RE: AŞKLARIN EN GÜZELİNE SALAVAT GETİRELİM
s.a devam ettiğini bilmiyordum.tsunami yazdı:
10 -11 AĞUSTOS MİRAÇ KANDİLİNE KADAR ABLAM.
tsunami yazdı:
BUNU BANA BENİ KIZDIRMAYA ÇALIŞMADAN ÖNCE DÜŞÜNECEKTİN.ferit yazdı:
tsunami yazdı:
gülün ablam herkes gülsün intikam zamanı demiştim ferit yazdım diyeADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
a.sferit yazdı:
tsunami yazdı:
Geceler boyu Allah’ı zikretmek
Neden sabahsızlıktır bilir misiniz?
Neden gözyaşları dökülür ince ince
Gözlerinden kalbine aşıkların, erenlerin?
Aşk mı diyorsunuz kadınlara duyguların bir ucuna?
Aşkların son ucu Allah’a hayran olmak mıdır yoksa?
Nerden baksanız bir mahlûk konuşuyor bu satırlarda
Rabbine bulutların, göklerin ötesinde aşık...
Ne zaman en güzele döneceksiniz?
Ne zaman aşkların en güzeli saracak sizi doyumsuzluklarda?
Geceler gündüze dönüşünceye dek...
O zikirler ki gecelerin ufkunu nurlara bağlar...
Allah’la bir olmaktır hedefi evliyanın,
Vücutta, ruhta, nefste Allah’la yaşamak.
Son zamanların en güzeline, hidayet çağına
Nurların doyulmaz aydınlığında ulaşmak...
S.A. NE DİYİM SANA TSUNAMİ SABAH SABAH İÇİMİ BİR HÜZÜN BİR AŞK KAPLADI ALLAH C.C. RAZI OLSUN...
ne diyeceğinide ben söylersem senin diyeceklerinin bundan sonra bir anlamı kalmazki
AMA OLMAZ Kİ İNSANLARIN MASUM DUYGULARIYLA OYNANMAZ Kİ SEN TSUNAMİ OLAN BİLE BU YAPILMAZ AMA İSTİRHAM EDİYORUM...LÜTFEN İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR...
mavi22 yazdı:
ADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
BUNU BANA BENİ KIZDIRMAYA ÇALIŞMADAN ÖNCE DÜŞÜNECEKTİN.ferit yazdı:
tsunami yazdı:
gülün ablam herkes gülsün intikam zamanı demiştim ferit yazdım diyeADALETIMAHZA yazdı:
tsunami yazdı:
a.sferit yazdı:
tsunami yazdı:
Geceler boyu Allah’ı zikretmek
Neden sabahsızlıktır bilir misiniz?
Neden gözyaşları dökülür ince ince
Gözlerinden kalbine aşıkların, erenlerin?
Aşk mı diyorsunuz kadınlara duyguların bir ucuna?
Aşkların son ucu Allah’a hayran olmak mıdır yoksa?
Nerden baksanız bir mahlûk konuşuyor bu satırlarda
Rabbine bulutların, göklerin ötesinde aşık...
Ne zaman en güzele döneceksiniz?
Ne zaman aşkların en güzeli saracak sizi doyumsuzluklarda?
Geceler gündüze dönüşünceye dek...
O zikirler ki gecelerin ufkunu nurlara bağlar...
Allah’la bir olmaktır hedefi evliyanın,
Vücutta, ruhta, nefste Allah’la yaşamak.
Son zamanların en güzeline, hidayet çağına
Nurların doyulmaz aydınlığında ulaşmak...
S.A. NE DİYİM SANA TSUNAMİ SABAH SABAH İÇİMİ BİR HÜZÜN BİR AŞK KAPLADI ALLAH C.C. RAZI OLSUN...
ne diyeceğinide ben söylersem senin diyeceklerinin bundan sonra bir anlamı kalmazki
AMA OLMAZ Kİ İNSANLARIN MASUM DUYGULARIYLA OYNANMAZ Kİ SEN TSUNAMİ OLAN BİLE BU YAPILMAZ AMA İSTİRHAM EDİYORUM...LÜTFEN İNTİKAM SOĞUK YENEN BİR YEMEKTİR...
S.A.SEVGİLİ FERİT KARDEŞİM.ABLA TAVSİYESİ,KARDEŞİN BİLE OLSA BİR BAYANI ASLA KIZDIRMA DERİM.
s.aararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ..HAYIRLI SABAHLAR KARDEŞLERİM ..BEN GELDİM ...YA LİSTE DEVAM EDİYOR AMA NE LİSTESİ BANA DA AÇIKLAMA YAPIN VE BENİDE LİSTEYE EKLEYİN ŞİMDİLİK 32 000 TANE ALAYIM DEVAM EDERİM ALLAH İZİN VERİRSE ..AMAM BANA BİLĞİ VERİN BİZİM ARKADAŞLARA BİLDİREYİM SEVE SEVE KATILIRLAR BİZE ..BİRDE BİR ..... SORUM OLUCAK ...SİTEYE İLK GİRDİĞİMDE TEHVİT KAMPANYASI VARDI BİZ BU AY İÇİN ARKADAŞLARLA 1 MİLYON 20 BİN TANE OKUDUK AMA OKUDUĞUMUZU NEREYE BİLDİRİCEĞİMİ BİLMİYORUM
YARDIM LABİLİRMİYİM BU KONUDA...ŞİMDİDEN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMAENT OLUN VE SELAMUN ALEYKÜM
V.A.S. MÜBAREK KARDEŞİM MAŞAALLAH ALLAH C.C. OKUMUŞ OLDUĞUNUZ TEVHİDLERİ KABUL BUYURSUN İNŞAALLAH...ADRES BU KARDEŞİM BURAYA YAZABİLİRSİN...S.A..A.E.O....ararat yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ..HAYIRLI SABAHLAR KARDEŞLERİM ..BEN GELDİM ...YA LİSTE DEVAM EDİYOR AMA NE LİSTESİ BANA DA AÇIKLAMA YAPIN VE BENİDE LİSTEYE EKLEYİN ŞİMDİLİK 32 000 TANE ALAYIM DEVAM EDERİM ALLAH İZİN VERİRSE ..AMAM BANA BİLĞİ VERİN BİZİM ARKADAŞLARA BİLDİREYİM SEVE SEVE KATILIRLAR BİZE ..BİRDE BİR ..... SORUM OLUCAK ...SİTEYE İLK GİRDİĞİMDE TEHVİT KAMPANYASI VARDI BİZ BU AY İÇİN ARKADAŞLARLA 1 MİLYON 20 BİN TANE OKUDUK AMA OKUDUĞUMUZU NEREYE BİLDİRİCEĞİMİ BİLMİYORUM
YARDIM LABİLİRMİYİM BU KONUDA...ŞİMDİDEN RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ALLAHA EMAENT OLUN VE SELAMUN ALEYKÜM
tsunami yazdı:
s.aararat yazdı:
valla kardeş bende bilmiyom .aeo
ZEHRA MELEK yazdı:
FERİT ABİM BU SALAVATLARI SAYMIYACAKSAN YANİ GEÇ KALDIYSAM,
AŞIKLARIN EN GÜZELİNE SALAVAT DİYE Bİ FORUM GÖRDÜM TSUNAMİ KARDEŞİMİZ YAPMIŞ SANIRIM BU FORMUN DEVAMI İZİNİNLE ORAYA YAZAYIM...