ferahhfeza
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- ferahhfeza.blogcu.com
B)B)Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedB)B)
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed:B:G:evet:gulegule
B)B)Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedB)B)esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu..
paylaşım için RABBİMİZ RAZI OLSUN İNŞALLAH.
ALEMLERE RAHMET EFENDİMİZ(SAV) ,SALAT SELAM OLSUN SANA..
ALLAHÜMMESEALLİALASEYYİDİNA MUHAMMEDİN VEALAALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
selam ve baki dualarımla..
B)B)Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedB)Sana layık ümmet olmasam da, sana KITMiR gibi sadık kalmasam da, sana bir
örümcek kadar hasretinle yanmasam da ve seni gördüğünde heyecandan ufacık
kalbi yerinden çıkacakmış gibi atan bir güvercinin yüreği kadar yüreğim
tertemiz olmasa da, gel ne olur, rüya da olsa bile gel, gel de şu günah
çukuruna batmış ümmetini teselli et..Sultanım efendim.....
selamünaleyküm kardeşim.çok güzel ve birbirinden değerli bu paylaşımlar için ALLAH cc razı olsun.:Gselam ve dua ile kalın kardeşim selametle.
B)B)Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedB)B)Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina MuhammedS.a...
Aminenur'um Paylaşimin Için çok Tşk..rabbim Razi Olsun...
Selametle...
Allahumme Salli Ala Seyidena Muhammedin Ve Ala Ali Seyidena Muhammed
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammedslamün aleyküm emeğinize yüreğinize sağlık ablam MEWLAM BU DÜNYADA KABRİNİ ZİYARET ETMEYİ NASİB ETSİN ÖBÜR DÜNYADA ŞEFAATİNE NAİL ETSİN İNŞAALLAH
ALLAHÜMMESEALLİALASEYYİDİNA MUHAMMEDİN VEALAALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
selam ve baki dualarımla..
:B:B:B:gulegule
ALLAH (c.c.), Cebrail'e,
- "Ey Cibril! Hiç dert ve elem çektiğin, sıkıntı duyduğun bir an oldu mu?" diye sordu. Cebrail (a.s.):
- "Dört yerde kanadım sızlar gibi oldu: Birincisi, İbrahim(a.s.) ateşe atılacağı zaman; ikincisi, İsmail (a.s.) kesileceği zaman; üçüncüsü, Yusuf (a.s.) kuyuya atıldığı zaman; dördüncüsü, Hz. Fahr-i Kainat'ın (s.a.v.) Uhud savaşında, mübarek dişleri şehid edildiği zaman.
Kainatın, yüzü suyu hürmetine yaratılan, Hz. Fahr-i Kainat (s.a.v.), mübarek yüzleri yaralanmıştı. Kan, sakallarına kadar geldi. Tam yere düşeceği zaman, ALLAH (c.c.), "Ey Cibril! Kulum Muhammed'ime Yetiş!" buyurdu.
İşte bu anda ben kanadım sızlıyor oldum halde geldim ve yetiştim. O kan mübarek sakallarından tam yere düşeceği zaman ta sidre-i müntehadan yetiştim de O kanı yere düşürmedim. Artık O kan, Hz. Fahr-i Kainat'ın (s.a.v.) aşıklarının gönlüne yerleştirilmiştir. Onun için aşk ve muhabbetle yanarlar. ALLAH, bizleri bu nur ile yaşatıp, bu nur ile öldürsün
Amin Amin
selamun aleykum..
bişey sorabilir miyim? aktarılan bu yazının kaynağı ne? Allah (c.c) ile Cebrail arasında geçen konuşmayı kim aktarmış? vesselam..
................
ALLAH (c.c.), Cebrail'e,
- "Ey Cibril! Hiç dert ve elem çektiğin, sıkıntı duyduğun bir an oldu mu?" diye sordu. Cebrail (a.s.):
- "Dört yerde kanadım sızlar gibi oldu: Birincisi, İbrahim(a.s.) ateşe atılacağı zaman; ikincisi, İsmail (a.s.) kesileceği zaman; üçüncüsü, Yusuf (a.s.) kuyuya atıldığı zaman; dördüncüsü, Hz. Fahr-i Kainat'ın (s.a.v.) Uhud savaşında, mübarek dişleri şehid edildiği zaman.
Kainatın, yüzü suyu hürmetine yaratılan, Hz. Fahr-i Kainat (s.a.v.), mübarek yüzleri yaralanmıştı. Kan, sakallarına kadar geldi. Tam yere düşeceği zaman, ALLAH (c.c.), "Ey Cibril! Kulum Muhammed'ime Yetiş!" buyurdu.
İşte bu anda ben kanadım sızlıyor oldum halde geldim ve yetiştim. O kan mübarek sakallarından tam yere düşeceği zaman ta sidre-i müntehadan yetiştim de O kanı yere düşürmedim. Artık O kan, Hz. Fahr-i Kainat'ın (s.a.v.) aşıklarının gönlüne yerleştirilmiştir. Onun için aşk ve muhabbetle yanarlar. ALLAH, bizleri bu nur ile yaşatıp, bu nur ile öldürsün
Amin Amin