Slm arkadaşlar malum Ramazan ayındayız bir çoğumuz çalışıyoruz iftar için hergün taze ekmekler pideler alıyoruz kalan parça ekmeklerimiz bayatlıyor.Ben o bayatlayan ekmekleri dilimleyip difrizde biriktiriyorum küflenmesin diye yeterli ekmek birikince vereceğim tarifi sizde deneyin biz ailece seviyoruz
MALZEMELER
Dilimlenmiş bayat ekmek
Salça
Sıvı yağ
Kaşar peynir
Tuz
YAPILIŞI
Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirin salçayı derin bir kasede tuz sıvı yağ katıp çırpın biraz sulandırarak kıvamını akıcı hale getirin tepsideki ekmeklerin üzerine yemek kaşığı ile sürün ince dilimlenmiş kaşar peyniride üzerine ekeyin sicak fırında on dakika sonra nefis ve çıtır olucaklar afiyet olsun ben evde bulunan malzemeye göre kıymalı sucuklu kaşarlı acılı ekliyorum sizde arzunuza göre yapın afiyet olsun
MALZEMELER
Dilimlenmiş bayat ekmek
Salça
Sıvı yağ
Kaşar peynir
Tuz
YAPILIŞI
Ekmek dilimlerini fırın tepsisine yerleştirin salçayı derin bir kasede tuz sıvı yağ katıp çırpın biraz sulandırarak kıvamını akıcı hale getirin tepsideki ekmeklerin üzerine yemek kaşığı ile sürün ince dilimlenmiş kaşar peyniride üzerine ekeyin sicak fırında on dakika sonra nefis ve çıtır olucaklar afiyet olsun ben evde bulunan malzemeye göre kıymalı sucuklu kaşarlı acılı ekliyorum sizde arzunuza göre yapın afiyet olsun