Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

artık bu gidiş maksadını aşmakta.. (1 Kullanıcı)

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşlerim ben bu sitede uzun zamandır bulunmaktayım hernekadar üyeligim yeni olsada uzun zamandır bu siteden faydalanmaktayım aslında .
ve son zamanlardaki giderek artan bi ayıbımız var artık dur demek lazım.
ya ben bu sitedeyim çünkü dinim hakkında ögrenmem gereken çok şey var eksigim çok ..
islami bilgim çerçevesinde gördügüm ve bildigim üzere
insanların tekbir mizaca sahip olmadıkları için 4 mezhep ve birçokta cemaat toplulukları var olmalıda..
herkes içine sinen cemaate tabi olur yollar farklı olsada hedef bellidir ama sanki futbol takımı tutar gibi bu cemaatler içinde rekabet olması islama aykırı bir davranış bence..
insan hedefini şaşırıyor şeytana uyuyor hemde güya dinin askeri gibi görüyor kendini bu günahı işlereken..
bu benlik duygusundan kaynaklanıyor bence biz yok ben var artık ..
tabiki cemaatler içindeki yanlışlar düzeltilmeli tartışılmalı birbirmizi düzeltmeliyiz ayıplıyarak degil karalıyarak degil..
bir put perestin putlarını kırarak ona ALLAH ı sevdiremezsin..
sen önce ALLAH ı sevdir bırak putu kendisi kırsın..
bu konu derin bi konu ben cahil bi insanım dilim döndügünce anlatmaya çalıştım duydugum rahatsızlıgı ..
inşaALLAH faydalı olur
selametle kalın..[/
FONT]

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
fikrime katılan yokmu, yapılanlar dogrumu, yani birbirimizimi yiyelim..

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.Evet katılıyorum ,tartışmaların ,atışmaların olması bence de çok yanlış,buraya belli bir amaç için geliyoruz hepimiz.Verdigin örnek çok mantıklı abla diyorum? mezhepler de yaşayışlarına çevrelerine göre ortaya çıkmış diye biliyorum .

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam.Evet katılıyorum ,tartışmaların ,atışmaların olması bence de çok yanlış,buraya belli bir amaç için geliyoruz hepimiz.Verdigin örnek çok mantıklı abla diyorum? mezhepler de yaşayışlarına çevrelerine göre ortaya çıkmış diye biliyorum .

sagolasın kardeşim inşaALLAH böyle düşünenler çogalır insanlar birbirine saygı ve sevgiyle yaklaşır umarım
rabbim peygamber efendimizin ahlakıyla ahlaklanmayı cümlemize nasip etsin

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
sagolasın kardeşim inşaALLAH böyle düşünenler çogalır insanlar birbirine saygı ve sevgiyle yaklaşır umarım
rabbim peygamber efendimizin ahlakıyla ahlaklanmayı cümlemize nasip etsin

Amin.Allah celle celalühü bizleri yanlış şeyler yapmaktan muhafaza eylesin.

Dualarafukara

Kayıtlı Kullanıcı
Ben oldum olası bu kavgalara anlam veremedim.Zaten inaçsızlarla yapılan kavgalar yetmiyorda birde üstüne kdv. gibi birbirimize sayğısızlık yapıyoruz.Ya şunu diyemiyoruz RAB'iME giden diyer yolda yürüyorsun kardeşim ama hedefimiz aynı bir gün orada zaten bir arada olacağız senin yolunda başüstü ya bunu demek bu kadarmı zor.

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
Ben oldum olası bu kavgalara anlam veremedim.Zaten inaçsızlarla yapılan kavgalar yetmiyorda birde üstüne kdv. gibi birbirimize sayğısızlık yapıyoruz.Ya şunu diyemiyoruz RAB'iME giden diyer yolda yürüyorsun kardeşim ama hedefimiz aynı bir gün orada zaten bir arada olacağız senin yolunda başüstü ya bunu demek bu kadarmı zor.

ALLAH razı olsun ya çok şükür sitemizde böyle güzel düşünenler var ve inşaALLAH çogunlıktayızdır ..
selametle kalın

GEVHER

Yönetici
ve aleyküm selam ...

hepimizin ortak sıkıntısı bu zaten emin olun ki.

sonu hakaretlere varan tartışmalarla forumun işgal edilmesinden ;
bizler dahil olmasak da bir çok kardeşimizin düşüncelerine inanıp takip ettiği kişilere ağır ithamlarda bulunulmasından ;
islamın en büyük düşmanınız diye nitelendirdiği egonun , site içerisinde senlik benlik kavgasıyla gitgide büyüdüğünü görmekten
kendi adıma son derece rahatsız oluyorum ve kardeşlerimizin her geçen gün bu batağa daha da saplandığını gördükçe çok üzülüyorum.

Allaha emanet olun..

özyurdum

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleyküm selam ...

hepimizin ortak sıkıntısı bu zaten emin olun ki.

sonu hakaretlere varan tartışmalarla forumun işgal edilmesinden ;
bizler dahil olmasak da bir çok kardeşimizin düşüncelerine inanıp takip ettiği kişilere ağır ithamlarda bulunulmasından ;
islamın en büyük düşmnanınız diye nitelendirdiği egonun , site içerisinde senlik benlik kavgasıyla gitgide büyüdüğünü görmekten
kendi adıma son derece rahatsız oluyorum ve kardeşlerimizin her geçen gün bu batağa daha da saplandığını gördükçe çok üzülüyorum.

Allaha emanet olun..

ALLAH razı olsun dogru söze nedenir rabbim sayınızı çogaltsın inşaALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt