ş-e-v-v-a-l
Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. razı olsun kardesim emeğine sağlık guzel paylasim saolasin
Ya Rabb ,
Sen ki her şey üzerinde görünen mükemmel sıfatların sahibisin ;
en güzel sıfatlarla güzelleştir bizleri .
Sen ki her şeyin yüzünde görünen eşsiz güzelliklerin sahibisin ;
Kanımızı her nefesde temizlediğin gibi,
nefsimizi de arındırıp pak eyle...
Ve aleyküm Selam ve Rahmetullahi ve Berekatühü Gül Yürekli, güzel kardeşim. Rabbimiz c.c senden de her daim razı ve memnun olsun inşallah.. Güzel yorumunu, yine beğeniyle, tefekkürle okudum.. Güzel yüreğine sağlık. Çok teşekkür ederim can, faydalıydı katkın.. Takva, bir safiyyettir, Rahman c.c'nin huzuruna, razı olacağı şekilde çıkmanın karnesidir..O karneyi, rıza-i ilahi ile doldurabilirsek, ne mutlu.. Rahman c.c bu yolda muvaffak eylesin bizleri inşallah. Allah'a yakınlaşmak budur, O'nun dostu olabilmek bu yoldan geçer.. Kalbi aminler inşallah güzel dualarına güzel kardeşim.. Sen de dualarımdasın her daim.. Allah c.c güzel gönlüne göre versin, hayat sefineni, hayır yüklü kılsın inşallah..Amin, amin..
Dün babam döndü güzel kardeşim Hac'dan.. Elhamdülillah kavuşturana.. Yoğun bir gündü benim için, bu sebeple Cuma tebriğim gecikti, hakkını helal et güzel kardeşim.Tüm Cuma'larımız hayırlı olsun inşallah.Amin... Babama, Selam'larını ilettim inşallahO'nun da Sevgi kızına Selam ve Dua'ları var, dualarında idin onun da... Eksik olmayasın inşallah..İlgin için tekrar tekrar teşekkür ederim. İnşallah en kısa zamanda Rabbimiz c.c sana ve kıymetli ailene de hep birlikte umreyi nasip etsin inşallah.. Nasipse önümüzdeki yıl ben de tekrar düşünüyorum.. Sevgi Dolu kardeşim, sevgi dolu kalbinin sahibine emanetimsin inşallah.. Dualarda buluşmamız daim olsun..
GÖZÜNÜZ AYDIN GÜZEL KARDEŞİM.HOŞ GELMİŞ SEFALAR GETİRMİŞ GÖNLÜ GÜZELİMİN BABASI,KIYMETLİ AMCA'MIZ.RAB'BİM C.C. HAC'CINI KABUL ETSİN ,TEKRARINI NASİP EYLESİN İNŞAALLAH.EVET CAN KARDEŞİM İYİ BİLİRİM O YOĞUNLUĞU,TATLI YORGUNLUĞU,ESTAGFİRULLAH NE DEMEK KARDEŞİM VARSA HAKKIM HELALİ HOŞ OLSUN.VE ALEYKÜM SELAM ÇOK MUTLU ETTİN BENİ CAN..SEVGİ KIZININDA ACİZANE DUALARINDA OLDUĞUNU İLETİRSİN..AMİN..GÜL KARDEŞİM.ALLAH C.C. SANADA NASİP ETSİN TEKRARINI İNŞAALLAH.GÜL YÜREGİNDEN DÖKÜLEN GÜZEL KELİMELERİN İÇİNSE AYRICA TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİYORUM.ALLAH C.C. HER DAİM RAZI VE YARDIMCIN OLSUN.YÜCE MEVLA'YA C.C. EMANETİMSİN SENDE.SELAM,SEVGİM VE DAİMİ DUALARIMLA BERABERSİN.BAKİ MUHABBETLERE...B)
Selamün Aleyküm Gül Yürekli, Can..
Bu güzel mesajların, ilgin, samimi duaların için çok teşekkür ederim canım kardeşim..Amin, ecmain olsun inşallah. Babamı şimdi çağırdım, okudu yazdıklarını.. Çok mutlu oldu, çok teşekkür ediyor sana güzel kardeşim..Allah c.c senden her daim razı ve hoşnut olsun inşallah.. Sana ve kıymetli ailene de nasip olması için dua ediyor o da
.. Eksik olmayasın inşallah.. Dualarımda her daim varsın gül yürekli kardeşim.. Rabbimiz c.c her daim yar ve yardımcın olsun, iki cihanda da sana güzellikler, hayırlar lütfetsin inşallah.. Gideceğiniz zaman yazarsın inşallah Sevgi'cim..Sizler için dua ederiz inşallah.. Güzel Kalbinin Sahibine emanetimsin inşallah..Baki Dua ve muhabbetle..
Hayırlı ve bereketli günler dilerim..
vE ALEYKÜM SELAM GÜL GÜZELİ ALİYE'M...B)
SANKİ YANINIZA GELMİŞ YAZDIKLARIMI YÜZÜNÜZE SÖYLEMİŞ KADAR YAKIN HİSSETTİRDİN KENDİMİ CANIM KARDEŞİM İNAN ÇOK MUTLU OLDUM.SAYENDE CAN...BELKİ BİLİYOSUN AMCA'M YOKTU BENİM.KIYMETLİ BABAN KIZI YANINDA YİĞENİDE KABUL ETSİN BENİ İZNİYLE.BENDE ACİZANE DUACISIYIM ARTIK KIYMETE DEĞER BABANIZIN.SAMİMİ DUALARINIZ İÇİN RAB'BİM C.C. SİZDEN DE RAZI OLSUN CAN KARDEŞİM.RAB'BİM C.C. HER YANINI HAYIRLA KUŞATSIN İNŞAALLAH.EN KISA ZAMANDA DÜŞÜNÜYORUZ,RAB'BİM C.C. HAYIRLISIYLA BİZLERE NASİP EYLESİN.TARİH KESİNLEŞİRSE İLETİRİM SANA KARDEŞİM.HEP BİRLİKTE DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİYLE TEKRAR ALLAH C.C. RAZI OLSUN.FORMUNU YETERİNCE İŞGAL ETTİM HAKKINI HELAL ET CAN..SELAM VE DAİMİ DUALARIMLA.MUHABBETLE KAL.EN EMİN OLANA C.C. EMANETİMSİN SENDE CAN KARDEŞİM...B)
selamün aleyküm can hocam.emeğine sağlık.
Rabbim razı olsun,sevabına yazsın inşallah.
Rabbim takva azığı ile azıklanmayı nasip etsin cümlemize.
Muhammedi Muhabbetle kal can aliyem.....
Kızmayan adam istemiyor dinimiz. Kızdığı zaman kızgınlık ateşinin verdiği enerjiyi olumlu işlere yönlendirebilendir.
selamun aleyküm aliyem bu siteyi çok seviyorum hergün ama hergün bişey katılıyor hayatıma rabbim razı olsun gönlü güzel kardeşim
rabbim yolunu açık,ilmini daim etsin inşallah
Kırk kilometre koşucularından da uzun koşucularız biz. Ömrümüz biter, yol bitmez.
Öyle ise bu yolculuğumuzda öyle bir azık alalım ki, karada, denizde ve havada bayatlamasın, çürümesin, bozulmasın, küflenip paslanmasın. Hırsızlar çalamasın. Mafya sizden onu almak için sizi tehdit etmesin.
selamun aleykum aliyeciğim.Eğer azığımız takva ise ne varlığa seviniriz ne yokluğa yeriniriz.Başımıza gelen her olumlu-olumsuz şeylerin bizim için bir imtihan vesilesi olduğunu biliriz çünkü..Emeklerine sağlık.
Amel edenlerin mükâfatı ne güzeldir." (Al-i İmran 136)
selamun aleykum saolasin ablacim güzel bir konuydu benim en büyük azigim namazlarim herhalde onlarida aksattigim zaman çok üzülüyorum dua et ablacim devam vereyim namazlarima rahmanin karsisinda aziksiz kalmamak ümidiyle rahmana emanet ol ablam selametle...
SELAMÜN ALEYKÜM GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN İNŞAALLAH.HERGÜN ÖMÜR SERMAYEMİZİ TÜKETİRKEN AHİRET İÇİN SEPETİMİZE NELER KOYDUĞUMUZU DÜŞÜNMEK LAZIM.AHİRETİN TARLASI OLAN DÜNYA HAYATINDA AHİRET İÇİN NELER TOPLUYORUZ AZIĞIMIZI NE İLE DOLDURUYORUZ.YOKSA AZDA OLSA TOPLADIĞIMIZ AZIĞIMIZI DÜNYADAMI TÜKETİYORUZ.ALLAH CÜMLEMİZİ AHİRET İÇİN ÇALIŞIP GÜZEL AZIK ÜRETEN KULLARINDAN EYLESİN SELAM VE DUA iLE
Sağolasın....
Allah razı olsun.
Allah c.c. razı olsun kardesim emeğine sağlık guzel paylasim saolasin