim..maşAllah bir sene ne kadar da çabuk geçmiş:Kgerçekten okuyunca çok güldüm kardeşim..ama diğer yorum yazanlar kızmasınlar sonra sana..neyse gitmediğin için kızmazlar inşAllah..ayrıca hasan dursun'un konserine gidiyorsun ve bizlere söylemiyorsun caizmi kardeşim:K..bak aklında olsun bi daha hasan dursun gelirse bizlere de haber ver görelim mübareği bizler de ..hadi Rabbime emanet ol kardeşim,selamun aleyküm
Not:hani her yorumdan sonra ilahi linki ekliyorsun ya arada sırada hasan dursun da eklersen seviniriz kardeşim:K:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ekremee kardeşim..maşAllah bir sene ne kadar da çabuk geçmiş:Kgerçekten okuyunca çok güldüm kardeşim..ama diğer yorum yazanlar kızmasınlar sonra sana..neyse gitmediğin için kızmazlar inşAllah..ayrıca hasan dursun'un konserine gidiyorsun ve bizlere söylemiyorsun caizmi kardeşim:K..bak aklında olsun bi daha hasan dursun gelirse bizlere de haber ver görelim mübareği bizler de ..hadi Rabbime emanet ol kardeşim,selamun aleyküm
Not:hani her yorumdan sonra ilahi linki ekliyorsun ya arada sırada hasan dursun da eklersen seviniriz kardeşim:K:H
aleyküme selam abim valla gaziantepte olduğunuy bilseydim valla söylerdim ben gittim elini tuttum konserden sonra karşılıklı konuştuk çok iyi bi insandı foto çektirecektik ama telefonumu yanıma almamıştım bu 14 yıldır geçirdiğim en güzel gündü ama abdurrahman önül gelseydi daha çok çooooooooook süper olurdu söyledim beni abdurrahman önülle görüştürürmüsünüz diye o istanbulda dedi tel.numarası yokmu dedim malesef dedi ama gerçekten öyle ni gün olduki anlatamam maşşallah gazianteplilşer muhteşemdi trübüne sığmadılar salona indiler allah hepsinden razı olsun allaha emanet olun

.: Hasan Dursun - Nasibim Alsam :.
.: Hasan Dursun - Allah'ın Habibi :.

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..

EVET GÜZEL ESPİRİ İDİ...

AMA OKUL DEMESEYDİN ANLARDIK BÖYLE BİR ESPİRİ YAPACAĞINI...

SENİ BİRAZDA OLSA TANIDIK EKREMCİM..

RABBİME EMANET OL DUA İLE..

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..

EVET GÜZEL ESPİRİ İDİ...

AMA OKUL DEMESEYDİN ANLARDIK BÖYLE BİR ESPİRİ YAPACAĞINI...

SENİ BİRAZDA OLSA TANIDIK EKREMCİM..

RABBİME EMANET OL DUA İLE..
aleykume selam
bende inanasınız diye okul dedim kızmadınız değilmi ablam dün hasan dursunla konuştum muhteşem bi konser verdi elini tuttum bana sarıldı allaha emnaet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Kırmızı Güller :.

hasan dursun

.: Hasan Dursun - Ah Medine Can Medine :.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam abim valla gaziantepte olduğunuy bilseydim valla söylerdim ben gittim elini tuttum konserden sonra karşılıklı konuştuk çok iyi bi insandı foto çektirecektik ama telefonumu yanıma almamıştım bu 14 yıldır geçirdiğim en güzel gündü ama abdurrahman önül gelseydi daha çok çooooooooook süper olurdu söyledim beni abdurrahman önülle görüştürürmüsünüz diye o istanbulda dedi tel.numarası yokmu dedim malesef dedi ama gerçekten öyle ni gün olduki anlatamam maşşallah gazianteplilşer muhteşemdi trübüne sığmadılar salona indiler allah hepsinden razı olsun allaha emanet olun

.: Hasan Dursun - Allah'ın Habibi :.
gaziantepte değilim ama hasan dursun için gelirdim cidden oralara kadar..gerçekten çok hoş bir yorumu,sesi var..ilahileri de çok süper..bilhassa CAN AHMEDİM,GÜL TANEM,BİLAL-İ HABEŞ(kısacası hepsi dermişim:K)..hayırlısı olsun kardeşim ayrıca bu koyduğun linkler daha da güzel oldu sağol,varol kardeşim..Rabbim emanet ol,dua et inşAllah..selamun aleyküm

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim 1 sene nereye gidiyorsun ??? okul demissin ama nasil bi okulda seni bir sene bizden uzak tutacak anlayamadim neyse hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insAllah kardesim selam ve dua ile...B)B)B)B)

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim 1 sene nereye gidiyorsun ??? okul demissin ama nasil bi okulda seni bir sene bizden uzak tutacak anlayamadim neyse hakkinda hayirlisi ne ise o olsun insAllah kardesim selam ve dua ile...B)B)
aleykume selam

selamun aleyküm evet aradan bir yıl geçti ve ben tekrar aranızdayım nasıl diyeceksiniz siteyi bıraktığımda sene 2007 di şimdi sie 2008 :K:K
kısmadınız değilmi
ayrıca dün öyle bir gece olduki anlatamam
dün konsere gittim dünya birincisi hafızz gelmişti hasan dursun gelmişti hatta konserden sonra yanına gittim beni abdurrahman önülle görüştürürmüsünüz dedim hafifi tebessüm etti abdurrahman önül istanbulda dedi ben telefon numarası verememisini dedim malesef dedim ama öyle güzel bi konser olduki muhteşemdi allah hepsinden razı olsun allaha emnaet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Günah Ki 1 :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Bir Gece :.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
gaziantepte değilim ama hasan dursun için gelirdim cidden oralara kadar..gerçekten çok hoş bir yorumu,sesi var..ilahileri de çok süper..bilhassa CAN AHMEDİM,GÜL TANEM,BİLAL-İ HABEŞ(kısacası hepsi dermişim:K)..hayırlısı olsun kardeşim ayrıca bu koyduğun linkler daha da güzel oldu sağol,varol kardeşim..Rabbim emanet ol,dua et inşAllah..selamun aleyküm
selamu aleykum aşk olsun şimdi siz abdurrahman önül kötümü demek istediniz :A:A

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Abdul Kadir Geylani :.

laves

Kayıtlı Kullanıcı
Valla Keltepe Ablama Katiliorum Kesinlikle Okul Dedigin Icin Boyle Oldu Demeseydin Anlardik Aslinda Altinda Bi Munzurluk Var Diyede Dusunmedim Değil :):) Inan Senin Yaslarinda Bi Kardesim Var Her Senin Yazilarini Okudugmda Keske Oda Seni Kadar Dinine Duskun Olsa Diyorum Cok Sekersin Ekremecim Optum Seni Rabbime Emanet Ol Selam Ve Dua Ile

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
yok mübarek yanlış anladın abdurrahman önül de severim ama hasan dursunu yıllardır dinlerim bıkmadan usanmadan:K..şu kötü bu iyi değil maksat..kim Allah(c.c.)rızası gözetiyorsa,kim Allahı(c.c.) hatırlatıyorsa başüstüne gelmiş hoşgelmiş yani..yanlış anlama abdurrahman önülüde severiz:Ktamammı hadi barıştık mı:evet:H

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
Valla Keltepe Ablama Katiliorum Kesinlikle Okul Dedigin Icin Boyle Oldu Demeseydin Anlardik Aslinda Altinda Bi Munzurluk Var Diyede Dusunmedim Değil :):) Inan Senin Yaslarinda Bi Kardesim Var Her Senin Yazilarini Okudugmda Keske Oda Seni Kadar Dinine Duskun Olsa Diyorum Cok Sekersin Ekremecim Optum Seni Rabbime Emanet Ol Selam Ve Dua Ile
selamu aleykum yok ablam öyle deme sizin kardeşinizde bi cevher vardır sürekli ilahi dinlesin sürekli zikretsin bu kadar çokmu zorki reçi bende namaz kılmıyom ama 3 gün kılıyom sonra bi vakit kılmıyom terke ediyom ama allahın izniyle tekrar başlıyacam sağolsun dergahtaki abilerim banim namaz kılma hevesimi arttırıyorlar birlikte ilahi söylüyoz arasırada espiri yapıyorlar çok güzel bi ortam ilk gittiğim gün menzil seydasının vekilinin ellreinden tövbe aldım bugün yine gidecem allaha emanet olun
.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
yok mübarek yanlış anladın abdurrahman önül de severim ama hasan dursunu yıllardır dinlerim bıkmadan usanmadan..şu kötü bu iyi değil maksat..kim Allah(c.c.)rızası gözetiyorsa,kim Allahı(c.c.) hatırlatıyorsa başüstüne gelmiş hoşgelmiş yani..yanlış anlama abdurrahman önülüde severiz tamammı hadi barıştık mı
selamu aleykum abim biz küsmedikki senle evet yeterki kalpler allah desin allaha emnaet olun

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Resul Kokulu :.

.: ABDURRAHMAN ÖNÜL / Döne Döne 2 :.

bu resimlerde benden olsun
Eklenmiş Resmin Önizlemesi

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
tamam kardeşim latife yapayım demiştim tabiki mümin mümine küsmez..hele abisine hiç küsmez:evet..benim biraz işim var kardeşim hadi Rabbime emanet ol görüşürüz dua et inşAllah kardeşim,selamun aleyküm:H:H

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamun aleykum ekreme kardesim simdi bu yapilirmi bize..Kardesim bizde gerçek zannettik.:) bence gitme konusunda sakalasmayalim olurmu! :evet Bizlerle tekrar burada oldugun için sevindim.Rabbim'e emanet olasin kardesim :H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt