Çoban Uveys
Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum beni unutmayan güzel insanlara EKREME---KAAN ABİ----TALİP AMCA---- hafizkiz----Bu güzel dua ya amin diyelim kabul ederseniz
[/
AMİN AMİN AMİN
Selamunaleykum beni unutmayan güzel insanlara EKREME---KAAN ABİ----TALİP AMCA---- hafizkiz----Bu güzel dua ya amin diyelim kabul ederseniz
[/
Selamunaleykum öncelikle güzel gönlünün bir köşesinde banada yer ayiran sevgili kardeşim EKREME sayğı değer büyüklerim KAAN abim ve TALİP AMCAm Allah c.c. razi olsun tşkler a.e.olunuz sizi şanli ecdadimizin Kayserimize bıraktığı onlarca eserden biri olan meydandaki saat kulesini armağan etmek isterim inşallah kabul edersiniz.
selamün aleyküm..sağolasın dualar kardeşim.emeğinize sağlık.bu arada şunu söylemeden edemeyeceğim.çok kıymetli ve değerli can kardeşim ishakyakup'un resmine mest oldum.:K:K:K
selam ve dua ile kalın selametle....
selamün aleyküm..
gül.. gül bakalım..:evet
hediyeyi hediye etmekte sünnettir ...istersen bende sana hediye edeyim..
"dualar" kardeşim.. sağolasın..
Selamün Aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü can mücahidem ve GizliÖzne kardeşim..Güzel gönüllerinize sağlık olsun inşallah..Avatarlar çok güzeldi. Çok teşekkür ederim..Can Mücahide kardeşim kaydettim inşallah...Gizli Özne kardeşim, sizin eklediğiniz avatarı da kaydettim inşallah.. Allah c.c razı olsun..Selam ve baki dualarımla En Dost'a emanetimsiniz inşallah..
Değerli İshakyakup kardeşim, Allah c.c razı olsun, sağolunuz..Est. almış gibi oluyoruz sizlerden..Biz teşekkür ederiz..Selam ve baki dua ile, Rabbimize emanet olunuz inşallah..Hayırlı akşamlar..
Mücahide kardeşime..
GizliÖzne kardeşime
selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu...
çok özel ve de güzel bi paylaşım...Allah (cc) razı olsun..
beni unutmuşsunuz ama olsun.:A..yani normaldir...çünki çok uzun zaman oldu girmeyeli..ara da girsemde çok iştirakim olmuyor forumlara..
neyse ekleyeceğim avatarlar benden de hediye gelsin tüm eski can dostalarıma,arkadaşlarıma,ablalarıma,annelerimize,kardeşlerime,yeni üyelere kısacası tüm islamiyet gen tr ailesine gelsin...baki selam,dua ve muhabbetle inşaallah..:H:H