selamun aleyküm kardeşim yahu gerçekten aşk yoktur geçici bir duyguya aşk demem ben hangi kula aşık olan insan gülmüşki ...sayıları oldukça az sanırım bu zamandada nerde
aşkların en güzelini en temizini hakeden Rabbim içime seninkinden başka bir aşk koyma...
Aleyküm Selam Kardeşim .. Kalp bu Ne zaman neyi seveceği belli olmuyo .. Allah Razı olsun sizler gibi kardeşlerimiz Dinini öğrenmeye çalışıyor ve öğretmeye çalışıyor .. En Güzel AŞK Rabbime olan Aşktır Bunu Gerçek anlamda iman edenler bilirler tabiki .. İnşallah Rabbimize Olan Aşkımızda sadık oluruz sevgisini hakeden kullar oluruz ... Ama AŞK yoktur deme dedim az önce vardır vardır vardırrrrrrrrrrrrr :evet Ben AŞK uzmanıyım :K her insan sevmeye sevilmeye muhtaçtır fanilere olan aşırı sevgi insanı mecnun gibi eder leylayı sayıklattırır durur sanırım saçmalamaya başlıyorum dicem ama kusuruma bakmayın Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..
Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur. O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste, MEVLANAçünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır
Aleyküm Selam Kardeşim .. Kalp bu Ne zaman neyi seveceği belli olmuyo .. Allah Razı olsun sizler gibi kardeşlerimiz Dinini öğrenmeye çalışıyor ve öğretmeye çalışıyor .. En Güzel AŞK Rabbime olan Aşktır Bunu Gerçek anlamda iman edenler bilirler tabiki .. İnşallah Rabbimize Olan Aşkımızda sadık oluruz sevgisini hakeden kullar oluruz ... Ama AŞK yoktur deme dedim az önce vardır vardır vardırrrrrrrrrrrrr :evet Ben AŞK uzmanıyım :K her insan sevmeye sevilmeye muhtaçtır fanilere olan aşırı sevgi insanı mecnun gibi eder leylayı sayıklattırır durur sanırım saçmalamaya başlıyorum dicem ama kusuruma bakmayın Allah'a emanet olun selam ve dua ile ..
Herhangi bir kimsede, gizli bir aşk derdi yoksa, o yaşıyormuş gibi görünse de, onun gönlü ve canı yoktur.
O âdeta gezen, dolaşan bir ölüdür. Eğer aklın varsa, git de Hak'dan derd iste,
çünkü derdsiz olmak, aşk derdine düşmemek, tedavisi imkansız bir hastalıktır
MEVLANA