Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
AŞKLARIN EN GÜZELİNE SALAVAT GETİRELİM
(1 Kullanıcı)
B) ARAKADAŞLAR ÖNCELİKLEN BÖYLE BİR OLUŞUMA VESİLE OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN B)B)
B)B)B) KARDEŞLERİM BENDE BU ÇAĞRINIZA KATILIYORUM 2 000 ADETTE BEN ALIYORUN BİTİRİNCE İLETİRİMB)B)B)
B) ARAKADAŞLAR ÖNCELİKLEN BÖYLE BİR OLUŞUMA VESİLE OLANLARDAN ALLAH RAZI OLSUN B)B)
B)B)B) KARDEŞLERİM BENDE BU ÇAĞRINIZA KATILIYORUM 2 000 ADETTE BEN ALIYORUN BİTİRİNCE İLETİRİMB)B)B)
selamün aleuküm arkadaşlar öncelikle böyle güzel nir şeye vesile olanlardan ALLAH razı olsun inşallah bende şimdilik 2000 tane alıyorum bitirince yine alırım
ALEYNA VE ALEYKÜMSELAM KARDEŞELRİM;
ALLAH C.C. RAZI OLSUN. YAPTIĞIMIZ HER AMELİ O C.C.'NIN RIZASI İÇİN YAPMAYI BİZLERE NASİP EYLESİN İNŞAALLAH (ÂMİN) S.A.B)B)B)