Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi?? (1 Kullanıcı)

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi??

Bende okuyum akşam Allah'ın izniyle 1 tane.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Arkadaslar ispartadiki kardeslerimiz icin, allah rizasi icin dua edelim olmazmi??

Kader_sultan yazdı:
s.a kardeslerim...cok yakin bir tanidigimd ispartada üniversitede okuyor...suan ispartadaki gelendost ilcesinde olan arkadaslarimiz zor durumdaymis...yanilmiyorsam son bir aydan beri sürekli deprem oluyormus 4.9 ve 5.1 arasi ve daha yüksek rakamlarda deprem oluyormus...ordaki kardeslerimiz cok korkmus..sallantilar yüzünden sinav kagitlarini bile dolduramamislar sadece bir kac soru cevaplayip sinifdan cikmislar...ve benim tanidigim kisi benden rica etti...benim bu siteye üye oldugumu bildikleri icin, bizden allah rizasi icin... onlar icin dualarimizi eksik etmememizi istiyorlar onlara suan bu zor durumlarinda dua etmemizi istiyorlar kardeslerim...ve kisa zaman icinde onlarda bu siteye üye olmak istediklerini belirtiler....kardeslerim gönüllerinden kopani dua etmeye cagriyorum.. yasin-i serif de okursak iyi olur bence....allah orda olan kardeslerimiz icin yardimci olsun ve dua eden ve etmeyen kardeslerimizden razi olsun ins. "selam ve dua ile" allaha emanet olun!B)B)
s.a
bende okuyayım inş. rabbim yar ve yardımcıları olsun.aeo;)

Kader_sultan

Kayıtlı Kullanıcı

s.a allah sizden razi olsun kardeslerim...efsude kardesimiz takip edicek ve okuyanlari listeye ekleyecek...hepsini allahin izniyle bir bagislayacagiz ins.B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

aaaaaaaaaa OKUYALIM TABİ BENDE ORDA ÖĞRENCİYDİM RABBİM SALLIYORSA VARDIR Bİ HİKMETİ.AMA DUA EDELİM O DEĞERLİ KARDEŞLERİMİZ ZARAR GÖRMESİN ÇOLUK ÇUCUK. ÜSTADIN MEKANI ONUN NNİYETİYŞE İSTEYELİM.ONUNYÜZÜ SUYU HÜRMETİNE YANİ İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA DURDUR DEPREMLERİ.ALLAHA EMANETİZ HEPİMİZ.İNŞALLAH BU AKŞAMA OKURUM KARDEŞİM.ALLAH RAZI OLSUN VESİLE OLDUN HATIRLAMMAIZA

handan06

Kayıtlı Kullanıcı

allah yardımcınız olsun dualarımızdasınız

turudu28

Kayıtlı Kullanıcı
Dün gece okuduğum Yasin-i şerifi ve sabah okuduğum lev enzelnayı oradaki kardeşlerimize hediye ediyorum.Rabbimiz silerine sekine(sükunet) versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt