Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

bebek için dua (1 Kullanıcı)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ablacım.
Rabbul alemin hayırlısıyla sağ salim doğmasını nasip eylesin, Şafii c.c. ismi hürmetine şifa versin, aciz dualarımız onlarla inşaAllah. Rabbim yardımcıları olsun..
Allah'a c.c. emanetsiniz ablam. selam ve baki dua ile.

SELAMUN ALEYKÜM
AH CANIM KARDEŞİM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.BENDE FORM GÜNCELLENSİN ALTA DÜŞTÜ DİYE SELAM MSJ YAZDIM VE SENİN CEVABINI GÖRDÜM.
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHATLE DOĞUP ANALI BABALI BÜYÜR.AMİN DUALARINA KARDEŞİM SELAMETLE BAKİ DUA İLE SENDE YARADANA EMANET OL İNŞALLAH

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMUN ALEYKÜM
AH CANIM KARDEŞİM BENİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN.BENDE FORM GÜNCELLENSİN ALTA DÜŞTÜ DİYE SELAM MSJ YAZDIM VE SENİN CEVABINI GÖRDÜM.
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH SAĞLIKLA SIHATLE DOĞUP ANALI BABALI BÜYÜR.AMİN DUALARINA KARDEŞİM SELAMETLE BAKİ DUA İLE SENDE YARADANA EMANET OL İNŞALLAH

ve aleyküm selam canım ablam. evet aynı dakikada yazmışız, tevafuk olmuş :)
ben de elimden geldiğince anasayfaya taşırım ablacım inşaAllah.. Rabbimiz kimseye evlat acısı tattırmasın. Rahatsızlığını da gidersin minik yavrunun inşaAllah, temiz nefesleriyle amin diyenler yüzü suyu hürmetine.
Rabbul alemin sizden de her daim razı olsun.
selametle kalın. hayırlı akşamlar.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam canım ablam. evet aynı dakikada yazmışız, tevafuk olmuş :)
ben de elimden geldiğince anasayfaya taşırım ablacım inşaAllah.. Rabbimiz kimseye evlat acısı tattırmasın. Rahatsızlığını da gidersin minik yavrunun inşaAllah, temiz nefesleriyle amin diyenler yüzü suyu hürmetine.
Rabbul alemin sizden de her daim razı olsun.
selametle kalın. hayırlı akşamlar.

AMİN AMİN AMİN CANIM KARDEŞİM ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAYIRLI AKŞAMLAR SELAMETLE

erciyes1984

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum mubarek cuma günü hürmetine Allah analı babalı islam fıtratı uzerine saglıklı bir evlat olsun amin

barbaros58

Kayıtlı Kullanıcı
yarab nimetinin yok olmasından verdiğin afiyetin değişmesinden azabının ansızın gelmesinden ve senin rızana aykırı her türlü işi yapmaktan sana sığınırım.ALLAHIM bu bebeğe anasına babasına rahmet et.annesine ve bebeğe doğumdan evvel doğumdan sonra sıhhat ve afiyet ver.YARABBİ anneye bebeğine doğumdan evvel doğumda ve doğum sonrasında önlerine çıkacak her türlü engel ve manileri bertaraf eyle.acil şifalar ihsan eyle ALLAHIM.YARABBİ dualarımızı dualarını kabul ettiğin kimselerin dualarına ilhak eyle .senden isteyipte verdiklerinin yüzusuyu hürmetine dualarımızı kabul eyle YARAB.

berat05

Yönetici
yarab nimetinin yok olmasından verdiğin afiyetin değişmesinden azabının ansızın gelmesinden ve senin rızana aykırı her türlü işi yapmaktan sana sığınırım.ALLAHIM bu bebeğe anasına babasına rahmet et.annesine ve bebeğe doğumdan evvel doğumdan sonra sıhhat ve afiyet ver.YARABBİ anneye bebeğine doğumdan evvel doğumda ve doğum sonrasında önlerine çıkacak her türlü engel ve manileri bertaraf eyle.acil şifalar ihsan eyle ALLAHIM.YARABBİ dualarımızı dualarını kabul ettiğin kimselerin dualarına ilhak eyle .senden isteyipte verdiklerinin yüzusuyu hürmetine dualarımızı kabul eyle YARAB.

