Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BEN DE İDDİA EDİYORUM BU PİSLİKTİR (1 Kullanıcı)

l@l

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BEN DE İDDİA EDİYORUM BU PİSLİKTİR

B) S.A. şans oyunlarından çıkan paralar kime hayır getirmiş ki, hala şeytana uyup devam ediyolar, kaç ocak sönmüş ne hayaller yıkılmış yazık bu insanlara ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun B) emeğine sağlık B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

l@l yazdı:
B) S.A. şans oyunlarından çıkan paralar kime hayır getirmiş ki, hala şeytana uyup devam ediyolar, kaç ocak sönmüş ne hayaller yıkılmış yazık bu insanlara ALLAH (c.c.) yardımcımız olsun B) emeğine sağlık B)

Aleykümselam...Çok doğru...Allah razı olsun...B)B)B)

derya_gulu

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK

hurrem_Sultan

Kayıtlı Kullanıcı

bunlar gerçek olamaz çok irenç bişi yaa:eek:

erdal

Kayıtlı Kullanıcı

S.A...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...PAYLAŞIMIN İÇİN ELİNE SAĞLIK...

RABBİM MÜPTELASI OLANLARI EN KISA ZAMAN DA NEFRET ETTİRSİN...SELAMETLE

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

erdal yazdı:
S.A...

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM...PAYLAŞIMIN İÇİN ELİNE SAĞLIK...

RABBİM MÜPTELASI OLANLARI EN KISA ZAMAN DA NEFRET ETTİRSİN...SELAMETLE

Aleykümselam...Allah sizdende razı olsun ...Amin inşallah.

seher vakit

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Bundan bir süre önce ülkemizde kumarhaneler açıktı. Çok insanının canı yandı, aileler parçalandı, intihar olayları görüldü. Allah`a şükür ülkemizde kumarhaneler kapandı. Son zamanlarda ise internet üzerinde kumar oyunları yaygınlaştı. Bunun yanısıra iddaa denilen yeni bir kumar oyunu çocuklar dahil herkes tarafından oynanmaya başladı. Müthiş bir medya desteğini de arkasına alan bu oyun adı altındaki kumar, umarım halkımızın eskiden olduğu gibi canını acıtmaz. Bu tabii ki olayın sosyal yanı, bir de olayın dini yanını ele almak gerekir. Kumar, Allah`ın yasakladığı şeylerden biridir. Allah Kuran`da kumarla ilgili olarak, Bakara 219 da "Sana uyuşturucuyu ve kumarı sorarlar. De ki; Bu ikisinde de büyük bir günah vardır, insanlar için çıkarlar da vardır. Ama onların kötülüğü yararlarından çok daha büyüktür..."der.
Maide 91 de "Şeytan, uyuşturucu ve kumara sokularak aranıza düşmanlık ve nefret yerleştirip sizi Allah`ı anmaktan, namazdan geri çevirmek ister. Artık son veriyorsunuz değil mi?" der. Etrafımızda bu tarz kumar oynayanları bu ayetlerle uyarabilirsiniz, belki gerçekten günahının farkında değillerdir, inşallah uyarınızı dinlerler ve Allah`ın şeytan işi pislik dediği şeyleri terkederler

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM KANAYAN YARALARIMIZDAN BIRISIDE
KUMAR VE UYUSTURUCU MEVLAM YARDIM ETSIN MUPTELASI OLANLARA

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

seher vakit yazdı:
Resul_Acer yazdı:
Bundan bir süre önce ülkemizde kumarhaneler açıktı. Çok insanının canı yandı, aileler parçalandı, intihar olayları görüldü. Allah`a şükür ülkemizde kumarhaneler kapandı. Son zamanlarda ise internet üzerinde kumar oyunları yaygınlaştı. Bunun yanısıra iddaa denilen yeni bir kumar oyunu çocuklar dahil herkes tarafından oynanmaya başladı. Müthiş bir medya desteğini de arkasına alan bu oyun adı altındaki kumar, umarım halkımızın eskiden olduğu gibi canını acıtmaz. Bu tabii ki olayın sosyal yanı, bir de olayın dini yanını ele almak gerekir. Kumar, Allah`ın yasakladığı şeylerden biridir. Allah Kuran`da kumarla ilgili olarak, Bakara 219 da "Sana uyuşturucuyu ve kumarı sorarlar. De ki; Bu ikisinde de büyük bir günah vardır, insanlar için çıkarlar da vardır. Ama onların kötülüğü yararlarından çok daha büyüktür..."der.
Maide 91 de "Şeytan, uyuşturucu ve kumara sokularak aranıza düşmanlık ve nefret yerleştirip sizi Allah`ı anmaktan, namazdan geri çevirmek ister. Artık son veriyorsunuz değil mi?" der. Etrafımızda bu tarz kumar oynayanları bu ayetlerle uyarabilirsiniz, belki gerçekten günahının farkında değillerdir, inşallah uyarınızı dinlerler ve Allah`ın şeytan işi pislik dediği şeyleri terkederler

ALLAH RAZI OLSUN KARDESIM KANAYAN YARALARIMIZDAN BIRISIDE
KUMAR VE UYUSTURUCU MEVLAM YARDIM ETSIN MUPTELASI OLANLARA

Alllah sizdedne razı olsun...B)B)B)

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

UYARILARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN EGER BU KÖTÜ DURUMA DÜŞMÜŞ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ VARSA ALLAH HEPSİNE İDAYET VERSİN İŞALLAH
HAYIRLI AKŞAMLR

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

emine364 yazdı:
UYARILARIN İÇİN ALLAH RAZI OLSUN EGER BU KÖTÜ DURUMA DÜŞMÜŞ MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZ VARSA ALLAH HEPSİNE İDAYET VERSİN İŞALLAH
HAYIRLI AKŞAMLR

Allah sizdende razı olsun...Amin inşallah...B)B)

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt