Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ayetlerden bir demet yaptık...Bir yaprak da siz olmak istermisiniz? (1 Kullanıcı)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
RE: Ayetlerden bir demet yaptık...Bir yaprak da siz olmak istermisiniz?

selamün aleyküm kardeşim.. insanın kalbini yıkılmayacak ümitlerle dolduran bir ayet . ''her zorlukta bir kolaylık vardır.'' insanoğlu için ne güzel bir vaat, aynı zamanda umut ve azmi arttırıcı bir ilahi kelam..rabbimizin her zorluğunda bir kolaylık olduğunu unutmayanlardan olmak duasıyla.. cumanız mübarek olsun inşallah.. selam ve dua ile.B)B)B)

iNSiRAH%20Suresi_jpg.jpg

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim.. insanın kalbini yıkılmayacak ümitlerle dolduran bir ayet . ''her zorlukta bir kolaylık vardır.'' insanoğlu için ne güzel bir vaat, aynı zamanda umut ve azmi arttırıcı bir ilahi kelam..rabbimizin her zorluğunda bir kolaylık olduğunu unutmayanlardan olmak duasıyla.. cumanız mübarek olsun inşallah.. selam ve dua ile.B)B)B)

iNSiRAH%20Suresi_jpg.jpg

aleyküm selam kardeşim;
Allah razı olsun. Kesinle çok hoş olan bir ayet okurken ümit veren ferahlık veren bir ayet Rabbimin her ayetine iman ederizki bir ayetinde de; Allah kişiye taşıyamıyacağı yük yüklemez Rabbim bizleri sabreden ve ümit dolu olan kullarından eylesin inş.

Kardeşim mesajlarınla beni sevindiriyorsun Rabbim de sizi sevindirsin inş. selam ve dua ile...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm kardeşim.. rabbim razı olsun ebeden sizden de inşallah.. çok güzel paylaşımlarınız var maşallah... konularınızı çok beğenerek okuyorum.. Rabbim hizmetlerinizin ecrini, sevabını ebedi cennetiyle versin inşallah kardeşim.. devamını bekliyoruz inşallah.. emeğinize, gönlünüze sağlık.. Allah'a emanet olun. selam ve selametle inş.B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim.. rabbim razı olsun ebeden sizden de inşallah.. çok güzel paylaşımlarınız var maşallah... konularınızı çok beğenerek okuyorum.. Rabbim hizmetlerinizin ecrini, sevabını ebedi cennetiyle versin inşallah kardeşim.. devamını bekliyoruz inşallah.. emeğinize, gönlünüze sağlık.. Allah'a emanet olun. selam ve selametle inş.B)B)

aleyküm selam kardeşim ecmain inş. Hoşunuza gitmesine sevindim aynı şeyleri bende sizin için düşünüyorum:) formlarınız birbirinden güzel bu ilim yolunda devam edersiniz inş.Rabbim ilminizi artırsın Allah razı olsun eksik olmayın selam ve dua ile...B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

EY KALPLERİ EVİREN ÇEVİREN (ALLAH IM) BENİM KALBİMİDE SENİN DİNİN ÜZERİNE SABİT KIL. (AMİN)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim..B)B)B)

ALAK%201-5_jpg.jpg

Aleyküm selam

Allah razı olsun kardeşim Rabbim okumaya devam etmemizi ,okudukça anlamayı ve hakla batılı ayırt etmemiz için idrak versin inş...selam ve dua ile...
B)B)B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm kardeşim. Rabbimizin bize uyarılarda bulunduğu bir ayet.. bugün insanların birçoğuna bakınca hep şunu görürüz : ellerindeki malın, v.s'nin hep ebediyen kendilerinde kalacaklarını sanarlar..herşeyin gerçek sahibi olanı ise hatırlarına bile getirmezler.dünyanın geçici süslerine aldanarak şükrü unuturlar. ve de kendisine Rableri tarafından verilen mallarının, canlarının ve evlatlarının, bir imtihan olduğunu hiç dikkate almazlar.. mallarına bir şey olduğu vakit de, sabredip bunun bir imtihan olduğunu düşüneceklerine, isyana ve küfre koyulurlar... Rabbime emanet olun kardeşim. selam ve dua ile.B)B)B)

MUNAFiKUN%209.jpg

m_muaz

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleykum

RadiyaALLAH B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim. Rabbimizin bize uyarılarda bulunduğu bir ayet.. bugün insanların birçoğuna bakınca hep şunu görürüz : ellerindeki malın, v.s'nin hep ebediyen kendilerinde kalacaklarını sanarlar..herşeyin gerçek sahibi olanı ise hatırlarına bile getirmezler.dünyanın geçici süslerine aldanarak şükrü unuturlar. ve de kendisine Rableri tarafından verilen mallarının, canlarının ve evlatlarının, bir imtihan olduğunu hiç dikkate almazlar.. mallarına bir şey olduğu vakit de, sabredip bunun bir imtihan olduğunu düşüneceklerine, isyana ve küfre koyulurlar... Rabbime emanet olun kardeşim. selam ve dua ile.B)B)B)

MUNAFiKUN%209.jpg

aleyküm selam kardeşim; Allah razı olsun. Rabbim biz kullarına doğru yolu bulmamız için sürekli kitabımızda uyarıyor.Ne ararsak kitabımızda açıkca beyan ediyor buna rağmen malesef kulluğumuzu tam manasıyla eda edemiyoruz.Ölen bir kardeşimizden hiç ibret almayızmı ne götürebiliyorki sadece kefen ,günahlarını ve sevablarını...Rabbim ibret almayı nasib etsin bizlere inş .ve kalp gözleri açık olan kullarından eylesin .....selam ve dua ile...

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

m_muaz yazdı:
selamun aleykum

RadiyaALLAH B)

ECMAİN İNŞ.EYVALLAH. SELAM VE DUA İLE...B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

selamun aleyküm kardeşim..Bu ayet-i kerimeyi her okuduğumda çok etkileniyorum..:(Rabbim bizleri cehennem ehlinden etmesin, günahlarımızı bağışlasın inşaAllah..selametle kalın..B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

nigdeli yazdı:
selamun aleyküm kardeşim..Bu ayet-i kerimeyi her okuduğumda çok etkileniyorum..:(Rabbim bizleri cehennem ehlinden etmesin, günahlarımızı bağışlasın inşaAllah..selametle kalın..B)B)

aleyküm selam kardeşim
Evet çok etkileyici bir ayet Allah razı olsun.Rabbim bizleri cehennem azabından korusun inş. selam ve dua ile..B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm kardeşim. B)B)B)B)B)

abese%2013-16.jpg

aleyküm selam kardeşim; Rahman razı olsun. Rabbim melekleri katip olarak kullandığı kitabın yolundan ayırmasın inş.selam ve dua ile...

mutemire

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)sağol kardeşimB)B)B)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı

mutemire yazdı:
B)B)B)sağol kardeşimB)B)B)

sende sağol kardeşim selam ve dua ile B)B)B)

vera nur

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞLER İÇİM PARÇALANDI RABBİM BİZLERİ TÜM MÜSLÜMANLARI DOGRU YOLA İLETSİN YOKSA SONUMUZU DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM ÇOK ETKİLENDİM ALLAH PAYLAŞANLARDAN EBEDEN RAZI OLSUN RESİMLİ OLANLARI KOPYALADIM HAKLARINIZI HELAL EDİN NE OLUR BEN PEK OKADAR BİLGİSAYAR PROGRAMLARINDAN ANLAMIYORUM AMA ACİZANE BİŞEYLER PAYLAYŞMAYA ÇALIŞACAGIM < HAKKINIZI HELAL EDİNNNNNN >

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt