archegyptian
Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifa eylesin inşallah
allah acil şifa eylesin inşallah
selamun aleyküm kardeşlerim
bir yakınımın yeni doğacak bebeğinde bir hastalık söz konusu.müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş.bu yüzden sizlerden ALLAH RIZASI için dua etmenizi rica ediyorum.bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelip analı babalı büyüye bilmesi için Allah rızası için hiç olmassa namazlarınızın ardından dua edermisiniz? RABBÜL ALEMİNDE SİZDEN razı olsun ve kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin inşallah.selam ve dua ile emanetiniz ALLAH (C.C.)'a...
Selam aleyküm kardeşim.
1 adet yasin okunmuştur.
Allah ( cc ) kabül etsin inşallah.
Yakınınıza ve bebeğine tüm hastalarımıza cenabı hak tez zamanda acil şifalar versin hayırlısıyla.
Allah' a ( cc ) ısmarladık.
AMİN AMİN AMİN HEMŞERİM DUANIZA RABBİM RAZI OLSUN İNŞALLAH,RABBİM SAĞLIKLI SIHHATLİ ANNELİ BABALI HAYIRLI BİR ÖMÜR NASİP ETSİN O MİNİK BEBEĞE ... İNŞALLAH SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE SORUNSUZ DOĞAR VE YİNE SAĞLIKLI BİR HAYAT YAŞAR..O MİNİK BEBEK VE ONUN GİBİ OLAN BÜTÜN BEKLERE AİLELERİNE RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN ...DUALARIMDA OLACAK İNŞALLAH... ALLAH'A EMANETOLUN...
yuce rabbim basta yeni dogacak bebege ve sifa bekleyen tum hastalara acil sifalar versin insaallah.ALLAHim kimseyi caresiz birakmasin
yuce rabbim hastalara sifa dertli kullarina deva,borclu kullarinada edelar nasip eylesin insaallah...
ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM AMİN DUANIZAselamun Aleyküm Kardeşim..
Rabbim ŞİFALAR VERSİN Inşaallah..
Hayirli Akşamlar..
Allah şifa versin kardeşim,Allah hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsn inşallah.Hep beraber dua edelim ve olumlu düşünmeye çalışalım.Aeol
Allah (c.c.) Yar Ve Yardimciniz Olsun Dularim Sizinle...
allah şifalar verir inş. üzüldüm allah analı babalı büyütsün..bende 20 tane salatı tefrici okuyorum ve şu an başladım allah kabul eder.inş.
selamun aleyküm kardeşlerim
bir yakınımın yeni doğacak bebeğinde bir hastalık söz konusu.müminin mümin kardeşi için ettiği dua kabul olurmuş.bu yüzden sizlerden ALLAH RIZASI için dua etmenizi rica ediyorum.bebeğin sağlıklı sıhhatli dünyaya gelip analı babalı büyüye bilmesi için Allah rızası için hiç olmassa namazlarınızın ardından dua edermisiniz? RABBÜL ALEMİNDE SİZDEN razı olsun ve kimseyi evlat acısıyla terbiye etmesin inşallah.selam ve dua ile emanetiniz ALLAH (C.C.)'a...