Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..:) (3 Kullanıcı)

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
RE: BAYANLAR İÇİN SORULAR VE CEVAPLARI..:)

SENI YARAMAZ SENI :D:D:D:D:D:D KIZMADIKTA BUTUN KADINLARDA BOYLE DEGIL KI :D:D:D

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI CUMALAR ZEHRA KARDEŞ.....

NASIL SİZ BAYANLAR KABUL EDEMİYORSANİZ BİZ ERKEKLERDE KABUL EDEMEYİZ...

EVET GERÇEKTENDE BAYANLARIN İŞİ ÇOK ZOR BİZLER BUNUBİLİRİZ AMA DİLE DÖKMEYİZ .....

[marq]B)B).....SELAM VE DUA İLE......B)B)[/marq]
evet kardeş doğru kardeşim asında kadınlar olmazsa erkekler erkekler olmazsa bayanlar doğru düzgün yaşıyamazlar.erkek çalışır kadın ev işleri dedikodu falan der gününü bitirir.değilmi öyle öyle

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
KADINLAR OLMASA ERKEKLER YAŞAYAMAZ BU LAFLAR ŞAKADIR BENİM KARIM 3 GÜN EVDE YOKTU İNANIN NE YEDİM NE İCTİM BİLEMEDİM KARIM GELİNCEDE ERKEKLİK YAPIYORUZ ONLAR BAŞIMIZIN TACIDIR KADINSIZ HAYAT DÜŞÜNÜLEMEZ ONLAR BİZİM HERŞEYİMİZ ALLAHA EMANET OLUNB)B)B)B)
ne guzel soyledin cevdet abi ALLAH razi olsun selametle..

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun yuzumu guldurdun kardesim.Dua ile kal

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Ben Bir Bayan Olarak Sadece Güldüm....

Allah C.c. Da Seni Güldürsün Kardeşim...

Allaha Emanet Ol.dua Ile...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
açık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
açık sözlü olmak gerekirse genel olarak doğru. bende bir bayanım çoğunlukla böyleyiz. ama çok azımız gerçeği ifade edr...
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........

eylül as

Kayıtlı Kullanıcı
:a20:Elinize saglik ÇOK GÜZELMİŞ AMA DOGRU DEGİL YADA BU KADAR DEGİL :a20:

EFRUZ AFİF

Kayıtlı Kullanıcı
:a21:bir hafta yanlız kalsanız bunları söyleyebilir misiniz acaba:a21: çok merak ettim

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
kardeşim seni kutluyorum.................
çünkü hakikat olanı kabul etmek güzel ama tabii bayanların sadece bir kısmı ve özellikle ehl-i diyanet olmayanların ekserisi böyle.......
bana bu şekilde yazdım diye bayanlar kızmasın.eğer erkeklerin bu şekilde trajikomik ahvalini yazanlar olursa onlara da güler ve sadakte! deriz..........

clap_1.gif
...........

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com
:a21:bir hafta yanlız kalsanız bunları söyleyebilir misiniz acaba:a21: çok merak ettim

popcorm1xo5.gif
benim için pek farketmiyo bi odam var okadar. ütümü herşeyimi kendim yapıyorum zaten.. yemekte annem sağolsun varsa yiyorum yoksa bişeyler atıştırıyorum ...

ama birkeresine bizimkiler köye gittiler ben evde yalnızdım ilk günlerde biraz zorluk çektim birazda renklılerle beyazları karıştırdım
91.gif
çamaşırlar gökkuşaği gibi olmuştu hiç unutmam ama tecrübe oldu benim için anladımıkı makına otamatık olsada renklılerle beyazları ayırmıyomuş bunun dışında pek zorluk yaşamadım ...

tabi rahatım bozulmadıda değil..!

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt