Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Artık Kanserim.. (1 Kullanıcı)

onemsiz

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm, kardeşlerim, abilerim, ablalarım.

Bugün boynuma yapılan biyopsi sonucu patolojiden aldığım sonucu doktoruma götürdüm ve kanser olduğum teşhisi kondu. 7 ağustosta radyoteraphiye başlayacağım.

19 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bu forumu uzun süredir girer okur ve takip ederim ancak yazmak böyle bir zamana nasipmiş.

Hiç moralimi bozmuyorum nedenmi ? çünkü biliyorum ki Derdi veren MEVLAM dermanıda verir, çünkü biliyorum ki ALLAH (c.c.) hiçbir kuluna kaldıramıyacağı yük yüklemez, çünkü biliyorum ki MEVLAM MUCİBdir dualarımı kabul eyler beni sağlığıma kavuşturur ve aslında sadece onun isminin bi tecellisi olan beni güçlü kılar sabır verir.

Arkadaşlar diğer kanser hastalarınada ALLAH(c.c.)den şifalar diliyorum ve içten dualarınızı bekliyorum.

Selametle..

ysnkrglle

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşim Allah acil şifalar versin. Bir an önce Allah'ın izni ve yardımıyla atlatırsın inşallah
Selamunaleyküm

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam kardeşim,
Rabbim şafi adıyla şifa versin inşallah.
çok sevdiğim arkadaşıma 2 yıl önce kanser teşhisi konmuştu.
yanlış hatırlamıyorsam erkan topuzdan duymuştu .3 öğün brokoli yedi 4 ay boyunca.doktorları şaşırmıştı.şimdi çok şükür iyi.hala yemeğe devam ediyor.
tabi siz mutlaka doktorunuza danışın kardeşim.
Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm kardeşim...
öncelik ŞAFİ ismi hürmetine Rabbimiz şifa versin. dualarımız herzaman seninle olacaktır.
kesinlikle kardeşim moral bozmak yok moral için manevi güç lazım oda Allah yolunda Hak Habibi PEYGAMBERİMİZ ALeyhi selatü veslamın yolunda gitmekten geçiyor.
ben çok iyi tanıdığım iki arkadaşım vardı sizin kadardı
aynı teşhis konuldu ailesi heryere götürdü sonuçlar aynı ama
inan kardeşimizin inancı yüksekti buda moraline akediyordu
herkes kötü haber bekliyordu ki ben biliyordum umut allah şifa allah
ikinci yıla girerken çok iyi herşey bitti
şimdi tedavi sürecide olacak moralde olacak kardeşim dualarımızda olacak
Allahın izniyle ben inanıyorum senin de o güzel haberini en kısa zamanda bizimle paylaşacağını biliyoruz.
RAbbimizi şifanı katından göndersin inşallah
selam ve dua ile

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam kardeşim
Rabbim acil şifalar versin inşaALLAH..çok geçmiş olsun..
Maşalllah kardeşim sen zaten Rabbimize tam bir teslimiyet içindesin
Allahım dualarınızı kabul eder ve şifasınıda nasip eder inşaaLLAH sana ve tüm hasta kardeşlerimize, seninde dediğin gibi derdi veren Mevlam dermanınıda verir..
Hastalıklar aslında bizim günahlarımızın affı için Rabbimizin bize verdiği bir fırsattır..
Kardeşim Rabbim ya Şafi ismiyle sana tüm kardeşlerimize şifa nasip eylesin..Amin..
Allaha emanet ol
selam ve dua ile..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
"selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu"
rabbimden sizin için acil şifalar diliyorum yürekten inanarak.umarım her şey allahın izniyle yolunda gider.hep dualarımda olacaksınız allahın izniyle .hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.dualarımdasınız.selametle kalın.allah yar ve yardımcınız olsun.

goksem

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Rabbim acil şifalar versin inşaAllah.. çok geçmiş olsun.. En kısa zamanda atlatmanızı dilerim.. Size birde ısırgan otu tavsiye edeceğim. vücuttaki tümörün gelişimini engellermiş.. Bende yarın ameliyat olacağım Allah'ın izniyle daha belli değil kanser olup olmadığı ameliyattan sonra belli olacak... Rabbim hepimize tüm hastalara acil şifalar versin inşaAllah... Allah'a emanetsiniz..

torressa

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam k ardeşim allah şifalar eylesin kanseri hayatında bir engel olarak görmüyorsun bu senin için avantaj geçmiş olsun kardeşim

ufuk1335

Kayıtlı Kullanıcı
Kardesım cok cok gecmıs olsun allaha emanet ol

nursel22

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam geçmiş olsun kardeşim
ALLAH yardımcın olsun Rabbim ŞAFİ ismiyle şifalık versin inşallah

berat05

Yönetici
Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Ve Aleyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Selamun Aleyküm, kardeşlerim, abilerim, ablalarım.

Bugün boynuma yapılan biyopsi sonucu patolojiden aldığım sonucu doktoruma götürdüm ve kanser olduğum teşhisi kondu. 7 ağustosta radyoteraphiye başlayacağım.

19 yasındayım ve üniversite öğrencisiyim. Bu forumu uzun süredir girer okur ve takip ederim ancak yazmak böyle bir zamana nasipmiş.

Hiç moralimi bozmuyorum nedenmi ? çünkü biliyorum ki Derdi veren MEVLAM dermanıda verir, çünkü biliyorum ki ALLAH (c.c.) hiçbir kuluna kaldıramıyacağı yük yüklemez, çünkü biliyorum ki MEVLAM MUCİBdir dualarımı kabul eyler beni sağlığıma kavuşturur ve aslında sadece onun isminin bi tecellisi olan beni güçlü kılar sabır verir.

Rabbim O güzel İsimlerinin hürmetine tez zamanda şifa nasip eylesin..
Allah c.c. çok büyüktür değerli kardeşim..Sİzde bu moral yüksekliği,Allah c.c. inancınız,Maneviyatınızın yüksek oluşu moralinizi çok güzel etkileyecektir. Herşey O' nda başlar ve O'nda biter.

Rabbim Duaları kabul olunanlar hürmetine size ve bütün hastalarımıza şifalar nasip eylesin.Sabır ve HAMD bu noktada çok önemli.Sizin yazdıklarınız benim gözlerimi doldurdu.Maaşallah Subhanallah Barekallah bu teslimiyetinize ve Allah'a c.c a inancınıza bağlılığınıza

Bizler sizin yanınızdayız,Dualarımız sizinle..

Allah'a c.c. emanet olunuz

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm sselam kardeşim
ALLAH acil şifalar versin inşaALLAH
ALLAH sabrınızı artırsın inşaALLAH...

mavi_yigit

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleykum ve rahmetullahi ve berakatühü...
sevgili kardesim dualarım siz ve sizin gibi hasta kardeslerimizle rabbime deva vermesi icin cok cok dua ediyorum insallah kabul görür. Rabbim sen bizim müslüman kardeşlerimize zorda kalan dostlarımıza hasta kardeslerimize hayırlı bir ömür saglık ve sıhhat versin inşallah. Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah...

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Çok geçmiş olsun kardeşim.. Allah tez zamanda şifa versin inşallah..
İnşallah sabredenlerden olursun..
Selam ve dua ile..

suskuun025

Kayıtlı Kullanıcı
Allah c.c. sevdigi kulluarı tarafından unutmamak istermiş ve kendini bir sekilde hatırlatırmış şimdi sana bir hastalık vermiş ve YA ŞAFİ ismiyle hatırlanmak istiyor gel beraber hatırlıyalım dualarımdasın kardesim rabbime emanet ol kib

onemsiz

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH (c.c.) cümlenizden razı olsun. Dualarınız, dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle olsun.
selametle.

ismaile

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim acil şifalaer versin inşALLAH kardeşim Rabbime emanetsin moralini hiç bozma

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim acil sifalar versin guzel kardesim, dualarimdasin...sifa duasi ve ya safii okudum senin icin...devam edicem aklima geldikce insallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt