Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Başörtüsü hastalığı testi (4 Kullanıcı)

TRABZONLU20_BERRAK

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Başörtüsü hastalığı testi

selamun aleykum YAA KARDES 2 SORURYU ANLAMADIM ARABISTANLI 2 EVET YANITIM VARAHHAHA HEMEN TEL ACIYIM BARI YAA AMA COK UZAK BANA:)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
desertrose yazdı:
Lütfen aşağıdaki 12 soruya evet yada hayır diye cevap veriniz:

1-Sokakta türbanlı gördüğünüzde kanınız başınıza fırlıyor mı?

2-Türbanlıların suudi arabistana sürülmelerine sevinir miydiniz?

3-Türbanlıların zorla başürtülerini çıkarmak hissine sık sık kapılıyor musunuz.

4-Haşema ile denize girenlerin 15 sene ağır hapis cezası almalarına sevinir misiniz?

5-Hiç türbanlı dövme arzusu hissettiniz mi?

6-Türbanlıların sabah 8 akşam 8 arası sokağa çıkmalarının yasaklanmasına
sevinir misiniz?

7-Belediye Otobüslerine Türbanla binmenin yasaklanmasına taraftar olur musunuz?

8-Uçaklar'da sigara içmeyenler bölümü gibi Türbanlı-türbansız bölümleri eklenmesi
sizi hoşnut eder mi?

9-Türbanlı kızları gördüğünüzde 'şunlar açılıp saçılsaydı nasıl rahat yaşarlardı'
diye aklınızdan geçiriyor musunuz?

10-Bazı devlet erkanının hanımlarından türbanlı olanlarını kıskanıyor musunuz?

11-Türban takanların 'Lezbiyen' kadınlara yönelik göz zevksizliği oluşturduğunu
kabul edebilir misiniz?

12-Komşunuzun türbanlı güzel kızı fakir olmasına rağmen etrafında onlarca kız dolaşan
oğlunuza yüz vermiyor diye bu aileye karşı toptan bir kin besliyor olabilir misiniz?

Evet 12 sorudan sadece bir tanesine bile EVET yanıtı verdiyseniz
Hemen Aşağıda irtibat adres ve telefonları bulunan Bakırköy Ruh ve Sinir
Hastalıkları hastanesine başvurunuz:

BAKIRKÖY RUH SAĞLIĞI VE SİNİR HASTALIKLARI EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ

Adres: Bakırköy

Telefon: (212) 543 65 65

Faks: (212) 572 95 95

(BAKI&SELAM)

alıntıdır

S.A.ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM.BEN DE BU ARALAR TÜRBANA KARŞI KİN KUSANLARI DÖVME İSTEĞİ BELİRİYOR,NE YAPMAMI TAVSİYE EDERSİNİZ?A.E.O.

Aleykum selam kardeşim haklısın aynı his bende de oluyor ancak; Rabbimin onlara vereceği cezanın yanında benim bu düşüncem ne kadarda küçük kalıyor diye düşünüyorum ve dövme isteğim azda olsa gidiyor.. İlahi adalet elbet tecelli edecek, Rabbim bize o günleri gösterecek biz sabırlı olalım yeterkiB)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

papatyaca yazdı:
VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM. BUNLARIN BİR TANESİNİ DAHİ DÜŞÜNEMİYORUM. AMA MAALESEFKİ BAZI KARDEŞLERİMİZ ANNELERİMİZ BUNLARA MARUZ KALABİLİYOR. GERÇEKTEN ÇOK ACI... YAPABİLECEK PEK BİRŞEY OLDUĞUNU SANMIYORUM. ELMİZDEN GELECEK OLAN TEK ŞEY RABBİMDEN BU DÜŞÜNCELERİ TAŞIYANLARA HİDAYET VERMESİNİ DUA VE NİYAZ ETMEKTİR. ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM . SELAMIN ALEYKÜM. B)

Malesef öyle kardeşim.. Bizler dua edelim geçecek bu günler inşaAllahB)
Selametle kal..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
Zinnire yazdı:
s.a. güzel kardeşim hamd olsun evet çıkmadı,aslında birinci evet olmuştu ama sonra iiyice okudum( malun azeriyim ara-sıra yalnış anlamalar oluyo) ve kararımı değiştim;)
allah islah eylesin o vicdansızları ne diyeyim ki..İnşallah gün gelir bacılarım rahat rahat baş örtülerini takarlar ...amin..
selam ve dua ile
...

S.A.SEN 1 NUMARAYI OLUMLU BİRŞEY ALGILADIN DEĞİL Mİ?EVET AZERİ DİLİNDEKİ BAZI KELİMELER BİZDE OLUMSUZ ANLAMA GELEBİLİYOR YA DA TERSİ OLUYOR DEĞİL Mİ?YOKSA BAKIRKÖYDE NE İŞİN VAR DE Mİ?ALLAH KORUSUN.:D:D:D:D:D

:D:DBen azericeyi çok seviyorum ya, çok güzel ve eğlenceli bir dil bence.. Yanlış anlamalar olabilir, önemli olan düzelmiş olması;);)
Duanada gönülden AMİN diyorum kardeşim Allah razı olsunB)B)B)

CENNET GULU

Kayıtlı Kullanıcı
Adres:Değer Bilmezler Mahallesi, Satılık Kalpler C

desertrose yazdı:
CENNET GULU yazdı:
desertrose yazdı:
CENNET GULU yazdı:

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

BURAYA AMERİKALI'LARI GÖNDERMEK LAZIM..(BAKIR KÖY'E)

Aman Allah korusun.. Amerikalılar bizim akıllı delilerimizi de yoldan çıkarırlar;)

akıllı deli?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Akıllı deli işte;);) Çaktırma.. Bizim Bakırköydekiler malum şahıslardan daha akıllıdırlar bence:)

:D:D AKILLI OLUP ; DÜNYA ' NIN KAHRINI ÇEKECEĞİNE DELİ OL DÜNYA SENİN KAHRINI ÇEKSİN...:D:D

tugba gunes

Kayıtlı Kullanıcı

S.A.
NE ACI Kİ ARTIK ÜLKEMİZDE BİR ÇOK İNSANIN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜ HİSSİNDEYİM.
BUNCA ZALİMLİĞİN MÜSLÜMANIM DİYEN BİR TOPLULUK TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR OLMASI BELKİDE İŞİN EN ACI YANI.

ONLARA SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERDİM :BİZE İŞ VERMEKTEN,SELAM VERMEKTEN DAHİ KORKTUNUZ BELKI AMA BİZ HALA BU VATANA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ VE SELAMIMIZIDA HERKESE VERİYORUZ.BÖYLE BİR NEFRETİ KİMSE HAKETMEZ.
ALLAH HEPİMİZE MERHAMET ETSİN VE DOĞRU YOLA İLETSİN.AMİN

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun...Bencede ülkemizde böyle düşününen bir çok kişi var..Hepsinin yeri dediğiniz gibi bakırköy.. Allah ıslah etsin inşallah..Amin....B)B)B)

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

S.A YA DÜN BU YAZIYI OKUDUM..YORUM YAZMAK NASİP OLMADI ÖNCELİKLE KARDEŞİM EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..DÜN KARŞILAŞTIĞIM VE MORALİMİ FECİ BOZAN OLAY SONUCU BU YAZYI HATIRLADIM NE DOĞRU Bİ TESPİT...O AN AKLIMA İL GELEN ŞEY İNANNIN BU YAZI OLDU..BAKIRKÖY BİLE AZ BU TİP İNSANLARA...BAŞÖRTÜLÜ İNSANLARA YOL VERMEMEYİ BİLE MAHARET SANAN MAHLÜKATLAR MALESEF NE KADAR ÇOOOK...EN SAMİMİ VE İÇTEN GELEN Bİ AH İLE HAKKA HAVALE ETTİM...YAZIKKİ BENDE DE SABIR VE SUKUNET BU GİBİ OLAYLARDA KALMIO...ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

tugba gunes yazdı:
S.A.
NE ACI Kİ ARTIK ÜLKEMİZDE BİR ÇOK İNSANIN BÖYLE DÜŞÜNDÜĞÜ HİSSİNDEYİM.
BUNCA ZALİMLİĞİN MÜSLÜMANIM DİYEN BİR TOPLULUK TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLİYOR OLMASI BELKİDE İŞİN EN ACI YANI.

ONLARA SADECE ŞUNU SÖYLEMEK İSTERDİM :BİZE İŞ VERMEKTEN,SELAM VERMEKTEN DAHİ KORKTUNUZ BELKI AMA BİZ HALA BU VATANA FAYDALI OLMAK İÇİN ÇABALIYORUZ VE SELAMIMIZIDA HERKESE VERİYORUZ.BÖYLE BİR NEFRETİ KİMSE HAKETMEZ.
ALLAH HEPİMİZE MERHAMET ETSİN VE DOĞRU YOLA İLETSİN.AMİN

Aleykum selam kardeşim çok haklısın.. Biz onlara ne kadar iyi niyetle yaklaşıyoruz ama onlar bu zulmü bize layık görüyorlar.. Ne diyelim Rabbim ıslah etsin.. Bende aminnnnnn diyorum..
SelametleB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

berkay-berkay yazdı:
ALLAH CC BUNLARI DÜŞÜNEN BEYİNLERE FELÇ VERSİN DİCEM AMA MÜSLÜMAN BEDDUA ETMEZ ALLAH CC İSLAH EYLESİN.OKUDUKÇA SİNİRLERİM ŞAHA KALKTI.:mad::mad::mad::mad:

:(:(:(:(

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Resul_Acer yazdı:
Allah razı olsun...Bencede ülkemizde böyle düşününen bir çok kişi var..Hepsinin yeri dediğiniz gibi bakırköy.. Allah ıslah etsin inşallah..Amin....B)B)B)
Amin kardeşim Allah (c.c.) ıslah eylesin..
Sendende razı olsun inşaAllah.. SelametleB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

tuba07 yazdı:
S.A YA DÜN BU YAZIYI OKUDUM..YORUM YAZMAK NASİP OLMADI ÖNCELİKLE KARDEŞİM EMEĞİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK..DÜN KARŞILAŞTIĞIM VE MORALİMİ FECİ BOZAN OLAY SONUCU BU YAZYI HATIRLADIM NE DOĞRU Bİ TESPİT...O AN AKLIMA İL GELEN ŞEY İNANNIN BU YAZI OLDU..BAKIRKÖY BİLE AZ BU TİP İNSANLARA...BAŞÖRTÜLÜ İNSANLARA YOL VERMEMEYİ BİLE MAHARET SANAN MAHLÜKATLAR MALESEF NE KADAR ÇOOOK...EN SAMİMİ VE İÇTEN GELEN Bİ AH İLE HAKKA HAVALE ETTİM...YAZIKKİ BENDE DE SABIR VE SUKUNET BU GİBİ OLAYLARDA KALMIO...ALLAH SONUMUZU HAYREYLESİN...

Aleykum selam kardeşim çok haklısın.. Son zamanlarda artık örtüsüzler örtülülere ucube gibi davranıyor.. Biz eskiden böylemiydik ya.. Son zamanların olayları mitingleri vesaire bizi ne noktaya düşürdü..Halkı halka düşman etti malesef.. Bunun sorunlularını Rabbime havale ediyorum..
Selametle kal kardeşimB)B)

emtila

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm
bu gerip insanların başörtümüzle uğraşması,açtırmaya çalışması çok komiğime gidiyo...
bence o kadar basit ve( sözüm meclisten dışarı)aptalca geliyo bana ki anlatamam,
RABBİM en erken zamanda nları bu yanlışlarından döndürsün inş...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt