RE: AŞKLARIN EN GÜZELİNE SALAVAT GETİRELİM
arkadaşlar güzel bir konuya değindiniz bende nezamandırlı yazacam nasip olmuyo bazı arkadaşlar az sayıda okuduklarını ve yüksek rakamları görünce utanıp yazamıyorlarmış halbuki yaptığımız bir rekabet ortamı yaratmak değil allah rızası için bişeyler yapmak.çekinmeyin arkadaşlar 10 tanede olsada yazın okuyun.aeo
s.aAvukat yazdı:
Birnur yazdı:
EVET ABLAM MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN. BENDE SÜREKLİ OKUYORUM AMA BU KADAR HIZLI OLAMIYORUM KISKANIYORUM VALLAHİ A.E.OAvukat yazdı:
S.A. SERKAN25 KARDEŞİ YENİ GÖRDÜM.MAAŞALLAH İREME KARDEŞİ GEÇMİŞ.ALLAH DAİM ETSİN.A.E.O.B)
S.A.BİRNURCUM,HEPSİNİ KENDİ OKUMAMIŞTIR,ETRAFINA DAĞITMIŞTIR,BEN DE HEPSİNİ KENDİM OKUYAMIYORUMKİ,GÜNDE 4-5 BİNİ GEÇEMEDİM.AMA ÖNEMLİ OLAN NİYETİN,TERTEMİZ KALBİN.BU FORUMDAN SONRA,KATILMAYANLAR KUSURA BAKMASIN AMA BAŞKA GÖZLE BAKACAĞIM.İNSAN GÜNE 100 TANE OLSA GENE DE OKUR. OYÜZDEN AZ OKUYAN ÇOK OKUYAN RABBİM CÜMLEMİZİ AFFETSİN.AŞKLARIN EN GÜZELİNİN ŞEFAATLERİNE NAİL EYLESİN.A.E.O.
arkadaşlar güzel bir konuya değindiniz bende nezamandırlı yazacam nasip olmuyo bazı arkadaşlar az sayıda okuduklarını ve yüksek rakamları görünce utanıp yazamıyorlarmış halbuki yaptığımız bir rekabet ortamı yaratmak değil allah rızası için bişeyler yapmak.çekinmeyin arkadaşlar 10 tanede olsada yazın okuyun.aeo