Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

belki bir ders çıkartırım (1 Kullanıcı)

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
tövbe etmek te bir sorumluluk tövbeyi edipte tekrar aynısın yapınca o tövbe de insandan hakkını isteyecektir bence kardeşim

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle öyle yunus kardeşim.ben kendi adıma söylüyorum kesinlikle imanım zayıf.bunun içinde sürekli kitalarokumamız gerekiyo lendimizi geliştirmemiz gerekio eğer gidebiliyosak sohbetlere gitmeliyix gerçiben sohbete falan gidemiyorum çalşıyorum hiç vaktim olmuyo.kitap oku kardeşim kendini geliştirmeye çalış

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
benim amacım kimseye kötülük etmek degil kardeşim içimden geçen dsadece iyilik ti

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Günahlarınını açığı vurmayın.Bununla ilgili bir hadis vardı.Hadisi unuttuğum içni yazamıyorum onun için bu konuyu kağıtın günahlarını söyleyeceklermişmiş.kimse günahını söylemesin yazmasın açığa vurmasın!

evet bende böyle bi hadis duymuştum amam tam hatırlamıyorum o yüzden söyleyemedin. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
sagol kardeşim diyorum ya herşeyi biliyorum ama yapmıyor bu hasta nefis laf geçiremiyorum allahım bana güç ver

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Ameller niyetlere göredir ben senin dürütlüğüne inandim kardeşim.allah sana yardim etsin inşşalah

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun senden zaten bende hep şuna inandım içimde bir parça bile olsa iyiylik için çırpındıgım sürece bu çamurlar bana vız gelecek biliyorum allah çok büyük sadece gerekeni yapmamı bekliyor

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Sen bunu yapabilicek birisin ben bunu gördüm sende.

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
sagol tugçe kardeşim gerçekten ben bile kendime inanmazken sen benim bunu yapabilecegime inanarak bana güç verdin allahım senin de yardımcın olsun inşallah

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
kılıyordum ama bıraktım ne yazık ki beni kahreden öyle bir aşkla kılıyordum ki şimdi o günleri düşünüyorum da o namazlar bana lanet etmiyorlarmıdır acaba

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
1 ay kadar oldu galiba belirli aralıklarla bıraktıgım oldu hep

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
bende bıraktım senin gibi malesef ben kendi kendime söz verdim sende sabah benimle başlamak istermisin

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
birbirimize söz verelim mi sabah namza başlıycağımıza dahi

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
ya gerçekten öyle güzel diyorsun ki başlayalım yapalım allah bize güç verir belki de bu sefer bırakmayız belkide tamam ben varım çok zor olacak nefsim için biliyorum ama bunu allah için yaparsam çok basit aslın da

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
inşaalah ben bütün hazırlıklarımı yaptım seccademi hazırladım yatıcam birazdan saatimide kurucam inşallah kalkıcam ALLAHın izniyle.bak sende kalkıcaksın tamam mı kıvırmak yok

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
tamam benim daha çok hazırlanmam daha erken yatmam gerekiyor epey oldu ve hazırlıksız yakalandım sen vesile oluyorsun kardeşim allah razı olsun haydi allah sana rahatlık versin sabah erken kalkacagız allaha emanet ol inşallah ben yatarım şimdi en azından sabah kalkmak için artık bir nedenim var öyle degilmi

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt