Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!
kesinlikle öyle yunus kardeşim.ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle imanım zayıf.bunun içinde sürekli kitalarokumamız gerekiyo lendimizi geliştirmemiz gerekio eğer gidebiliyosak sohbetlere gitmeliyix gerçiben sohbete falan gidemiyorum çalşıyorum hiç vaktim olmuyo.kitap oku kardeşim kendini geliştirmeye çalış
Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!
allah razı olsun senden zaten bende hep şuna inandım içimde bir parça bile olsa iyiylik için çırpındıgım sürece bu çamurlar bana vız gelecek biliyorum allah çok büyük sadece gerekeni yapmamı bekliyor
sagol tugçe kardeşim gerçekten ben bile kendime inanmazken sen benim bunu yapabilecegime inanarak bana güç verdin allahım senin de yardımcın olsun inşallah
kılıyordum ama bıraktım ne yazık ki beni kahreden öyle bir aşkla kılıyordum ki şimdi o günleri düşünüyorum da o namazlar bana lanet etmiyorlarmıdır acaba
ya gerçekten öyle güzel diyorsun ki başlayalım yapalım allah bize güç verir belki de bu sefer bırakmayız belkide tamam ben varım çok zor olacak nefsim için biliyorum ama bunu allah için yaparsam çok basit aslın da
inşaalah ben bütün hazırlıklarımı yaptım seccademi hazırladım yatıcam birazdan saatimide kurucam inşallah kalkıcam ALLAHın izniyle.bak sende kalkıcaksın tamam mı kıvırmak yok
tamam benim daha çok hazırlanmam daha erken yatmam gerekiyor epey oldu ve hazırlıksız yakalandım sen vesile oluyorsun kardeşim allah razı olsun haydi allah sana rahatlık versin sabah erken kalkacagız allaha emanet ol inşallah ben yatarım şimdi en azından sabah kalkmak için artık bir nedenim var öyle degilmi