Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

belki bir ders çıkartırım (1 Kullanıcı)

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
kalbimiz birmiş kardeşim bende sana yatalım artık diycektim.şeyatan bizi galip gelemiycek.evet haklısın artık erken kalmak için bi sebebimiz var.sanada hayılı geceler

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
maşallah b u geyiğin sonu ne zaman bitecek birbirinize karşı kurduğunuz cümlelerede dikkat edin lütfen.Karı koca muhabetine döndü.

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun.İnşallah bırakmassınz...

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
ya senatör senin benimle bir derdinmi var acaba merak ediyorum seni sıkan birşey varsa söyle belki yardımımız dokunur

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
ayrıca birine yardımcı olmak amacıyla söylenen kelimeleri geyik olarak görüyorsan bence yanlış yerdesin kardeşim neyse sana bu kadarı da yeter bence rahatsız oluyorsan burya konu yazma seni zorlayan yok canım kardeşim

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
herkes düşüncelerini söylemekte özgürdür öyle degilmi bunun seni sıkan tarafını bir türlü çözemedim ama bu şekilde kırıcı davranarak belkide burda çogu zaman okudugun müslaman yapıcı olur lafını unutmuşa benziyorsun yine d allah yardımcın olsun bir sorunun varsa söyle yardımcı olalım inşallah kırıcı olmak müslümana yakışmaz degilmi kardeşim

zeynomis

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşalr konular nerden nerye taşınıyo.gerçekten üzülüyom böyle olunca.Rahatsız olanlar varsa girmesin siteye.İnsanların içindeki niyetler kişiliklerini ele veriyo.Karı kca muhabbetiyle ne alakası var.İnsanların birbirine destek olması niye birilerini rahatsız ediyo.Herkes işine baksın..

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum kardeşim ben zaten bir hata yapmış bunu burda paylaşmışım sen böyle konuşarak nereye varacaksın şimdi kalkıp seni ciddiye alsam sana kötü söz söylesem ben günaha girecegim kalbime kötülük girecek peki senin eline ne geçecek belki ben öyle davranınca sen de bana karşılık verceksin e ne oldu soruna çözüm ararken başka sorunlarımız da oldu degilmi senatör kardeşim rahatsızlıgını bence bir daha düşün eyer yok yinede senin yaptıgın şu hatadır diyorsan bizimle paylaş bizde hatamızdan dönelim yardımın dokunur bizde sana dua ederiz onun dışında şahsi bir rahatsızlıgın varsa onu bilemem

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
bu arada allah senden razı olsun zeyno kardeşim sagol destegin için

_SeNaToR_

Yasaklı Kullanıcı
yunbet kardeş tamam sorunlarına çare buluyorsunuzda ikili muhabbete döndüyor konu ondan şikayet ettim.Yoksa sorunlarını paylaşmanda bir sakınca yoktur.

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
be kardeşim sen sorunu yazsan ben cevap versem bunda ne kötülük varki demekki o arkadaşım da bana yardımcı olmak istemiş tamam belki hatalarımız var ama tutup ta bunu farklı dillerle anlatmanın başka yerlere çekmenin manası yok dikkat edersen konuşmalarımız da hep birbirine yardımcı olmak isteyen iki kardeş gibi davranmışız ben bunda bir kötülük görmüyorum varsa hatam beni kırmadan veya başkasını söyle allahın izniyle düzeltelim belki sen agzından yanlış bir kelime çıkartabilirsin sonuçta hepimiz insanız şimdi ben kalkıp sana bagırsam veya hakaret ederek kalbini kırarak sana hatanı göstersem hoşuna gidermi heleki burada bu forum da müslümanız deyip te birbirimize yardımcı olmaya çalıştıgımız bu yerde bence olmaz allah razı olsun senden kardeşim uyarılarını dikkate alıp bir dahaki yazılarım da daha dikkatli olurum inşallah

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
hayır şimdi ashab kardeşime ne yaptın diye soracagım ama korkuyorum yine beni yanlış anlarsın diye bu bende yaptıgın tahribat acaba o kardeşimde senin yazdıklarını görünce ne kadar üzülecek bilmiyorum

yalan olan

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu çok acayip cevap verenlerde bazen acayip olmuş ama genel olarak yapılmak istenen güzelde kırıcı olmamak lazım galiba yanlış varsa dogruyla ona göstermeli yani dogruya götermeli

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
bu konu çok acayip cevap verenlerde bazen acayip olmuş ama genel olarak yapılmak istenen güzelde kırıcı olmamak lazım galiba yanlış varsa dogruyla ona göstermeli yani dogruya götermeli

sagol kardeşim yanlış varsa birlikte düzelir inşallah

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
yunbet kardşm yazınızı okudum ve cok üzüldüm hakıkaten cok zor bir durumdasınız karşınızdakı bayanada cok kızdım nedeen böyle bir yalan söyleme geregi duymuş anlamıyorum.hadı yalan söyledi diyelim hala neden sizinle beraber görüşüyor buda düşündürücü.sizi gercekten sevmedigini kendi agzındanmı duydunuz yoksa başkalarındanmı.eger sizi bu bayan sevmeseydi sizinle bu kadar uzun süre görüşmezdi diye düşnüyorum.hanı kuranda bir ayet var nerede oldugunu tam hatırlamıyorum size bir fasık bir haber getırırse dogrulugunu araştırın diye.bence sende her söyleyenın sözüne inanma eger içinde süphe varsa bırebır o kişiyle konuş eger gercekten sevmedigini söyleyse ozaman vakit kaybetmeden son noktayı koy.ilerid sende üzülme.ve kardeşim tavsiyem ailen ile aranı düzelt bir kız için kötü olma.sonra ahlarını alırsında mutlu olmazsın.eger seni üzecek birşey demişsemde affet kadeşim.

bu arada ne oldu başladınızmi namaza mera ettimde?

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
yunbet kardşm yazınızı okudum ve cok üzüldüm hakıkaten cok zor bir durumdasınız karşınızdakı bayanada cok kızdım nedeen böyle bir yalan söyleme geregi duymuş anlamıyorum.hadı yalan söyledi diyelim hala neden sizinle beraber görüşüyor buda düşündürücü.sizi gercekten sevmedigini kendi agzındanmı duydunuz yoksa başkalarındanmı.eger sizi bu bayan sevmeseydi sizinle bu kadar uzun süre görüşmezdi diye düşnüyorum.hanı kuranda bir ayet var nerede oldugunu tam hatırlamıyorum size bir fasık bir haber getırırse dogrulugunu araştırın diye.bence sende her söyleyenın sözüne inanma eger içinde süphe varsa bırebır o kişiyle konuş eger gercekten sevmedigini söyleyse ozaman vakit kaybetmeden son noktayı koy.ilerid sende üzülme.ve kardeşim tavsiyem ailen ile aranı düzelt bir kız için kötü olma.sonra ahlarını alırsında mutlu olmazsın.eger seni üzecek birşey demişsemde affet kadeşim.

bu arada ne oldu başladınızmi namaza mera ettimde?

sagolasın kardeşim o bayan beni sevmiyor menfaati için benimle birlikte buna hiç şüphe yok ama benden ayrılıncada bir müddet sonra geri dönmek istiyor bunun nedenini sorunca beni sevdigini unutamadıgını söylüyor neyse manaz konusuna gelince ben kalktım ama tekrar uymuşum sabah yani anlaycagın şeytan bu seferlikte alt etti beni diyer kardeşimiz ne yaptı bende bilmiyorum allah razı olsun allaha emanet ol

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
derdine bakıpta ne kadar büyük derdim var deme derdine bakıp ne kadar büyük allahım var de

yalan olan

Kayıtlı Kullanıcı
namaza başlamalısın kardeşim ve bu sefer bırakmamalısın bence

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
sagolasın kardeşim o bayan beni sevmiyor menfaati için benimle birlikte buna hiç şüphe yok ama benden ayrılıncada bir müddet sonra geri dönmek istiyor bunun nedenini sorunca beni sevdigini unutamadıgını söylüyor neyse manaz konusuna gelince ben kalktım ama tekrar uymuşum sabah yani anlaycagın şeytan bu seferlikte alt etti beni diyer kardeşimiz ne yaptı bende bilmiyorum allah razı olsun allaha emanet ol

kardeşim uyuya mi kaldin sabah

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Senator kardeşim sanan kardeşim diyorum çünkü hepimiz din kardeşiyiz sonuçta.benim amcim sadece yardimci olmak.bunda birazda payim var sa ne mutlu bana.ameller niyetlere göredir.allah biliyo ben sana bişey demiyorum demek istemiyorum seni allaha havale ediyorum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt