aliye_aliye yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİMB)B)B)B)
vera nur yazdı:
KARDEŞLER İÇİM PARÇALANDI RABBİM BİZLERİ TÜM MÜSLÜMANLARI DOGRU YOLA İLETSİN YOKSA SONUMUZU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ÇOK ETKİLENDİM ALLAH PAYLAŞANLARDAN EBEDEN RAZI OLSUN RESİMLİ OLANLARI KOPYALADIM HAKLARINIZI HELAL EDİN NE OLUR BEN PEK OKADAR BİLGİSAYAR PROGRAMLARINDAN ANLAMIYORUM AMA ACİZANE BİŞEYLER PAYLAYŞMAYA ÇALIŞACAGIM < HAKKINIZI HELAL EDİNNNNNN >
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm kardeşim..Bu ayet-i kerimeyi her okuduğumda çok etkileniyorum..Rabbim bizleri cehennem ehlinden etmesin, günahlarımızı bağışlasın inşaAllah..selametle kalın..B)B)
evindar yazdı:
B i s m i l l a h i r r a h m a n i r r a h i m
Ey iman edenler! Eğer küfrü imana tercih ederlerse, babalarınızı ve kardeşlerinizi bile dost edinmeyin. İçinizden kim onları dost edinirse, işte onlar, zalimlerin ta kendileridir. (TEVBE 23)
evindar yazdı:
B i s m i l l a h i r r a h m a n i r r a h i m
Ey inananlar! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar. Sizden kim onları dost edinirse kuşkusuz o da onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğunu doğruya iletmez.
(MÂİDE 51)
koskun yazdı:
nigdeli yazdı:
selamun aleyküm kardeşim..Bu ayet-i kerimeyi her okuduğumda çok etkileniyorum..Rabbim bizleri cehennem ehlinden etmesin, günahlarımızı bağışlasın inşaAllah..selametle kalın..B)B)
off offffffff .... allah cc günahlarımızı bağışlasın bizi bu ateşten uzak tutsun ... amin
allaha emanet olun ...
aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm güzel kardeşim.. inananlara ne güzel bir vaat değil mi? ''altlarından ırmaklar akan cennet''.. rabbimiz hepimize nasip eylesin inşallah.. kalbinizin sahibine emanet olun kardeşim. selametle kalın. selam ve dua ile.B)B)B)B)B)
Kalb-i selim yazdı:
بســـم الله الرحمن الرحيم
Ey iman edenler, Allah'ın şiarlarına, haram olan ay'a, kurbanlık hayvanlara, (onlardaki) gerdanlıklara ve Rablerinden bir fazl ve hoşnutluk isteyerek Beyt-i Haram'a gelenlere sakın saygısızlık etmeyin. İhramdan çıktınız mı artık avlanabilirsiniz. Sizi Mescid-i Haram'dan alıkoyduklarından dolayı bir topluluğa olan kininiz, sakın sizi haddi aşmaya sürüklemesin. İyilik ve takva konusunda yardımlaşın, günah ve haddi aşmada yardımlaşmayın ve Allah'tan korkup-sakının. Gerçekten Allah (ceza ile) sonuçlandırması pek şiddetli olandır. (MAİDE SURESİ / 2)
Bunlardan biride Receb Ayı'dır. Receb ve içinde bulunan Regaib kandilinizi kutlar, Mübarek olmasını yüce Allah(cc)'tan niyaz ederim.
Allahaısmarladık... B)
aliye_aliye yazdı:
B)B)B)selamün aleyküm kardeşim. geçmiş kandiliniz mübarek olsun inşallah. rabbime emanet olun. selam ve dua ile.B)B)B)
haci yahya yazdı:
Mü’minler gerçekten kurtuluşa ermişlerdir. Onlar ki, namazlarında derin saygı içindedirler. Onlar ki, faydasız işlerden ve boş sözlerden yüz çevirirler. Onlar ki, zekatı öderler. Onlar ki, ırzlarını korurlar.
Mü’minûn, 23/1-5
ALLAH RAZI OLSUN
haci yahya yazdı:
ALLAH RAZI OLSUN