SELAMÜN ALEYKÜM....duanız çok güzeldi..TAM İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSINIZ..Sizin duanızdan alıntı yaptım hakkınızı helal edin nolur
Rabbimin merhametine sığınıyoruz hepimiz...
O çok yüce merhamet sahibidir..İnşallah dualarımızı kabul edecek

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

AMİN AMİN AMİN KARDEŞİM
ALLAH RAZI OLSUN NE GÜZEL Bİ DUA ETTİN RABBİM KABUL BUYURSUN,RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH ÇOK DUYGULANDIM
SELAMETLE RAHMANA EMANET OLUN

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM....duanız çok güzeldi..TAM İÇİMDEN GEÇENLERİ YAZMIŞSINIZ..Sizin duanızdan alıntı yaptım hakkınızı helal edin nolur
Rabbimin merhametine sığınıyoruz hepimiz...
O çok yüce merhamet sahibidir..İnşallah dualarımızı kabul edecek

aleyküm selam amin inşallah kardeşim,selametle

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm gerçekten. bizimde başımıza böyle bir olay geldi. hastalığı nedir öğrenebilir miyim sakıncası yoksa. Allah şifa versin en sevdiğinin habibinin hürmetine bebeğe de ailesine de acı yaşatmasın. amin. 30 tane ihlas suresi okudum.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
çok üzüldüm gerçekten. bizimde başımıza böyle bir olay geldi. hastalığı nedir öğrenebilir miyim sakıncası yoksa. Allah şifa versin en sevdiğinin habibinin hürmetine bebeğe de ailesine de acı yaşatmasın. amin. 30 tane ihlas suresi okudum.
saol kardeşim.sıkıntılı bi 2 ay bekliycez.bu yüzden dualarınızı eksik etmeyin inş.dualarınada amin kardeşim rabbim kabul buyursun ve razı olsun inşallah,selametle AEO

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım. Hayırlı, bereketli günler olsun inşaAllah..
bir haber var mı ablam, nasıl oldular..:gulegule
salat-ı tefriciye başlatalım inşaAllah diyorum..
Ben 500 alıyorum inşaAllah..Allaha emanet olun..selam ve baki dua ile..B)B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ablacım. Hayırlı, bereketli günler olsun inşaAllah..
bir haber var mı ablam, nasıl oldular..:gulegule
salat-ı tefriciye başlatalım inşaAllah diyorum..
Ben 500 alıyorum inşaAllah..Allaha emanet olun..selam ve baki dua ile..B)B)

ve aleyna aleyküm selam canııım benim.doğmadan bi haber olmıycak sanırım ,doğumada 1,5 ay var inşallah.ben tefriciye yada sayı vererek okuma yapılmasını çok istemedim ,babası da istemedi.sonuçda gönülden edilen bir dua da yeter inşallah.insanları meşgul etmeyelim.zaten site bu yüzden karıştı biliyosun canım benim.nasıl olsa formu okuyan kardeşlerim şifa diliyodur.rabbimde geri çevirmez inşallah hayırlısı neyse onu verir şüpesiz.tevekkül ettik.Allah razı olsun rabiacım senden dualarımdasın ve aklımda hep RAHMANA emanetsin güzel kardeşim

Mekarim-i Ahlak

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.

mevlam acil şifalar versin.evlat acısı ve maddi zorlukla sınamasın.hayırlı bir şekilde doğumu gerçekleşip kardeşimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağını alır inşALLAH.

dualarımızdasınız mevlamın izni ile.

selam ve saygılar.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyna aleyküm selam canııım benim.doğmadan bi haber olmıycak sanırım ,doğumada 1,5 ay var inşallah.ben tefriciye yada sayı vererek okuma yapılmasını çok istemedim ,babası da istemedi.sonuçda gönülden edilen bir dua da yeter inşallah.insanları meşgul etmeyelim.zaten site bu yüzden karıştı biliyosun canım benim.nasıl olsa formu okuyan kardeşlerim şifa diliyodur.rabbimde geri çevirmez inşallah hayırlısı neyse onu verir şüpesiz.tevekkül ettik.Allah razı olsun rabiacım senden dualarımdasın ve aklımda hep RAHMANA emanetsin güzel kardeşim

anladım canım ablam.
meşgul etmek değil, estağfirullah..yine de siz bilirsiniz ablacım..
Rabbimiz celle, edilen tüm duaları makamında kabul buyursun, acil şifalar versin Şafii c.c. ismi hürmetine inşaAllah..
Rabbul alemin sizden de ebeden ve daimen razı olsun.. güzel ablam; siz de aklımda, acizane duamdasınız her daim :evet
En Dost'a emanetsiniz..selam ve baki muhabbetle..B)

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm.

mevlam acil şifalar versin.evlat acısı ve maddi zorlukla sınamasın.hayırlı bir şekilde doğumu gerçekleşip kardeşimizin yavrusunu sağlıklı bir şekilde kucağını alır inşALLAH.

dualarımızdasınız mevlamın izni ile.

selam ve saygılar.

ALEYKÜM SELAM .AMİİİN DUANIZA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM
SELAMETLE AEO

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt