selamün aleyküm kardeşlerim ben bu sitede uzun zamandır bulunmaktayım hernekadar üyeligim yeni olsada uzun zamandır bu siteden faydalanmaktayım aslında .
ve son zamanlardaki giderek artan bi ayıbımız var artık dur demek lazım.
ya ben bu sitedeyim çünkü dinim hakkında ögrenmem gereken çok şey var eksigim çok ..
islami bilgim çerçevesinde gördügüm ve bildigim üzere
insanların tekbir mizaca sahip olmadıkları için 4 mezhep ve birçokta cemaat toplulukları var olmalıda..
herkes içine sinen cemaate tabi olur yollar farklı olsada hedef bellidir ama sanki futbol takımı tutar gibi bu cemaatler içinde rekabet olması islama aykırı bir davranış bence..
insan hedefini şaşırıyor şeytana uyuyor hemde güya dinin askeri gibi görüyor kendini bu günahı işlereken..
bu benlik duygusundan kaynaklanıyor bence biz yok ben var artık ..
tabiki cemaatler içindeki yanlışlar düzeltilmeli tartışılmalı birbirmizi düzeltmeliyiz ayıplıyarak degil karalıyarak degil..
bir put perestin putlarını kırarak ona ALLAH ı sevdiremezsin..
sen önce ALLAH ı sevdir bırak putu kendisi kırsın..
bu konu derin bi konu ben cahil bi insanım dilim döndügünce anlatmaya çalıştım duydugum rahatsızlıgı ..
inşaALLAH faydalı olur
selametle kalın..[/FONT]
ve son zamanlardaki giderek artan bi ayıbımız var artık dur demek lazım.
ya ben bu sitedeyim çünkü dinim hakkında ögrenmem gereken çok şey var eksigim çok ..
islami bilgim çerçevesinde gördügüm ve bildigim üzere
insanların tekbir mizaca sahip olmadıkları için 4 mezhep ve birçokta cemaat toplulukları var olmalıda..
herkes içine sinen cemaate tabi olur yollar farklı olsada hedef bellidir ama sanki futbol takımı tutar gibi bu cemaatler içinde rekabet olması islama aykırı bir davranış bence..
insan hedefini şaşırıyor şeytana uyuyor hemde güya dinin askeri gibi görüyor kendini bu günahı işlereken..
bu benlik duygusundan kaynaklanıyor bence biz yok ben var artık ..
tabiki cemaatler içindeki yanlışlar düzeltilmeli tartışılmalı birbirmizi düzeltmeliyiz ayıplıyarak degil karalıyarak degil..
bir put perestin putlarını kırarak ona ALLAH ı sevdiremezsin..
sen önce ALLAH ı sevdir bırak putu kendisi kırsın..
bu konu derin bi konu ben cahil bi insanım dilim döndügünce anlatmaya çalıştım duydugum rahatsızlıgı ..
inşaALLAH faydalı olur
selametle kalın..[/FONT]