Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

:) Bayanlar Ve Baylar.... (1 Kullanıcı)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Evet Arkadaşlar Sizce Erkekler Ev Işi Yapamali Mi Yapmamalimi .

Darilmaca Kirilmaca Yok Yorumlara.

Ilk Yorumuda Ben Yapim. Evet Yapamli. çünkü Zavalli Kadinalr Evde Harap Oluyolar. Baylar Ise Sadece Evi Geçindirmekle Yükümlü . Ayni Zamanda Bazi Bayanalr Hem Ev Işi Hemde Evi Geçindirip Ve Hemde çoçuk Bakiyoo. Yazik Değil Mi Bizlere:)...

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
bencede..

Eşine Yardimci Olmali Erkekler...

Hayirli Akşamlar..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben katılmıyorum. Ev işini kadınlar yapar. Erkekler de evi geçindirir. Allah u Teala kimseye yapamayacağı yükü yüklemez. Bu görevler kadına verilmiştir. Allah'a emanet olun.

yusuf_21

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle hepinizi selamlıyor saygı ve hürmetlerimi gönderiyorum. tartışılması gereken bir konu. kısa bir özet veriyorum peygamber efendimiz (S.A.V) Mİ örnek alalım evde olduğu zamanlar yerleri süpürüp temizliyormuş biz niye yapmıyalımki (ALLAH) razı olsun selametle.

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm şimdi şöyle söyliyim eğer kadın da çalışıyor ise erkek birazda olsa işlerin ucundan tutmalı eşine yardımcı olmalı ama kadın çalışmıyorsa tabiki ev işi kadının görevidir...erkekte evini geçindirmekle görevlidir...nede olsa hayat müşterek...eğer beraber bır hayat sürdürülcek ise o hyatın şartlarınada çiftler ayak uydurmak durumunda yerı geldiğinde kadında çalışıcak yeri geldiğinde erkekte temizlik yapıcak ... benim fikrim bu arkadaşlar...hayırlı akşamlar...
:H:H

dilan83

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle herkeze merhaba açılan konu güzel yusuf kardeşimize katılıyorum

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm ama hem ev işini yapan hem evi geçindiren hemde kadın dırdırını dinleyen erkekler var o nolacak
kırılmayın bayanlar allaha emanet olun

Videolar

ahmet71

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Ev Işini Kadin Yapmali.erkek Işine Gucune Bakmali.kadin Evinin Isini Kendisi Yapabilmeli

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ben katılmıyorum. Ev işini kadınlar yapar. Erkekler de evi geçindirir. Allah u Teala kimseye yapamayacağı yükü yüklemez. Bu görevler kadına verilmiştir. Allah'a emanet olun.

aleyna ve aleyküm selam. ev işini kadınlar yapar bu herkesce bilnen bir gerçek ama baylar da bir el atsa işlere fena mı olur:):D

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle hepinizi selamlıyor saygı ve hürmetlerimi gönderiyorum. tartışılması gereken bir konu. kısa bir özet veriyorum peygamber efendimiz (S.A.V) Mİ örnek alalım evde olduğu zamanlar yerleri süpürüp temizliyormuş biz niye yapmıyalımki (ALLAH) razı olsun selametle.

ve aleya aleyküm selam.verdiğiinz örnek zaten herşeyi anlatıyor daha fazlasını yazmaya bile gerek yok.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm şimdi şöyle söyliyim eğer kadın da çalışıyor ise erkek birazda olsa işlerin ucundan tutmalı eşine yardımcı olmalı ama kadın çalışmıyorsa tabiki ev işi kadının görevidir...erkekte evini geçindirmekle görevlidir...nede olsa hayat müşterek...eğer beraber bır hayat sürdürülcek ise o hyatın şartlarınada çiftler ayak uydurmak durumunda yerı geldiğinde kadında çalışıcak yeri geldiğinde erkekte temizlik yapıcak ... benim fikrim bu arkadaşlar...hayırlı akşamlar...

:H:H

aleyküm selam
ALLah razı olsun. bu güzel yorum için.:H:evet

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKIN BİR ERKEK CALIŞIYOR EVİNİ HELAL YOLDAN GECİNDİRİYORSA EŞİDE EVİNİ DÜZENLİYOR CEVİRİYORSA O AİLE MUTLU OLUR EĞER KADIN CALIŞIYORSA TABİKİ EV İŞİNİ BERABER YAPMALIDIRLAR BU BENİM FİKRİM TABİ DAHA YAZABİLİRİZ AMA BUKADAR YETERLİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

mehda

Kayıtlı Kullanıcı
insanı bir işe zorladığınızda onu yapmamak için direnecektir...erkekleri zorlamak yerine güzellikle rica ederseniz umarım eşlerini kırmazlar ve yardımcı olurlar...aslında ana sorun erkeklerin yetiştirilme tarzı.peygamberimiz (sav) bile kendi söküğünü kendisi dikerken, annelerin yanlış uygulamaları ile erkek evlatlar evişlerinden uzaklaştırılıyor... lütfen erkek evlatlarınızı evişinden (kadınişi denilen şeylerden) soyutlamayın. hayatın yükü ağır.kadın tek başına kaldıramıyor çoğu zaman..ben de çalışan bir anneyim,eşimden destek bekliyorm bu konuda...lütfen canım bana yardımet

efzairem

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar boşuna tartışmayalım bu yapısal bişey her erkegin yapısında yoktur, benim eşim yardım eder ama dagıtmakta daha başarılıdır:) .)

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM BAKIN BİR ERKEK CALIŞIYOR EVİNİ HELAL YOLDAN GECİNDİRİYORSA EŞİDE EVİNİ DÜZENLİYOR CEVİRİYORSA O AİLE MUTLU OLUR EĞER KADIN CALIŞIYORSA TABİKİ EV İŞİNİ BERABER YAPMALIDIRLAR BU BENİM FİKRİM TABİ DAHA YAZABİLİRİZ AMA BUKADAR YETERLİ RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE KALIN

a.s

kadın çalışmıyorsa tabiki evinin işini yapmalı ama eşide ona yardım etmeli işten geldikten sonra televizyonunn başına geçmemeli . ki çoğu baylar öyle yapıyor. :) ama genede fikrinize saygı duyuyorum .gönlünüzün sahibine emanetsiniz.

FATIMAA

Kayıtlı Kullanıcı
insanı bir işe zorladığınızda onu yapmamak için direnecektir...erkekleri zorlamak yerine güzellikle rica ederseniz umarım eşlerini kırmazlar ve yardımcı olurlar...aslında ana sorun erkeklerin yetiştirilme tarzı.peygamberimiz (sav) bile kendi söküğünü kendisi dikerken, annelerin yanlış uygulamaları ile erkek evlatlar evişlerinden uzaklaştırılıyor... lütfen erkek evlatlarınızı evişinden (kadınişi denilen şeylerden) soyutlamayın. hayatın yükü ağır.kadın tek başına kaldıramıyor çoğu zaman..ben de çalışan bir anneyim,eşimden destek bekliyorm bu konuda...lütfen canım bana yardımet

negüzel demişiniz elinize sağlık....:G:B

cengiz 58

Kayıtlı Kullanıcı
s a
bence erkekler kendi işlerini kadınlar kendi işlerini yapmalı

ama kadınların yapmakta zorlandığı işlerde yardım etmek gerekli

mesala sokakta görüyoruz erkek önde gidiyor
kadın kucağında çocukla perişan halde gidiyor

ben bunun gibi özellikle kadınları sokakta zorda bırakacak konularda yardımcı olma taraftarıyım
a e o

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt