Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü Zulmü Devam Ediyor.. (1 Kullanıcı)

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Başörtüler yine kapıda çıkarıldı

Üniversitelere kayıt yaptırmaya hak kazanan başörtülü öğrenciler kapı dışında başörtülerini çıkarmak zorunda bırakıldı.

31 Ağustos 2009

Üniversitelerin kapıları bu yıl yine o kara taplo ile karşı karşıya kaldı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da başı örtülü öğrenciler okul kampüslerine alınmadılar. Kayıt yaptırmak isteyenler önce başörtülerini açtılar, ardından içeri alındılar.

Adana'da, Çukurova Üniversitesi'ne (ÇÜ) kayıt yaptırmaya gelen türbanlı öğrenciler, bir paravanın içinde türbanlarını çıkardıktan sonra işlemlerini yaptırdı.

Üniversitelere öğrencilerin kayıt işlemleri bu sabahtan itibaren başladı.

Çukurova Üniversitesi'nde öğrenciler aldıkları kayıt numarasına göre mikrofonla çağrılarak kayıt binasına alındı.

Başörtülü öğrencilerin bina içine girmesini önlemek için binaya yaklaşık 20 metre uzaklıkta güvenlik şeridi oluşturuldu.

Burada bekleyen güvenlik elamanları, türbanlı öğrencilere başörtüsünü çıkarması konusunda uyarıda bulundu.

Öğrenciler ya güvenlik önünde ya da güvenliği geçtikten sonra rastgele türbanını çıkarmaya başladı. Bunun üzerine getirilen bir paravan, güvenlik noktasının yanına yerleştirildi. Gelen öğrenciler güvenlik görevlileri tarafından yapılan ikaz üzerine başörtüsünü paravanın arkasında çıkardı. Paravana sığmayan öğrenciler ise başötüsünü dışarıda çıkarmak zorunda kaldı.

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
aynı duruma bende düştüm ama bizim kapıda çıkartılmadı...başörtüsünün üzerine perukla girdim,çok zor gerçekten...
inşAllah başörtü sorunu biran önce hallolur..Allah yardımız olsun...

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ben kocatepe üni okuyorum.
bir sabah tesettürlü bir kardeşim kabinde başını açtıktan sonra çıkıp hava soğuk oldugu için şalıyla kulaklarını kapatacak sekilde sardı başını.
bunu farkeden bir güvenlik görevlisiyse arkasından defalarca bağırıp "ŞUNA BAK YA GİRMİŞDE İÇERDE KAPATIYOR BAŞINI BİR DE" dedi.

o kız arkadaşıma değil beyinleri sulanmış zavallılara acıdım.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

neriman bişkin

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHIM sana sığındım sen yardımcımız ol islama karşı olanlara iman nasibeyle.Bende buna benzer bir olay yaşamıştım askerdeki abimin yemin törenine gitmiştim amasyaya kapıdaki komutan başı türbanlı olanları uyarıda bulunuyordu askeriyede kabul olan bağlama şekliyle girebileceğimizi anlatıyordu ben onların dediği şekil bağlmadım ve bana dönerek bu şekilde değil üçgen bağlamamı söyledi bende başıma bir şal attım ve iğneliyip içeri girdim tabi komtan bana ters ters baktı neyse RABBİM bizlerin yardımcısı olsun amin.

imported_mine_

Kayıtlı Kullanıcı
allah ım onlara hidayet nasip etsin...
doğru yolu göstersin...

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Defalarca yaşayan biri olarak zor..iç yakıcı acı ..çok acı..bilen bilir..
Dışarıdan fetva vermesi çok kolay..
Kardeşim mürmüdük sizden ricam lütfen o resmi kaldırınız..
Iç yakıyor..
Selametle..

bir_umut

Kayıtlı Kullanıcı
müslüman bir ülke olup da böyle saçma bi uygulama yapmak akla mantığa ne derece uyar....anlamsızz

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH hepimize sabır yanında selamet versin.. ne özgür bir ülke ama mini eteğe evet türbana hayır.yazıklar olsun ki onlara bu kadar insanın hakkını yiyorlar.okumalarına mani oluyorlar...

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Bu adaletsiz düzeni bir gün Hz.Muhammed'in s.a.v. ordusu yıkacak, şüphesiz.
O zamana kadar Allah c.c.'ye sığının ve sabredenlerden olun kardeşlerim.

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
BURASI RUSYA.......
ÖZ YURDUNDA GARİPSİN....
ÖZ VATANINDA PARYA....
medvedev31f02f3561ed12685by.jpg

Eğitim yılını başörtülü öğrenci ile açtı

Rusya Devlet Başkanı Dmitri Medvedev, 1 Eylül'de başlayan yeni eğitim öğretim sezonunun açılışını, aralarında başörtülü bir öğrencinin de bulunduğu sınıfta yaptı.

Medvedev, başörtülü ilkokul öğrencisi ile aynı karede poz verdi. Rusya'da orta öğrenim ve üniversitelere öğrencilerin başörtüleri ile gitmelerine izin verilirken, öğretmenler de başörtülü olarak ders verebiliyor.

Başkent Moskova'nın Zamoskvoreçye bölgesindeki bulunan 518 nolu okulun açılış törenine katılan Medvedev, öğrencilere başarılar diledi. Engelli çocuklarla, sağlıklı çocukların birlikte eğitim aldıkları okulda Rusya lideri, öğrencilere hediyeler dağıttı.

ÇOCUKKEN BAŞKAN OLMAYI İSTEMEDİM

Öğrenci ve öğretmenlerle bir süre sohbet eden Rusya lideri, oğlu İlya'yı sabah erken okula göndermeden önce öptüğünü söyledi. Kendisine yöneltilen 'Başkan olmak zor mu?' sorusunu yanıtlayan Medvedev, görevinin zor ve ilginç olduğunu ifade etti. Çocukken başkan olmak isteyip istemediği ile ilgili bir soruyu yanıtlayan Rusya lideri, "Hayır, hiç istemedim. Hayat farklı bir şekilde örgüleniyor." cevabını verdi.

Moskova ya da St. Petersburg şehirlerinden hangisini sevdiği sorusu ile karşılaşan Medvedev, "Ben Rusya'yı seviyorum. Burada doğduk, burada yaşıyoruz. Moskova büyük, enerjik ve güçlü bir şehir. Burada bir çok imkan var." değerlendirmesinde bulundu

01.09.2009

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
şehitler dirilselerdi bir bir

kalanlar gibi görselerdi

utanırlardı şüphesiz

kanları üstüne kurulan

manzaradan

cins cins "ahbes"in çocukları

mutlak fikire düşman

gokceayan

Kayıtlı Kullanıcı
Allah bize dayanma gücü versin.gerçekten çok üzücü bi tablo:( ağlamamak için kendimi zor tuttum.inş en kısa zamanda bu sorun çözülür.bende üniversitede okuyorum ve yakında kapanıcam inş bende bu sorunları yaşıycam düşündükçe kahroluyorum.Allaha emanet olun..

cuneyt-77

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum, yaf varya yine bi dünya dolusu isyan edicem he, siz nesiniz arkadaşım????? müslümansınız iman sahibi insanlarsınız ne bu ya herkes bi olay olunca sadece üzülüo ağlıyo ALLAH(cc)a havale edio, biz müslümanlar olarak başımıza bi olay geldiğinde ağlayıp zırlayıp üzülüp koyvermeye alışmışız sonra rabbim onlara hidayet versin onlarda müslümanlara zulmetmesin dioruz, evet evet hep beraber oturalım hiç bişey yapmayalım ALLAH(cc) bizim yerimize herşeyi halletsin güllük gülistanlık hale getirsin bizde öyle yaşayalım islamı öylemi????? arkadaşım mücadele etmeden uğraşmadan sıkıntı çekmeden oluyomu bu işler????????? elin adamı bi istediği olmayınca bi sürü insanı bi araya gelio seslerini duyuruyo bizim müslüman kardeşlerimiz napıyo???? aman ortalık karışmasın ülke kötü olmasın müslüman bozguncu değildir hesabına susuyo baskılara boyun eğiyo, yazık hepimize. Sonra ben burda sert üslup kullandığımda yumuşak tatlı dil falan filan diyen arkadaşlar var, zamanında biz çıkıp taviz vermeyin taviz tavizi doğurur dediğimizde cemaat sorun çıkarılmaması yönünde telkinlerde bulundu, şimdi o telkinde bulunanlar gelsin kurtarsın başı açıp giren kardeşlerimi???? siz başınızı açıp girin üniversiteye deyinki hoca efendi öyle söyledi, ya da doktor olmam lazım falan filan, ama kimse isyan etmesin bu olaylara, tabikide devletle çatışmıcaz ama karşısına kolluk güçleri çıkıpta panzerden su sıkınca aman paçalarıma çamur bulaşır diyip kaçıncada oılmuyo kaçmada karşıda gelme ıslan ya nolur sesini duyur önce, sonrada zulm deyin, zulme çanak tutuluyo bu hareketlerle. SUÇU KENDİNİZDE ARAYIN

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm cüneyt beyin bu knoudaki görüşlerini mantıklı buluyorum fakat zamanında eylemler yapıldı.başörtülü ablalarımızın ağızları bantlandı.polis tarafından itile kakıla gözaltlarına alındılar.demek istediğim sıkıntılara girildi.ama şu konuda haklısınız.bizlerde çok hem de pek çok gevşeklik var.kabullenmişiz yani herşeyi...selametle kalınız..

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
sen oradan kıracaksın zinciri

ben buradan

bir gün mutlaka kavuşacak

ellerimiz

her şey

aydınlığa çıkmak için

her şey

"mutlak bir" için...

Allahu ekber, Allahu ekber,

La ilahe illallahu vallahu ekber,

Allahu ekber ve lillahil hamd.

düşmanın üstüne gidemiyorsan eğer,
eğer "yaradandan" çok korkuyorsan ondan

kölece de olsa yaşama tutkun,

aşkınsa yaradana sevginden
ve fikir dediğin eğer

kaçanın can simidi,

kuş tüyünden bir yataksa,
öfkeden ıraksa,sığınaksa
ve inanç dediğin

yürüyeni durdurmaksa

sen kötü kadından beter

git kuyruk salla düşmanına,
yaran, zararsızlığını göster

ve seyret elde silah döğüşeni

.......

bırak karışmayıp seyredeni

candan geçen gelsin safımıza

kavga kaçkını fistan giysin dolaşsın...

gizli inançsız için değil

kılıçların gölgesindeki yer.

SALİH MİRZABEYOĞLU..

buket58

Kayıtlı Kullanıcı
müslüman bi ülke = adaletsizlik

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Allahu ekber, Allahu ekber,

La ilahe illallahu vallahu ekber,

Allahu ekber ve lillahil hamd.

beyzasavruk

Kayıtlı Kullanıcı
Cüneyt bey,bu konuda size hak veriyorum fakat bizim problemimiz aslen baş kaldırmamak değil de biraraya gelip cemaat ruhu ile hareket etmemek bunun acısını malesef sadece başörtüsü konusunda değil birçok konuda yaşıyoruz.Rabbim bizlere birlik beraberlik versin inşaallah...

beyzasavruk

Kayıtlı Kullanıcı
Bunların hepsi düzmece bizler çoğunlukla dış güçlerin etkisi altında bir milletiz ruslar ah o ruslar hepsi aynı bunların şikayet edip ağlama vakti değil mücadele ve cihat vakti inşaallah silkinelim ve şavaşa devam edelim kardeşlerim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt