huzunlu_gurbet
Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..
SENI YARAMAZ SENI

KIZMADIKTA BUTUN KADINLARDA BOYLE DEGIL KI 

SENI YARAMAZ SENI
ŞAHSEN BENDE ÜZERİME ALINMIYORUM
SENI YARAMAZ SENIKIZMADIKTA BUTUN KADINLARDA BOYLE DEGIL KI
![]()
evet kardeş doğru kardeşim asında kadınlar olmazsa erkekler erkekler olmazsa bayanlar doğru düzgün yaşıyamazlar.erkek çalışır kadın ev işleri dedikodu falan der gününü bitirir.değilmi öyle öyleHAYIRLI CUMALAR ZEHRA KARDEŞ.....
NASIL SİZ BAYANLAR KABUL EDEMİYORSANİZ BİZ ERKEKLERDE KABUL EDEMEYİZ...
EVET GERÇEKTENDE BAYANLARIN İŞİ ÇOK ZOR BİZLER BUNUBİLİRİZ AMA DİLE DÖKMEYİZ .....
[marq]B)B).....SELAM VE DUA İLE......B)B)[/marq]
evet kardeş doğru kardeşim asında kadınlar olmazsa erkekler erkekler olmazsa bayanlar doğru düzgün yaşıyamazlar.erkek çalışır kadın ev işleri dedikodu falan der gününü bitirir.değilmi öyle öyle
ne guzel soyledin cevdet abi ALLAH razi olsun selametle..KADINLAR OLMASA ERKEKLER YAŞAYAMAZ BU LAFLAR ŞAKADIR BENİM KARIM 3 GÜN EVDE YOKTU İNANIN NE YEDİM NE İCTİM BİLEMEDİM KARIM GELİNCEDE ERKEKLİK YAPIYORUZ ONLAR BAŞIMIZIN TACIDIR KADINSIZ HAYAT DÜŞÜNÜLEMEZ ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)B)
Allah razi olsun yuzumu guldurdun kardesim.Dua ile kal
açık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........
Ben Bir Bayan Olarak Sadece Güldüm....
Allah C.c. Da Seni Güldürsün Kardeşim...
Allaha Emanet Ol.dua Ile...
açık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........
...........![]()
:a20:Elinize saglik ÇOK GÜZELMİŞ AMA DOGRU DEGİL YADA BU KADAR DEGİL :a20:
:a21:bir hafta yanlız kalsanız bunları söyleyebilir misiniz acaba:a21: çok merak ettim