Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

belki bir ders çıkartırım (1 Kullanıcı)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
herkese ilgisinden dolayı çok teşekkür ediyoırum allah sizlerden razı olsun

YEGANENUR

Kayıtlı Kullanıcı
yanlışı yanlış ile silemiyorsun canım.bir de şu var sanırım bazı şeyleri bile bile yapmak aslında nefsimize ne kadar da fazla güvendiğimizin işarati değil mi?o sana yalan söylediği ve sen anladığın halde devam etmekkk ne oldu canım senin şeytanın onun şeytanını yenemedi mi?

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim var mı durumunda bi gelişme.Ben uzun zamandır giremiyodum siteye

bende uzun zamandır giremiyordum sagol kardeşim ilgin için degişen birşey yook herşey daha kötü şimdi geç gördüm kusura bakma allaha emanet ol

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
yanlışı yanlış ile silemiyorsun canım.bir de şu var sanırım bazı şeyleri bile bile yapmak aslında nefsimize ne kadar da fazla güvendiğimizin işarati değil mi?o sana yalan söylediği ve sen anladığın halde devam etmekkk ne oldu canım senin şeytanın onun şeytanını yenemedi mi?

sanıyorum ki hayla o şeytan beni yenemedi sen rahat ol

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
olsun kardeşim önemli değil.hayırdır neden daha kötü

yine geç gördüm demeyecegim çünkü epeydir girmiyordum siteye niye çok daha kötü dersen şöyle söyleyeyim ben iyi şeyler yapmaya çalışıyorum ama insanlar o kadar acayip karşılıyorlarki bunu bende bir türlü anlam veremiyorum ya ben kafayı taktım en sonunda öyle birşey yapacagım ki neyse sagol kardeşim

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
sizi çok iyi anlıyorum.Sabresin ve tevekkül edin.İnşallah geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt