10- Her şeye boş verin, en iyisi evlenin
ben hepsini okumadan direkt olarak 10. maddeyi gördüm diğerlerine ne hacet güzelmiş abim
hayırlısıyla evlenmek en temizi
Zekiler hemen belli oluyor...:a04:
Selam ve dUA ile...
10- Her şeye boş verin, en iyisi evlenin
ben hepsini okumadan direkt olarak 10. maddeyi gördüm diğerlerine ne hacet güzelmiş abim
hayırlısıyla evlenmek en temizi
Çok ciddi bir şekilde okumaya başladım. Sonrasına bayağı güldüm Allah razı olsun.
Selamunaleyküm.
Ah be mavci ağabey anamla her görüşmemde diyorum evlendir beni diyor ama ne fayda hala bekarım maalesef
abii herkesin okuması gerek bunu gerçekler sonunda ortaya çıkıyorr
Ve Aleykumselam...
Ya ters bir durum mu var orada...???
Bizim buralarda analar der hemen evlendirelim diye...Biz kabul etmeyiz...Yok daha hazır değilim falan diye...:a04:
Rabbim annenize inşallah sizin durumunuzu bildirir...:a26:
Selam ve dUA ile...
Ağabey Allaha hamd olsun işimi de elime aldım ama maalesef askerliğimi hala yapmadım o yüzden kanımca anam erteliyo beni evermeyi
İşim çok zor ağabey dualarınızı eksik etmeyinHımmmm...
Askerliğini yapmamışsanız biraz zor...
Hoş ben de askerliği yapmadan evlenmiştim...
Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...İşim çok zor ağabey dualarınızı eksik etmeyin
Güzel gören güzel düşünür...çok güzeldi
İsteyin kardeşim isteyin...Biz de maraşlı annelerden istiyoruzzz
Biz de maraşlı annelerden istiyoruzzz
mavci abim nasılsınız
10. maddenin izinden gidiyoruz gibi gibi mavci abim
dualarınızı bekleriz
mavci abim nasılsınız
dualarınızı bekleriz
hadi bakalım inşaallah,hayırlı haber bekliyoruz tez zamanda
yani haberler hayırlı Rabbimin izniyle..herşey çok kısa bi zamanda oldu
Rabbim bizim düşüncemize göre bir kulunu nasib etti inşallah..
Bundan sonrası imzaya kalmış gibi işin resmiyeti,örf adeti kaldı yani isteme,söz,nişan düğün vs..
Rabbime şükürler olsun..
son 2 haftada gündeme geldi evlilik hadisesi..normal hayatta gördüğüm herkes evlen artık dediler..forumda tsunami kardeşim,siz,buketzeynep ablamız böyle güzel güzel dualar edince hadiseler gelişti işte
hepinize güzel temennileriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum,tekrardan dualarınızı bekliyorum inşallah ismen..
Estağfirullah Allah razı olsun çok teşekkür ederim..sağolun,Amin inşallah..Rabbim istikametten ayırmasın bizleri..ayyyy çok heyecanlandım kardeşim,rabbim inşaallah sonunuzu hayırlı eder de hep ama hep mutlu huzurlu olursunuz.yaa ne yazacağımı bilemedim inan saçmaladıysam kusurabakma çok mutlu oldum senin adına sanırım işin özü bu olmalı....
Estağfirullah Allah razı olsun çok teşekkür ederim..sağolun,Amin inşallah..Rabbim istikametten ayırmasın bizleri..
İsteyin kardeşim isteyin...
İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci :a04:
Olur hicran abla niye olmasın böylelikle muradım tez olurbenim ki çok şükür maraşlı,gel kardeşim seninde annen olsun 2 oğlu 1 kızı var bide seni ekleriz aramıza
Çoooook hayırlı bir yuvanız olur inşaALLAH receb abiimavci abim nasılsınız
dualarınızı bekleriz