Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Artık Kanserim.. (5 Kullanıcı)

B

ber.ha

hastalik da imtihan zenginlikte fakirlikte genclikte yaslilikta kardesim acil sifalar dilerim sana insallah iyilasirsin sozlerinde hastaligi bitirmissin zaten iyi sonuclarin mujdesini alicaz haberdar et isirgan kendisi togumu brokoli yol kenarlarindaki bortliyen dikenli meyve bol tuket gecmis olsun

mina_43

Kayıtlı Kullanıcı
RABB'im yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz inşALLAH..

sewim

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim benim..

moralini hiç bozma..yaradan kimseye tasıyamayacagıı yükü vermez..
her insan ama öyle ama böyle bi şekilde sınanır..
bu dünya imtihan dünyası..
her birimizin basına türlü türlü seyler geliyo..
ama ağır ama hafif..
güçlü bi insan olduğun yazdıklarının ne kadar ağır olmasıyla belli..
iyi düşün..
herşey iyi güzel olucaktır..
seni unutmicam..dualarımdasın..
allaha emanetsin..
rabbim seni sevenlere bağışlasın..

Umut_Yolcusu

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.tansu-gamzem.tr.gg
Ve aleykümselam kardeşim
Rabbim acil şifalar versin inşaALLAH..çok geçmiş olsun..

Allah'ın izniyle eski sağlığına avuşursun.
Tekrardan Rabbim şifa versin.
Allah'a emanet ol.
Selam ve dua ile.

zerdali

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim RABBİM acil şifalar versin derdi veren RABBİM dermanını da verir hepimiz her an imtihandayız isyana kapılmadan RABBİMİZE sığınalım bana da biyopsi yapıldı üç hafta sonra sonucunu alacağım sabırla bekliyorum selam ve dua ile.....

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin inşallah ,,,zerdali kardeşim çok doğru söylemiş derdi veren dermanıda verir her şey allah tandır inşallah sabır....

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm selam kardeşim.

Rabbimden sana acil şifalar diliyorum. Allah yardımcın olsun,sabırlar versin. Moralini her zaman yüksek tut. Derdi veren Rabbim tez zamanda şifasını verir inşe ALLAH. Bilesin ki dualarım seninle.

allies

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH şifa versin kardesim

Seyma!

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kardesim..

Rabbim acil Sifalar versin. Allah yardimcin olsun..
Benim teyzemde kanser hastasi.
Cok güzel demissin derdi veren Mevlan dermaninida verir.
Hersey onun elinde. Ümidimizi hicbirzaman kaybetmeyip yürekten dualarimizi edecegiz insallah..
Tekrar Gecmis Olsun.. Rabbim Yar ve Yardimcin Olsun..
Allaha Emanet Ol..

Selam ve Dua ile..

Sendarano

Kayıtlı Kullanıcı
seninleyim dostum... senin gibi güzel kardeslerimiz icin canimiz feda olsun...
allaha inan allaha güven...
hastaliginla arkadas ol, onunla konus dost ol !
bu hastalik seni allaha ister istemez dahada yaklastiracaktir, onun icin bu hastaliga tsk et..

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam kardeşim
Rabbim acil şifalar versin.. Morelinizi yüksek tutmaya çalışın.Allahtan hiç bir zaman ümidinizi yitirmeyin kardeşim. Dualarımızla yanınızda olduğumuzu unutmayın ..
Mevlam kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez..Allaha emanet olun..
Selam ve dua ile...

Luvi

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce ALLAHUTEALA (c.c) inşaALLAH bütün hastalarımıza bir an önce acil şifalar verir. Çok geçmiş olsun...

ilk-nur

Kayıtlı Kullanıcı
Geçmiş olsun, ALLAH yardımcın olsun, şu an ne durumda olduğunu merak ettim.

sezer demir

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim,
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşALLAH.
Ümidi yitirenlerden degilde filizi yeserenlerden olursun insALLAH selam ve dua ile ALLAHA emanet ol

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum,
Ey kendisine önemsiz diye isim koyan kardeşim ,şu söyleyeceklerimi de duyduktan sonra yine kendine önemsiz diyecekmisin acaba ???

Allah-u Teala kerim kelamın da ''Allah sizleri mallarınızdan , canlarınızdan , evlatlarınızdan ve sevdiğiniz şeylerden eksilterek imtihan eder , sabredenleri müjdele ... (sonuna kadar oku)''
Demekki sevgili kardeşim senin de kat-i olarak bildiğin gibi imtihandasın sen.
Hz.Peygamber Efendimize SARA sı olan bir sahabi kadın geldi ve şöyle dedi ''Ey Allahın Resulu benim SARA hastalığım var sık sık düşüp bayılırım,siz benim için dua etsenizde Allah c.c sizin duanızı kabul ederek benim bu sıkıntımdan beni kurtarsa '' dedi, Allahın Resulu şöyle buyurdu ''Ey (falanca) senin bu hastalığın sana bir hediyedir eğer sen bu hastalığa sabredersen sonunda büyük bir mükafat seni beklemektedir,şimde dile bizden istersen senden bu hastalığın alınması için dua edelim istersen bu hastalığa sabredip büyük mükafata kavuş.'' Sahabi kadın duyduğu bu sözler üzerine ''Rabbimin üzerimdeki bu hastalığına sabredip kurtuluşa erenlerden olmaktır muradım ancak benim nerede hangi mecliste bayılacağım belli olmuyor bayıldığım zaman da elbisem açılıp bazı yerlerim görünüyor siz yinede dua etsenizde ben düştükçe bir taraflarım açılmasa'' dedi.
Allahın Resulu dua ettiler ve bu kadının SARA sından dolayı bayıldığında elbiseleri hiç açılmadı ve mahrem yerleri hiç görülmedi.

Bu mübarek hadisi şerif den ve evvelindeki ayeti kerimeden de anlaşılacağı gibi sabretmek büyük bir ödüle kavuşmak içindir.
Birde yine çokca hadisi şeriferde ve halk dilinde meşhur olan hastalıklarımız günahlarımıza keffarettir sözleri vardır,bununla birlikte Allah resulunun s.a.v torunlarından olan Abdulkadir-i Geylani k.s şöyle der '' İnsanların çoğu başlarına gelen hastalığı günahlarına keffaret sayarlar ancak öyleleri vardır ki kulun derecesini yükseltmek için Ona verilmiştir.''

Allah Teala seninle ilgileniyorken sana böyle güçlü bir imtihan meşgalesi vermişken sen nasıl olurda kendine önemsiz dersin güzel kardeşim,bence sen çok önemli birisin,hadi sıkı sıkı ya sarıl bu imtihana bu imtihan senin tek kurtuluşun,bizler içinde dua et senin dualarına ihtiyacımız var,Allah Teala imtihanını kolay etsin...

_YUSUF_

Yönetici
Esselamu Aleykum,
Ey kendisine önemsiz diye isim koyan kardeşim ,şu söyleyeceklerimi de duyduktan sonra yine kendine önemsiz diyecekmisin acaba ???

Allah-u Teala kerim kelamın da ''Allah sizleri mallarınızdan , canlarınızdan , evlatlarınızdan ve sevdiğiniz şeylerden eksilterek imtihan eder , sabredenleri müjdele ... (sonuna kadar oku)''
Demekki sevgili kardeşim senin de kat-i olarak bildiğin gibi imtihandasın sen.
Hz.Peygamber Efendimize SARA sı olan bir sahabi kadın geldi ve şöyle dedi ''Ey Allahın Resulu benim SARA hastalığım var sık sık düşüp bayılırım,siz benim için dua etsenizde Allah c.c sizin duanızı kabul ederek benim bu sıkıntımdan beni kurtarsa '' dedi, Allahın Resulu şöyle buyurdu ''Ey (falanca) senin bu hastalığın sana bir hediyedir eğer sen bu hastalığa sabredersen sonunda büyük bir mükafat seni beklemektedir,şimde dile bizden istersen senden bu hastalığın alınması için dua edelim istersen bu hastalığa sabredip büyük mükafata kavuş.'' Sahabi kadın duyduğu bu sözler üzerine ''Rabbimin üzerimdeki bu hastalığına sabredip kurtuluşa erenlerden olmaktır muradım ancak benim nerede hangi mecliste bayılacağım belli olmuyor bayıldığım zaman da elbisem açılıp bazı yerlerim görünüyor siz yinede dua etsenizde ben düştükçe bir taraflarım açılmasa'' dedi.
Allahın Resulu dua ettiler ve bu kadının SARA sından dolayı bayıldığında elbiseleri hiç açılmadı ve mahrem yerleri hiç görülmedi.

Bu mübarek hadisi şerif den ve evvelindeki ayeti kerimeden de anlaşılacağı gibi sabretmek büyük bir ödüle kavuşmak içindir.
Birde yine çokca hadisi şeriferde ve halk dilinde meşhur olan hastalıklarımız günahlarımıza keffarettir sözleri vardır,bununla birlikte Allah resulunun s.a.v torunlarından olan Abdulkadir-i Geylani k.s şöyle der '' İnsanların çoğu başlarına gelen hastalığı günahlarına keffaret sayarlar ancak öyleleri vardır ki kulun derecesini yükseltmek için Ona verilmiştir.''

Allah Teala seninle ilgileniyorken sana böyle güçlü bir imtihan meşgalesi vermişken sen nasıl olurda kendine önemsiz dersin güzel kardeşim,bence sen çok önemli birisin,hadi sıkı sıkı ya sarıl bu imtihana bu imtihan senin tek kurtuluşun,bizler içinde dua et senin dualarına ihtiyacımız var,Allah Teala imtihanını kolay etsin...

Yüreğime sağlık olsun Değerli kardeşim
Nede güzel özetlemişsiniz
Mevla kardeşimizede Hz.Eyüp sabrı nasip eylesin inşaallah
Selam evvelde ve ahirde üzerinize olsun

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım Allah acil şifalar versin Allaha emanet ol.

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
bir öneri : ünlü bir prof Bir tv programında kanser olan kişilerin KARANLIKTA UYUMALARINI SÖYLEDİ.İnsan beyninde çok olumlu bir yönü oldugunu ve kansere karşı çok etkılı oldugunu söyledi ..denemende fayda var ..Kör olan kişilerin KANSER OLMADIGINI da vurguladı(tabi genetik bir durumu yoksa)

acem_kizi

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.Allah yardımcın olsun,acil şifalar versin inşallah.sakın ümitsizliğe kapılma.tanıdığım,çok sevdiğim bir abi var o da kanser.ama bizden saklıyor.ben kuzeninden öğrendim.hasta olduğu halde çevresindeki insanları hep mutlu ediyor.kendini bırakmadı ,iskankar değil.hep dua ediyorum onun için budan böyle sen de dualarımdasın kardeşim.tüm hasta kardeşlerim çabucak iyleşir inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt