Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü hastalığı testi (3 Kullanıcı)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Başörtüsü hastalığı testi

:D:D:D

mabet_bekcisi

Kayıtlı Kullanıcı

s.a çöl gülü kardeşim eline sağlık.çok güzel yapmışsın.ah ah o kadar bakırköylük adam var ki türkiyede sorma gitsin.inan hepsi oraya giderse.şubeler felan açılabilir BRSH1 BRSH2... FELAN İNANIN.TRABZON GİBİ MANEVİ DUYGULARI GELİŞMİŞ BİR ŞEHİRDE BİLE ARTIK.TÜRBANA SAYGI KALMAMIŞ.birde değişik bir olgu var kafalarında insanların.eğer normal sadece başın kapalıysa anladınız beni sanırım bişey yok ama pardesü giyiyorsan uçuyorsun çok derinlere iniyorsun evlen sonra giyersin felan gibi düşünceler geliştirmişler.ben sadece gülüyorum ki kendileride başörtülü insanlar.yazacak çok şeyim var ama sıkmayayım
selametleB)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

KUTSAL_ORDU yazdı:
s.a çöl gülü kardeşim eline sağlık.çok güzel yapmışsın.ah ah o kadar bakırköylük adam var ki türkiyede sorma gitsin.inan hepsi oraya giderse.şubeler felan açılabilir BRSH1 BRSH2... FELAN İNANIN.TRABZON GİBİ MANEVİ DUYGULARI GELİŞMİŞ BİR ŞEHİRDE BİLE ARTIK.TÜRBANA SAYGI KALMAMIŞ.birde değişik bir olgu var kafalarında insanların.eğer normal sadece başın kapalıysa anladınız beni sanırım bişey yok ama pardesü giyiyorsan uçuyorsun çok derinlere iniyorsun evlen sonra giyersin felan gibi düşünceler geliştirmişler.ben sadece gülüyorum ki kendileride başörtülü insanlar.yazacak çok şeyim var ama sıkmayayım
selametleB)

Aleykum selam kardeşim çok haklısın.. İmanı, yaşla kıyaslıyorlar nedense.. "Gençken açıl bişey olmaz, yaşlanınca kapanırsın" zihniyetine sahipler..
Ya nediyim Allah (c.c.) akıl fikir versin.. Bizlerede sabır nasip etsin..
Selametle kal inşaallahB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

emtila yazdı:
selamun aleyküm
bu gerip insanların başörtümüzle uğraşması,açtırmaya çalışması çok komiğime gidiyo...
bence o kadar basit ve( sözüm meclisten dışarı)aptalca geliyo bana ki anlatamam,
RABBİM en erken zamanda nları bu yanlışlarından döndürsün inş...

Aleykum selam kardeşim haklısın sahidende komik yani trajikomik.. Takmışlar kafalarını bizim "1 metrelik bez parçamıza!" Komik durumuma düşüyorlar..
Rabbim ıslah etsin.. Hidayet nasip etsin inşaAllah.
Selametle kal kardeşimB)

nurazra

Kayıtlı Kullanıcı
Valla soruları görünca şok oldum.bunlar ne kadar ağır ithamlar böyle bu şekilde düşünen insanlar olabilrmi?şuan açık bir bayanım ama tesettürlü bayanlarda kendimi görüyorum sanki gururlanıyorm...ALLAH Cümlemizi doğru ve iyi düşünenlerden eylesin .selam ve duaile....

islam_güneşi

Kayıtlı Kullanıcı
valla arkadaşlar.bir kampanya başlatalım.başörtümüzü kırmızı takalım:)hem boşuna olmamış olur.saldırmaları boşa gitmez.:):)ben 2. soruya evet demek istiyorum.yanlış anlamayın ama ancak suudi arabistan da rahat edebileceğiz bu gidişle.başörtüsünden vazgeçmek mümkün olmadığına göre çıkış yolu suudi arabistan.hadi kızlar seyahate:)

ZEHRA MELEK

Kayıtlı Kullanıcı
s.a ablam yine yazmışsın maşlh. hiç sakınmamışsın,emeğine sağlık.
bu sorular çok ağır ve aslında biz müslümanların düşünmesi gereken konular
çünkü emin olun dışarda bu soruların çoğuna evet diyecek bi sürü insan var

AMAAAAAM HASTANEDE YER KALMİCAK :))))))))))

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
bu gün bazı kişiler Bu tersi görmesin bence :D Akıl ve ruh hastanesinde yer kalmaz..

Ben bu başörtüsü konularını görünce çok üzülüyorum :( bi erkek olarak Kardeşlerimizin ablalarımızın böyle zor durumda bırakılmalarına Sözde müslüman olmanın yanı sıra Özgür bi ülkeyizde ama okuma hakları çalışma hakları ellerinden alınıyo Allah yardımcınız olsun inş :)

yakup_oksuz

Kayıtlı Kullanıcı
tebrik ederim kardesim çok güzel olmuş eline sağlık :)))

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt