Necip Fazıl Kısakürek---Aynadaki Yalan
Muhammed Bozdağ - RUHSAL ZEKA
Yıllardır okuduğum kitapların önemli kısımlarını not tuttuğum bir defterim var
Sadece bir cümle bazen birkaç paragraf alırım, defterin 1 sayfası dolacak şekilde
kalıcı bilgi bana yeterli oluyor. Yıllar sonra onları okumak hatırlamak büyük keyif
veriyor. Cemil Meriç'in bir sözü var çok anlamlı 'Kitap zekayı kibarlaştırır' buna inanıyorum.
ben dinimi daha iyi ögrenmek bilgilenmek istiyorum bana roman tarzi kitaplar ve yazarlarini önerebilirmisiniz lütfen
slm ve dua ile
salam aleykum...kardeş dininizi öğrenmek istiyorsanız, bunu roman tarzı kitaplarla öğrenemezsiniz inşallah...Kuran meali alın ve üzerinde çokca düşünerek baştan sona bir kere okuyun...okumak için değil, okudum diğe değil anlamak ve yaşamak tefükkür etmek için okuyun...Allah yardımcınız olsun
benim de başucu kitabım şimdik mevdudi"nin Gelin müslüman olalım...çok güzel ve dili çok sade tavsiye ederim okumak isteyen kardeşlere...
tam da bu kitabı tavsiye edecektim .hem de şiddetle.kitap 600 sayfaHuzur sokağı--Şule Yüksel Şenler..
Muhakkak gençliğin okuması gerektiğine kanaat getirdiğim bir kitaptı,sürekli aklımı kurcalayıp duruyordu..Aldım sonunda ve okumaktayım
Huzur sokağı--Şule Yüksel Şenler..
Muhakkak gençliğin okuması gerektiğine kanaat getirdiğim bir kitaptı,sürekli aklımı kurcalayıp duruyordu..Aldım sonunda ve okumaktayım
tam da bu kitabı tavsiye edecektim .hem de şiddetle.kitap 600 sayfa
yaklaşık iki üç günde kitabın son sayfalarına geldim.sürükleyici yani
ve gerçekten harika bir kitap.
herkese tavsiye ediyorum çok güzel.
Bir müminin küfür karşısında sabrı ne demek? Eğer gayemiz hakikate ulaşmaksa, en sert ve haşin tahlil raporlarına göğüs germek lâzım..