mustafa11
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.mobilyaonarim.com
Başörtüsüne EVET...
s a kardeşlerim hepinizden allah razı olsun....
Başörtüsüne EVET...
S.A KARDEŞLERİM
BENDE BAŞÖRTÜSÜNE EVET DİYORUM.
HEMDE SAYISIZ KERE EVET
s.a. ben aranıza yeni katılan birisi olarak sizlere hak veriyorum hep yanınızdayım EVET
Hallas Inşallah Allahin Rahmeti Bereketi üstünüze Olsun Allaha Emnet Olun Kardeşlerim .
Basörtüsüne evet
Baş örtüsüne Evet
Bende Tesettürlüyüm
Başörtüye Evet... Neden Bu Kadar Karşi çikiliyo Anlamiyorum
Başörtüsüne Herzaman Evet Sonuna Kadar
Sonunu Düşünmeyenler Bi Baksin
s.a. başörtüsü namustur ve biz asla namusumuzdan vazgecmeyeegiz. başörtüsüne sonuna kadar evet
نعىمة;681512' Alıntı:başörtüsüne Evet !
baş örtüsüne Bende Evet Diyorum
ben sizlerle bu konuda aynı görüşü savunmuyorum
dinimizde zorlama yoktur ve yasaktır bizlerde kişilere başartösü takın veyahut takacaksın diyemeyiz takmak isteyen zaten takıyor yasak yok bu konuda benim kız arkadaşım da takıyor annem de ve kimsede karışmıyor karışamazda zaten bu bakıma bence bu gibi tartışmalar anlamsız
zaten abide zorlamak için bu konuyu acmadıki sadece kapalılara karşı kısıtlayıcı şeylerin yapılmaması icin yoksa kimseye sen basını nie örtmüosun demiyoruz yani acıkta bizden kapalıda.....
başörtüsüne evet
2 ablam var 2 side liseden sonra okuyamadı dersleri cok iyi olmasına ragmen belki ileride bu ülke ıcın çok seyler yapacaklardi dok iyi yerlere geleceklerdi ama simdi yapacakları malesef 1 sey yok (EVET)
tabii evet
Zalimin Gözü Takilmişsa Bacimin örtüsüne Billah Acirim Tükürüğe Tükürsem Yüzüne.medeniyet Açmak Ise Bağri Bedeni!!!!!!!!
tabiki Başörtüsüne Evet!!
Binlerce, milyonlarca....SONSUZ EVETTTTTT.....:evet
ELHAMDÜLİLLAH MÜSLÜMANIZ ELHAMDÜLİLLAH O GÜZEL PEYGAMBERİN ÜMMETİYİZ VE O KUTSAL ALLAH KELAMI(KUR'AN-I KERİM)de emrolunan BAŞÖRTÜSÜNE ---EVET---
Bende Başörtülü Bir Insan Olarak Sana Katiliyorum Ne Yapilmasi Gerekiyorsa Yapalim Burasi Müslüman Bir ülke Ve Bende Müslümainm Müslümanliğin Gereğini Lütfen El Birliği Ilr Yapalim