Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

aşk bu kadar acımı (1 Kullanıcı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.sorularlaislamiyet.com
Evet galiba çok seviyoruz. Çok değer veriyoruz. Kaybeden biz oluyoruz. Kimsenin mutluluğunda gözüm yok ama bende yaptım aynı yanlışı. Çok fazla sevmemiz gerekenleri az seviyoruz galiba. Tam iman etmek için annemizden , babamızdan daha sevgili olması gerekirken biz acaba ne kadar seviyoruz En Sevmemiz gerekenleri...:a36: :a03: Dost acı söylermiş inşaallah kırmamışımdır...

smyyes

Kayıtlı Kullanıcı
ablacığım seninde yakında güzel haberlerini bekliyoruz.onu hatırlatacak her şeyi kaldır.o seni istemiyorsa sen onu niye isteyesin ki.duyguların aklın ve mantığının önüne geçmesin.(bunu benim dediğime ben bile inanamıyorum)

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim.Allah yardımcın olsun ve kalbindekini sana hayırlı kılsın.Seni çok iyi anlıyorum.Hiç unutulmaz denir.Çok sevilir.Her dakika ondan bir haber beklenir.Geri dönmesini beklersin.Eskisi gibi olsun herşey dersin.Ama o çoktan yol almıştır.Benim de yaşadığım şeyler.Çok fazla sevince insan yüreğinde o sevgiye öyle buyuk bir yer acıyo ki.O gidince de kocaman bir boşluk kalıyo geriye.
Bu söylediklerim seni üzmesin,senin yaşadıkların bana eskileri hatrlattı sadece.Ama şunu bil kardeşim seven belli eder kendini.Eğer seni gerçekten seviyorsa ve hayatını paylaşmak istityorsa yaptığı yalnıştan geri dönecektir.Ama tersiyse de hayat senin için devam edecek.Karşına daha hayırlı biri çıkacaktır eminim.Senin kalbindeki temizligi gören biri çıkar karşına...
Hakkını helal et kardeşm Allah gönlünün güzelliğine göre versin...
Selam ve dua ile...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden Allah razı olsun gercekten hepiniz içime su serpmek beni rahatlatmak için bir sürü güzel şey yazmışsınz çok saolun kardeşlerim. anladımki ben bu kadar üzülürken karşımdaki umursamıyor anladımki ne kadar seversek okadar acı cekmeye hazırlanmalı ınsan cunku elındekıyle enınde sonunda sınanıyorsun. dilerim Allahtan bı sınanmadan ahkkıyla geçebilirim şimdi rabbime sabrımı ve tevekkülümü gösterme zamanı. artık unutmak için etrafımda onu hatırlatıcak herşeyi ortadan kaldırdım eğer benim için bir hayrı varsa tez vakitte Rabbim gönlüne güzel duyguların hepsını versın bu sevgiyi rabbimin katında ıyı bır yerlere getırmeyı nasıp etsın ama yok benım ııcn hayırlı değilse allahım içime soğukluk versın hep boyle dua edıyorum. sizlerdende allah bınlerce kez razı olsun dularınızla yanımda oldugunuz ıcın inanın insan böyle zamanlarda bir başkasının duasına çok ihtiyacı oluyor dilerim allahtan sıkıntılarınızı hafifletir hayatınızı kolaylaştırı kardeşlerim...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
hepinizden Allah razı olsun gercekten hepiniz içime su serpmek beni rahatlatmak için bir sürü güzel şey yazmışsınz çok saolun kardeşlerim. anladımki ben bu kadar üzülürken karşımdaki umursamıyor anladımki ne kadar seversek okadar acı cekmeye hazırlanmalı ınsan cunku elındekıyle enınde sonunda sınanıyorsun. dilerim Allahtan bı sınanmadan ahkkıyla geçebilirim şimdi rabbime sabrımı ve tevekkülümü gösterme zamanı. artık unutmak için etrafımda onu hatırlatıcak herşeyi ortadan kaldırdım eğer benim için bir hayrı varsa tez vakitte Rabbim gönlüne güzel duyguların hepsını versın bu sevgiyi rabbimin katında ıyı bır yerlere getırmeyı nasıp etsın ama yok benım ııcn hayırlı değilse allahım içime soğukluk versın hep boyle dua edıyorum. sizlerdende allah bınlerce kez razı olsun dularınızla yanımda oldugunuz ıcın inanın insan böyle zamanlarda bir başkasının duasına çok ihtiyacı oluyor dilerim allahtan sıkıntılarınızı hafifletir hayatınızı kolaylaştırı kardeşlerim...

canım benim işte bu:a35:
inan sen hergece hergün kendini mahvederek üzülerek kendine zarar veriyorsun kendine acı çektiriyorsun..
Rabbimin verdiği bu canı başkaları için üzmeye değmez Rabbimin verdiği bu gözlerden başkaları için yaş akıtmaya değmezz hele ki karşındaki kişi bunu haketmiyorsa hiçç değmezz
sen bol bol dua et Rabbim sana mutlaka hayırlı kapılar açacaktır emin ol yeter ki içten ve isteyerek dua et yalvar..
benim ve diğer kardeşlerimin de duaları seninle eminim Rabbime emanet ol canım:a03:

_ahraz_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim...Doğru olanı nasip etsin Rabbim sana ve kolaylk versin bu yolunda...Dualarda buluşmak dileğiyle....

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
çok saolun dostlarım çok saolun Rabbim sizden binlerce kez razı olsun...

MekYes

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.allahyolu.com
hadi bakalim hayirlisi olsun en büyük askimiz yaradana onu düsünelim onu zikredelim ve ölümü hicbir zaman unutmayalim gerisinin bos oldugunu görecegiz elbet...

Mutlu Kul

Kayıtlı Kullanıcı
selam aleyküm seni çok ii anlıyorum çünkü bende yaşadım ve hala unutamıyorum allah hakkımızda hayırlısını versin elden ne gelir güzel kardeşim...rabbim hayırlı bi şekilde kavuşturup evlendirsin sizi ve islami bi hayatınız olsun inşallah...

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun.
Dualarımız Seninle

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
anlam veremediğim okadar çok şey varki o yüzden kafam allak bullak.belkıde kabullenemıyorum belkıde o yuzden unutamıyorum....şu günlerin nasıl gectığini bır ben bilirim sesimi duymasınlar diye yorganları nasıl ısırarak ağladığımı,hıckırıklarımın sessizliğinde nasıl boğulduğumu bi ben bilirim bir allahım bilir. ama binlerce kez şükrediyorum sığınabileceim huzur bulabileceğim Rabbimin huzur kapısı dua kapısı var elhamdülillah....Allahım hepimizin yar ve yardımcısı olsun kardeşlerim...

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
Yaşınızı bilmiyorum ama o sizin için ağlamıyorsa sizde onun için ağlamayın. Yani biz sizi mutlu görmek istiyoruz dünyalık bir mesele için üzülmeyin artık lütfen. Benimde aynı böyle bir nedenim var ama hiç ağlamıyorum. Mutluyum. Unutarak kurtuluyorum... Size de aynısını tavsiye ederim. Hem artık beraber site olarak size bu konuyu unutturmaya başladığımıza inanıyorum. Mutluluk sizinle olsun.

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
sizleri hiç tanımama rağmen benim için dua etmeniz benim hüznümü paylaşıp sıkıntımı hafifletmeye çalışmanız ınanın bu cok mutlu edıcı. elbet birgün benimde unutacağım benımde umursamayacağım günler gelecek yada elbet birgün onunda en az benim onu sevdiğim gibi beni sevip bu sevgiyle benimle bir hayat paylaşmak istediği günler gelecek hangisi hayırlısıysa o olsun. şimdilik unutmaya çalışıyorum bakalım başarılı olabılırsem ne ala kardeşlerim

ramora

Kayıtlı Kullanıcı
seni çok ii anlıyorum kardeşim... zor biliorum.. yaşıyorum ben de.. Rabbim yardımcımız olsun. hep dua ediyoruz hayırlısı diye bizi en çok rabbim seviyor. içimizdekileri biliyor, niyetimizi biliyor. sen sabret, dua et. gönlünün aktığı yere dur demedikçe sabretmiş olmazsın. rabbim yardımcımız olsun. geçecek bugünler de.. bu acıyı yaşarken aklımda hep şu oluyor ve beni rahatlatıyor; yıllar önce küçük bir köyde birbirini seven onca genç vvardı. ve kız sevdiğine varamaz başkasına parayla satılırdı. genç sevdiğini başkasının yanında görürdü ama hiçbir şey yapamazdı. 2sinin acısını düşün! sevip de o şekilde uzaktan bakmak... çok zor... bi tarafın pes edip gitmesiyle kıyasladığımzda çok daha acıtıcı. o gençler de toprak oldular biz de olacağız.. rabbim sevdiği kullarıyla karşılaştırsın inşallah. gönlünüzdekilerin en hayırlısı nasip olsun. çok uzattım sanırım. yarası olan konuşur işte.. iyi geceler=) Allah a emanet olun

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar ne kadar bu acıyı çeken varmış Allah hepimizi n yardımcısı olsun ama bir çoğunuzu tebrık edıyorum ben sızler kadar güçlü deilim öyle unuttum mutluyum diyip kenara geçemıyorum gercekten maşallah sizlere

´´GüLiѕтaи´´

Kayıtlı Kullanıcı
unutamam dersen gerçekten unutamazsın...
unutcam de...
çokça dua et ALLAH'a
RABBİM yar ve yardımcın olsun inşALLAH ablacım...

tuğba_61

Kayıtlı Kullanıcı
unutucam unutucam unutucam... mecnuna leylayı unutturup mevlayla kavusturan rabbim banada elbet onu unutturur kendiyle kavuşturur

gizli-modeste

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
İnan bende bu duruma benzer bir durum yaşayan arkadaşımla görüştüm. Ben ona dünyam diyorum canım diyorum o gidince yaşamak istemiyorum gibi sözler söyledi arkadaşım ama dünyası onu bırakıp gitti. Ayrılmalıyız diyor olmuyormuş artık. Yani bilmiyorum gerçekten mutluyken dünyaları bir kenara koyuyoruz o bizimle olsun diye neleri göze alıyoruz ama ayrılınca hep üzüntü bizlere kalıyo. Belki karşı taraf hiç umursamıyor , hiç üzülmüyor... Biz dostlarımızın üzülmemesini istiyoruz. Bence en iyisi günahlarımıza üzülmemiz...

_YUSUF_

Yönetici
Allah'u tealadan birşey istiyorsanız çizginizi bozmayacaksınız.Tabi bu çizgi bizim düşüncelerinizdeki çizgi değil Mevlanın emrettiği çizgi olmalı.Allah'u tealanın razı olmadığı konuları buralarda paylaşarak birde üzerine dua dua yalvarmak haddi aşmaktır.Lütfen nikahlınız olmayan insanlar ile geçirdiğiniz zamanlardaki girdiğiniz günahınızı düşünün ve ben bunun cezasını çekiyorum deyiniz.Allah'u tealaya isyan eden birine neden Allah'u teala yardım etsin ki.Tabi ki etmeyecektir.O nedenle Allah'u tealadan birşey istiyor ve bunu gerçekten arzu ediyorsanız O'nun emirlerini çiğnememelisiniz.Aksi takdirde ahlar vahlar malesef hiçbir zaman tükenmeyecektir.

Bu tür konuları yani kişisel konularınızı lütfen burda paylaşmamanızı rica ediyoruz.Çünki bunlar Mevlanın hoşnut olmadığı şeylerdir.Mevlanın hoşnut olmadığı şeyleri bizim gözardı etmemizide mümkün değildir.Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyor ve konunun kapatılmasında ve siz okuduktan sonra silinmesi hayırlı olacaktır.

Son olarak, insan fıtratında doğuşta bulunan sevgi denen bir duygu vardır ve bu doğal bir duyguyu herkes yaşar.Ama bunun ölçüsü ne olacaktır ne sevecek ne sevmeyeceğiz.Bunu şöyle örneklersek güzel bir örnek olacaktır sevgiyi bir bardak düşünelim.Bu bardak doğuşta boş bir bardak olarak doğar zamanla aile çevre kendimiz vs. bu bardağı çeşitli şeylerle doldururuz.Eğer bu bardağı Allah'u tealanın sevgisi ile Peygamber sevgisi ile veya Allah'u tealanın razı olacağı sevgilerle doldurmaz isek şeytan bunu meşru olmayan sevgilerle doldurur ve ondan sonrada her baktığınız yerde her dakikanızda bu sevgi ile yaşadığınızı söylersiniz ve acıyı benliğinizde hissedersiniz.Ve bu sizi hiçte doğru olmayan olaylara iter ve sonucuda hüsran olur.Yaşadığınız olaydada bunu görebiliyor olmalısınız.
Eğer bir insanı unutmak istiyor iseniz ondan daha sevimli, en çok sevilmeye layik, vedud olan Allah'ın sevgisi ile kalbinizi öyle bir doldurunki kalbinizde başka sevilecek birşeye yer kalmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt