Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAYANLARA 30 TAVSİYE (6 Kullanıcı)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAYANLARA 30 TAVSİYE

selamun aleyküm canım kardeşim...Rabbim c.c. razı olsun senden..Çok değerli ve önemli tavsiyelerdi..İnşaAllah bizler de uygulayabilenlerden oluruz ileride..Selametle ve dua ile kal kardeşim benim..Rabbime emanetsin inşB)B)...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Resulaydin yazdı:
YÜREĞİNE SAĞLIK, ALLAH RAZI OLSUN.

GERÇEK, CENNETİ KAZANMAK HİÇ"TE ÖYLE ZANNEDİLDİĞİ GİBİ KOLAY DEĞİL.

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

ecmain inşallah..Allah sizden de razı olsun.. cennete layık kullar olabilmek duasıyla.. selametle

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

desertrose yazdı:
Selamun aleykum güzel kardeşim..
Çok faydalı bir paylaşım sunmuşsun yine bize Allah c.c. razı olsun..
İnşaAllah bu tavsiyelere uyar ve mutlu bir yuva sahibi oluruz..
Emeğine sağlık kardeşim.. Selam ve dua ile Allah'a c.c. emanet olB)B)B)

ve aleyküm selam güzel kardeşim.. rabbim senden de iki cihanda razı olsun inş. kardeşim.. amin duana gönülden.. Rabbime emanetsin.. selam ve selametle kalB);)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Sefine-i Hayat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ALİYE KARDEŞİM.EMEĞİNE SAĞLIK.ŞU AN DEĞİL AMA İLERKİ ZAMANLARDA İŞİME YARAYACAK TAVSİYELER BUNLAR.SAKLIYORUM Bİ KÖŞEYE.ALLAH RAZI OLSUN.RABBİM'E EMANETSİNİZ.SELAMETLE....B)

ve aleyküm selam kardeşim.. inşallah hayırlısıyla uygulayabilirsiniz diyelim :) Allahs ziden de razı olsun inş. selametle kalın..B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nihalim yazdı:
S.A...ALLAH C.C.RAZI OLSUN...EMEĞİNİZE SAĞLIK ALLAH C.C. HAYIRLI EŞLER NASİP ETSİN... SABIRLI OLMAK EN GÜZELİ...DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN TAVSİYELER...ALLAH C.C. EMANET OLUN... SELAMETLE....B)B)B)

ve aleyküm selam, amin duanıza.. Rabbim sizden de razı olsun inş. faydası olması duasıyla..Allaha emanet olun.. selametleB)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

5 Eşinizi başkasının yanında özelliklede akrabalarıyla beraberken küçük düşürmeyin, aksine daha fazla saygı gösterin.

BUNU HERKES ÇOK YAPIYOR.VALLA BEN SİNİR OLUYORUM.YANLIZKEN SAYGI SEVGİ VAR AMA BAŞKALARININ YANINDA KABADAYIKLIK TASLIYORLAR.CİNSİYET AYIRMAKSIZIN İKİ HAYAT ARKADAŞIDA BUNU YAPIYOR.SONUÇTA BİR EVİN İÇİNDE YAŞIYAN YİNE İKİNİZSİNİZ.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

nigdeli yazdı:
selamun aleyküm canım kardeşim...Rabbim c.c. razı olsun senden..Çok değerli ve önemli tavsiyelerdi..İnşaAllah bizler de uygulayabilenlerden oluruz ileride..Selametle ve dua ile kal kardeşim benim..Rabbime emanetsin inşB)B)...

ve aleyküm selam güzel kardeşim.. amin duana kardeşim.. Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu tecelli ettirsin inşallah.. Allah senden de her zaman razı olsun kardeşim.. Allaha emanet ol inş. selam ve dua ile;)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

FATMA_ERGUN yazdı:
5 Eşinizi başkasının yanında özelliklede akrabalarıyla beraberken küçük düşürmeyin, aksine daha fazla saygı gösterin.

BUNU HERKES ÇOK YAPIYOR.VALLA BEN SİNİR OLUYORUM.YANLIZKEN SAYGI SEVGİ VAR AMA BAŞKALARININ YANINDA KABADAYIKLIK TASLIYORLAR.CİNSİYET AYIRMAKSIZIN İKİ HAYAT ARKADAŞIDA BUNU YAPIYOR.SONUÇTA BİR EVİN İÇİNDE YAŞIYAN YİNE İKİNİZSİNİZ.

haklısın Fatma kardeşim, katılıyorumB)B)B)

seyasla

Kayıtlı Kullanıcı
RE: serenât

RE: serenât

BİLDİĞİM HERŞEY VE YAZDIKLARINIZ HEP BİLİYORUM DEDİĞİM FARKINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜĞÜM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM BİR HANIM OLARAK GENÇ KIZ YADA BİR EŞ AYNI ZAMANDA ANNE OLMANIN FARKI GİBİ.. HEP UYGULAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ BUNLARI HAYATLARIMIZIN HER ÇİZİLEN GÜNÜNDE DUYGULARIMIZIN HER İZDÜŞÜMÜNDE SEVGİSİZLİĞİ YAŞAMANIN AĞIRLIĞI İNCİTİYOR VEREBİLDİKLERİNİZİ ...
ZAMAN BİR MEYVAYI OLGUNLAŞTIRIRKEN BİZ İNSANLARIN YANINDAN GELİP GEÇEN BİR RÜZGÂR OLUYOR SADECE... VE O RÜZGÂRINIZ DA NE GÜLEBİLDİĞİNİZİN NE ŞAŞTIĞINIZIN NE DE GÖZYAŞIMIZIN FARKINDA DAHİ OLAMIYORSAK BİLİYORUM Kİ BU TAVSİYELERE DUA İLE TUTUNMAYA ÇALIŞABİLİRİZ ANCAK... BİR DUA Kİ ANLAMAK ANLATABİLMEK VE YAŞAMAK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATSAM DAHİ ..
SEVGİLERİMLE,seyasla

panda1907

Kayıtlı Kullanıcı

s.a.allah sizden razı olsun.bende evliyim ve verdiğiniz tevsiyeler gerçekten güzel.ama ne var biliyormusun hiç bişey tek taraflı değil.ve genelde erkekler bu dediklerinizin çoğuna ters düşüyor.ben hergün eşime onu sevdiğimi söylesemde daha bir kere karşılığını görmedim.evlilikte hep alttan alması ve sabretmesi gereknler bayanlar oluor nedense.ama yinede tavsiyeniziçin teşekkürler.uyulaması kolay ama karşılığını görmek zor bence.B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

seyasla yazdı:
BİLDİĞİM HERŞEY VE YAZDIKLARINIZ HEP BİLİYORUM DEDİĞİM FARKINDA OLDUĞUMU DÜŞÜNDÜĞÜM YAPMAYA ÇALIŞTIĞIM BİR HANIM OLARAK GENÇ KIZ YADA BİR EŞ AYNI ZAMANDA ANNE OLMANIN FARKI GİBİ.. HEP UYGULAMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ BUNLARI HAYATLARIMIZIN HER ÇİZİLEN GÜNÜNDE DUYGULARIMIZIN HER İZDÜŞÜMÜNDE SEVGİSİZLİĞİ YAŞAMANIN AĞIRLIĞI İNCİTİYOR VEREBİLDİKLERİNİZİ ...
ZAMAN BİR MEYVAYI OLGUNLAŞTIRIRKEN BİZ İNSANLARIN YANINDAN GELİP GEÇEN BİR RÜZGÂR OLUYOR SADECE... VE O RÜZGÂRINIZ DA NE GÜLEBİLDİĞİNİZİN NE ŞAŞTIĞINIZIN NE DE GÖZYAŞIMIZIN FARKINDA DAHİ OLAMIYORSAK BİLİYORUM Kİ BU TAVSİYELERE DUA İLE TUTUNMAYA ÇALIŞABİLİRİZ ANCAK... BİR DUA Kİ ANLAMAK ANLATABİLMEK VE YAŞAMAK İÇİN GÖZLERİMİ KAPATSAM DAHİ ..
SEVGİLERİMLE,seyasla

haklısınız... rabbim sabırla uygulayabilmeyi nasip eylesin inşallah.. elbette ki hiçbir şeyden tek taraflı olduğu müddetçe olumlu bir netice elde edilemez. erkek de üzerine düşenleri yerine getirmeli.. Allah razı olsun güzel yorumunuz için.. selam ve selametle kalın.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

panda1907 yazdı:
s.a.allah sizden razı olsun.bende evliyim ve verdiğiniz tevsiyeler gerçekten güzel.ama ne var biliyormusun hiç bişey tek taraflı değil.ve genelde erkekler bu dediklerinizin çoğuna ters düşüyor.ben hergün eşime onu sevdiğimi söylesemde daha bir kere karşılığını görmedim.evlilikte hep alttan alması ve sabretmesi gereknler bayanlar oluor nedense.ama yinede tavsiyeniziçin teşekkürler.uyulaması kolay ama karşılığını görmek zor bence.B)

ve aleyküm selam ablam.. haklısınız.. erkekler de elbette üzerlerine düşeni yapmalı.. söylediklerinize katılıyorum.. biz yine de Allah rızası için fedakarlığa devam edelim.. onlar da bir yerde pes edeceklerdir;) Allah sizden de razı olsun inş. selametle kalın B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim
Allah razı olsun güzel bir paylaşım olmuş. selam ve dua ile

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

esselamunaleykum canm kardesim vallahi haklsn
aynen yapilmasi gerekir ama bazi zamanlar biz kadinlar hassas oldugumuz icin gozyaslarimiz cabucak akiyor nedense..ben esimi cok ama com seviyorum istedigi herseyi yaparim o da benimkini yapar ve aramizda soyle bi anlasma var tartismamiz ne kadar buyuk olursa olsun hic kusmicez hemen bariscaz en fazla 1 dakika bile dargin kalmicaz..
bu yuzden cok sukur ki mutluyum Rabbim herkesi mutlu etsin ..amin...
selam ve dua ile...B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gonulturker yazdı:
aynen yapilmasi gerekir ama bazi zamanlar biz kadinlar hassas oldugumuz icin gozyaslarimiz cabucak akiyor nedense..ben esimi cok ama com seviyorum istedigi herseyi yaparim o da benimkini yapar ve aramizda soyle bi anlasma var tartismamiz ne kadar buyuk olursa olsun hic kusmicez hemen bariscaz en fazla 1 dakika bile dargin kalmicaz..

ve aleyküm selam canım kardeşim. ne güzel ya, çok sevindim :) Rabbimiz mutluluğunuzu ebedi kılsın ve ahirette de sizi beraber etsin inşallah.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)

gonulturker

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
gonulturker yazdı:

ve aleyküm selam canım kardeşim. ne güzel ya, çok sevindim :) Rabbimiz mutluluğunuzu ebedi kılsın ve ahirette de sizi beraber etsin inşallah.. Allah'a emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)

ALLAH razi olsun canm kardesim Rabbim cumlemizi sevdikleriyle mutlu etsin amin....darisi basina;);)
selam ve dua ile....B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

gonulturker yazdı:
aliye_aliye yazdı:
gonulturker yazdı:

ALLAH razi olsun canm kardesim Rabbim cumlemizi sevdikleriyle mutlu etsin amin....darisi basina;);)
selam ve dua ile....B)B)B)

amin inşallah.. Allah razı olsun güzel dualarınız için.;) ecmain olsun inşallah...

Allah'a emanet olun. baki selam ve muhabbetle.B)B)B)

ozen72

Kayıtlı Kullanıcı

güzel bir konuya değişmişsin aslinda hiç yapılamıyacak zor şeyler değil. annelerimizin öğütleride hep aynı değilmi . saygı sevgi ile herşey çok güzel olur. zamane gösteriş derdine ne dostluklarda ne ailede huzur kalmadi herkes kendi olsa biraz mütevazi olsa herşey çok daha düzel olucak.
Allaha emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt