bin teşekkürler güzel yürekli ..kendime özel bir liste çıkarmıştım böylesi daha makbul oldu ; )
şuan elimizdeki başucu kitabımız .. Mevlanadan gönül kelamı RAMAZAN ALTINDAŞ..(fakılı bir bakış açısıyla HZ .MEVLANA )
konulara farklı farklı dünyalardan bakmayı sevdigim için .. HASAN EL-BENNA gençligin el kitabı // risaleler -2 çok eski bir basım bu şekliyle piyasada varmı onuda bilemiyorum acıkcası ....tüm seriyi bitirdikten sonra kitap hakındaki düşüncelerimiz belirtiriz .. ; )
az öcne bitmiş olan .. Kendini Arayan Adam .... Halit ERTUĞRUL ( daha önce bir kaç kez okudum ama aklına estikçe insanın tekrar tekrar okumak isteyecegi bir kitap .. okumayan kardeşlerimize şiddetle tavsiye olunur!
maşaALLAH bu nasıl bir listedir,yok yok..
şuanda yoğunlaştığım sadece ne yazıkki ders kitaplarım var..
ama şu okul bir bitsin,bismillah deyip başlayacağım bende inşaALLAH
Selamun aleyküm kardeşim..
Rabbim hayırlısıyla okulunuzu bitirmenizi nasip etsin inşaallah..
Rabbim zihin açıkoığı nasip etsin kardeşim..
Sadece geceleri yatmadan önce 1 sayfa da olsa okumanız iyi gelecektir inşaallah..
HAYIRLI AKŞAMLAR.. B)
bin teşekkürler güzel yürekli ..kendime özel bir liste çıkarmıştım böylesi daha makbul oldu ; )
şuan elimizdeki başucu kitabımız .. Mevlanadan gönül kelamı RAMAZAN ALTINDAŞ..(fakılı bir bakış açısıyla HZ .MEVLANA )
konulara farklı farklı dünyalardan bakmayı sevdigim için .. HASAN EL-BENNA gençligin el kitabı // risaleler -2 çok eski bir basım bu şekliyle piyasada varmı onuda bilemiyorum acıkcası ....tüm seriyi bitirdikten sonra kitap hakındaki düşüncelerimiz belirtiriz .. ; )
az öcne bitmiş olan .. Kendini Arayan Adam .... Halit ERTUĞRUL ( daha önce bir kaç kez okudum ama aklına estikçe insanın tekrar tekrar okumak isteyecegi bir kitap .. okumayan kardeşlerimize şiddetle tavsiye olunur!
maşaALLAH bu nasıl bir listedir,yok yok..
şuanda yoğunlaştığım sadece ne yazıkki ders kitaplarım var..
ama şu okul bir bitsin,bismillah deyip başlayacağım bende inşaALLAH
Selamun aleyküm kardeşim..
Rabbim hayırlısıyla okulunuzu bitirmenizi nasip etsin inşaallah..
Rabbim zihin açıkoığı nasip etsin kardeşim..
Sadece geceleri yatmadan önce 1 sayfa da olsa okumanız iyi gelecektir inşaallah..
HAYIRLI AKŞAMLAR.. B)
1(BİR)sayfa da olsa OKUYALIM...
Tavsiye edelim inşallah...
Hayırlı cumalar olsun
Desteğiniz için teşekkürler değerli kardeşim...
OKUMAK güzel şey...
Abla liste haline getiricem ya sadece isimlerini mi yazıyım?
Nasıl olsun?
Tavsiye Edilen Kitaplarımızın Listesi-------------------------------Tavsiye Eden Kardeşimiz
*Kalbimizi Yeniden Yazmak/ Senai Demirci------------------------ Hasgül
*Resulullahın Dilinden Sure ve Duaların Esrarı/ Arif Pamuk------Hasgül
*Tevhid Risalesi/ İmam Gazali--------------------------------------Hasgül
*Kadının Onuru/ Mehmed Alagaş-----------------------------------Gevher
*Ateşte Yeşerdim/ Halit Ertuğrul------------------------------------Nazar
*Kul Hakkı/ Ahmet Kerem Sever------------------------------------Nazar
*Mantıku't Tayr/Feridüddin Attar-----------------------------------Ukde79
*Aşk/ Elif Şafak------------------------------------------------------Ukde79/Gökçeayan
Şah-ı Nakşibendi/ Sohbetlerinden Bir Güldeste------------------Ukde79
Bediüzzaman Said Nursi/ Asa'yı Musa----------------------------Ayşe.a
Şu Hortumlu Dünyada Fil Yalnız Bir Hayvandır/ Ahmet Şefir İzgören-------Kalbimi Nurlandır
Kırmızı Kazak/ Glenn Beck------------------------------------------------------Kalbimi Nurlandır
Bir Bayan Niçin Örtünmek İstemez/ Feyzullah Birışık ------------------------Gökçe Ayan
Sibel Eraslan/ Çöl ve Deniz----------------------------------------------------Gökçe Ayan
Ahmet Ümit/ Bab_ı Esrar------------------------------------------------------Gökçe Ayan
Katre-i Matem/ İskender Pala-------------------------------------------------Arzu74
İhya-u Ulumidddin/ İmam Gazali----------------------------------------------Vaktleyl
Hanım Sahabeler/Havva Ergene Işık------------------------------------------Burcu/tek_dileğim
İffeti Yaşayanlar/ Said Demirtaş-----------------------------------------Nazar
Namaz Aşıkları/Ali BALKAN----------------------------------------------------Nazar
Abdulhamidin Kurtlarla Dansı 2-----------------------------------------------Nazar
Sibel Eraslan/ Can Parçası----------------------------------------------------tek_dileğim
Nur'dan Hutbeler---------------------------------------------------------------Mavci
Kur'an'ı Mecid ve Tefsirli Meali Alisi/ Mahmut Ustaosmanoğlunoğlu----------Ravzadakinurunkölesi
Sohbetler/ Mahmut Ustaosmanoğlu----------------------------------------------Ravzadakinurunkölesi
Mesneviden Kıssalar ve Hisseler/ Mahmut Şevki Ustaosmanoğlunoğlu--------Ravzadakinurunkölesi
Öykülerle Peygamberimizin Hayatı
Çöle İnen Nur/ Necip Fazıl Kısakürek---------------------------------------------Ayşe.a
Yıldızlarla Hasbihal/ Mahmut Açıl--------------------------------------------tek_dileğim
Malazgirtte Bir Cuma Sabahı/ Yavuz Bahadıroğlu--------------------------------Ebuzer25
Dikkat Şeytan Var/ Mehmet Yavuz---------------------------------------------Nazar
Gözümü Haramdan Nasıl Korurum/ M.Yusuf Güven------------------------------Mavci
Kitab_ı Aşk/ İskender Pala---------------------------------------------------------Mavci
Secdede Bir Ömür/ Mehmet Akar-------------------------------------------------Su-Eda
Hz.Aişe/ Dr. Reşit Haylamaz-------------------------------------------------------Smyyes
Söz Yangını/ Senai Demirci--------------------------------------------------------Mavci
Hz.Hatice-i Kübra/ M.Necati Bursalı-----------------------------------------------Burcu
Dikkat Misyoner Geliyor/ Adnan Odabaşı-----------------------------------------Kördüğüm
Ayrıldıkça Kavuşanlar/ Adem Saraç-----------------------------------------------Kördüğüm
Sabah Namazına Nasıl Kalkılır?/ CEMİL TOKPINAR-------------------------------Mavci
Ben Bilal...........---------------------------------------------------------------------Hasgül
Fıkhus Siyer/Ahmed Ferid----------------------------------------------------------Azerbaycan_li
Giderken Bana Birşeyler Söyle/ Mustafa Ulutaş-----------------------------------*Ayşe*
Ömer Nasuhi Bilmen/ Büyük İslam İlmihali----------------------------------------Mavci
Hidayet/ Şule Yüksel Şenler--------------------------------------------------------Acizanegünahkar
Bostan/ Sadi Şirazi------------------------------------------------------------------Ferahhfeza
Nefis Terbiyesi/ Şadi Eren----------------------------------------------------------Serannur27
Maneviyet Reçeteleri/ Hekimoğlu İsmail-------------------------------------------Su-Eda
365 Günde Peygamberimin Arkadaşları
Sahabenin Ateşle İmtihanı/ Dr.Hilal Kara- Abdullah Kara--------------------------tek_dileğim
Değerli kardeşim..nasılda uğraşmışsınız ya....
Allah Celle Celaluhu kat be kat razı olsun sizden....
İnanın öyle makbule geçti ki...hem benim hem diğer kardeşlerimiz için
Hakkınızı helal edin güzel kardeşim......:a03:
Hz Aişe kitabımı bitirdim Bugün bu kitaba başladım çok şükür.. aile temellerimde etkisi olacagına inanıyorum.. kardeşim hediye etmişti..güzel şeyler anlatıyor.. evlenmeye hazırlanan ve evli kardeşlerimize tavsiye edebilirim..
Hz Aişe yide tavsiye ediyorum bu arada..
tek_dileğim emegine sağlık, ugrasmıs liste yapmışsın ,Allah razı olsun inşaAllah.