Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Arkadaşlar derdi olan sıkıntısı olan dertleşmek isteyenler buraya (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı

arkadaşlar derdi olan dertleşmek isteyen kardeşlerim varsa dertlerini yazsinlar az da olsa yardimci olalim. Derdi olan içini boşaltinca rahatlar. Rahatlamak isteyenler buraya.duaya ihtiyaci olanlar buraya

aşure

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim dertsiz kul olmazmış.asıl önemli olan bu dertlere sabredebilmek.inş. bunu yapıyoduruz tabi orası ayrı bi mesele.kafam çok karışık karar vermem gereken bi durum var ama bitürlü işin içinden cıkamıyorum.sürekli dua ediyorum hayırlısı için rabbim inş geri çevirmez.dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim dertsiz kul olmazmış.asıl önemli olan bu dertlere sabredebilmek.inş. bunu yapıyoduruz tabi orası ayrı bi mesele.kafam çok karışık karar vermem gereken bi durum var ama bitürlü işin içinden cıkamıyorum.sürekli dua ediyorum hayırlısı için rabbim inş geri çevirmez.dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim

tabı orası oyle kardesım tabı dua ederız inş sıkıntıdan kurtarır rabbım.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok

ablacım herkesın nefsı var dunya hayatındayız .tabı nefsımız bunu yap dıyo aklımız baskka bıse .bızım yardımcımız allahu teala ona dua edıp yardım ıstemelıyız.nefsın serrınden allaha sıgınmalıyız

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
**derman aradım kendime derdim bana dermanmış** hamdolsun
rabbim dertlerinize dermAn olsun inşaALLAH
baki selamlar

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkür ederim...
Nefsime hakim olamıyorum ne yazık ki
Şeytanı güldürmek sevindirmek istemiyorum ama
kendimede söz geçinemiyorum
bndan 4 5 sene evvel hergece Yasin i okuyup (türkçe) öle yatıyodum
Şimdi onu bile yapmıyorum
nefret ediyorum kendimden :(:(::(

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Çok teşekkür ederim...
Nefsime hakim olamıyorum ne yazık ki
Şeytanı güldürmek sevindirmek istemiyorum ama
kendimede söz geçinemiyorum
bndan 4 5 sene evvel hergece Yasin i okuyup (türkçe) öle yatıyodum
Şimdi onu bile yapmıyorum
nefret ediyorum kendimden :(:(::(

ablacım eger ıbadet etmeyı bıraktıysan tekrar baslamak ıstemezsın.kesınlıkle ıbadet etmeyı bırakma her zaman ıbadet et allaha dua et yardım iste allahım senı bu zor durumdan kurtarırı .nefsıne yenılme nefsınle basetmeye calıs.eger kendını boyle koyuverırsen olmaz ılk once yaparım basarırım de kendıne soz ver ve bı gusül abdestı al 2 rekat namaz kıl ve allaha yonel .gor bakkı hersey daha guzel olacak .

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alyekum kardeslerim, gunah o kadar tatli ki kim nefsine tamamen hakim olabilmis ki? Ben de nefsimden daima Rabbime siginmaya calisiyorum. Benim derdim simdi bir an once duzenimi kurmak.Isim yok, evimde yok. Rabbimden kimseye muhtac olmayacagim ve hic kimseye zarar vermeyecegim bir sekilde islerimi kolaylastirmasi ve bir an once evimi kurmami nasip etmesidir.Rabbim bu mubarek uc aylarda insallah tum arzularimizi gercekletirmemizi nasip eder. Amin.

huzur8

Kayıtlı Kullanıcı
ablacım eger ıbadet etmeyı bıraktıysan tekrar baslamak ıstemezsın.kesınlıkle ıbadet etmeyı bırakma her zaman ıbadet et allaha dua et yardım iste allahım senı bu zor durumdan kurtarırı .nefsıne yenılme nefsınle basetmeye calıs.eger kendını boyle koyuverırsen olmaz ılk once yaparım basarırım de kendıne soz ver ve bı gusül abdestı al 2 rekat namaz kıl ve allaha yonel .gor bakkı hersey daha guzel olacak .

ÇOK SAOL ALLAH SENDEN RAZI OLSUN NE MURADIN VARSA VERSİN
BURASI BENİ ÇOK MUTLU EDİYOR.
AKŞAM EVE GİDER GİTMEZ ABDEST ALACAGIM İNŞALLAH..
iNŞALLAH BENDE ALLAHIN SEVGİLİ KULU OLMA YOLUNA GİRERİM :(:(:(:)inşallahhhhhh

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Alyekum kardeslerim, gunah o kadar tatli ki kim nefsine tamamen hakim olabilmis ki? Ben de nefsimden daima Rabbime siginmaya calisiyorum. Benim derdim simdi bir an once duzenimi kurmak.Isim yok, evimde yok. Rabbimden kimseye muhtac olmayacagim ve hic kimseye zarar vermeyecegim bir sekilde islerimi kolaylastirmasi ve bir an once evimi kurmami nasip etmesidir.Rabbim bu mubarek uc aylarda insallah tum arzularimizi gercekletirmemizi nasip eder. Amin.

inş kardesim herseye umıt edeceksın umıdını yıtırmeyeceksın.inş inş rabbım dualarını kabul eder

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Selamunaleykum mervenur. Tesekkur edrim bu koşe için. Iyi ki acmissin. Ankara gazi üni, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği bölümüne öss puanim yetiyor. Hocalarim da girersin diyorlar ama ne olacagini kimse bilemez. Rabbime dua ediyorum daima, hayirlisi ile bu istedigim bolume gireyim diye. Meslek lisesi turizm bolumu cikisliyim ben. Okuldan sadece 6 kişinin puani 4 yillik fakultelere yetiyor. 2 sube var. Ve benim sinifimdan sadece ben kazandim, yani puani fakulteye yeten sadece benim. Geride kalanlar ise kendilerini cok calişkan gosterenler.ama yüce adaletnönünde kimi kandirabilecekler ki? Hocalarim,arkadaslarim gurur duyuyorlar benimle. Aslinda sinif birinciligi beklemiyordum ama rabbime hamdolsun. Sizden ricam hayirlisi ile yerleşmem için dua etmeniz. Allah razi olsun hepinizden.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum mervenur. Tesekkur edrim bu koşe için. Iyi ki acmissin. Ankara gazi üni, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği bölümüne öss puanim yetiyor. Hocalarim da girersin diyorlar ama ne olacagini kimse bilemez. Rabbime dua ediyorum daima, hayirlisi ile bu istedigim bolume gireyim diye. Meslek lisesi turizm bolumu cikisliyim ben. Okuldan sadece 6 kişinin puani 4 yillik fakultelere yetiyor. 2 sube var. Ve benim sinifimdan sadece ben kazandim, yani puani fakulteye yeten sadece benim. Geride kalanlar ise kendilerini cok calişkan gosterenler.ama yüce adaletnönünde kimi kandirabilecekler ki? Hocalarim,arkadaslarim gurur duyuyorlar benimle. Aslinda sinif birinciligi beklemiyordum ama rabbime hamdolsun. Sizden ricam hayirlisi ile yerleşmem için dua etmeniz. Allah razi olsun hepinizden. Ayse,18,antalya
Sevgili Ayse kardesim, Rabbim izin verirse senin yeresmen icin bir tane kenzul ars dua si okuyacagim.Rabbim kabul eder insallah, Amin.

kalbiminurlandır

Nevin abla allah razi olsun. Bana da yazar misin. Okuyayim ben de

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum mervenur. Tesekkur edrim bu koşe için. Iyi ki acmissin. Ankara gazi üni, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği bölümüne öss puanim yetiyor. Hocalarim da girersin diyorlar ama ne olacagini kimse bilemez. Rabbime dua ediyorum daima, hayirlisi ile bu istedigim bolume gireyim diye. Meslek lisesi turizm bolumu cikisliyim ben. Okuldan sadece 6 kişinin puani 4 yillik fakultelere yetiyor. 2 sube var. Ve benim sinifimdan sadece ben kazandim, yani puani fakulteye yeten sadece benim. Geride kalanlar ise kendilerini cok calişkan gosterenler.ama yüce adaletnönünde kimi kandirabilecekler ki? Hocalarim,arkadaslarim gurur duyuyorlar benimle. Aslinda sinif birinciligi beklemiyordum ama rabbime hamdolsun. Sizden ricam hayirlisi ile yerleşmem için dua etmeniz. Allah razi olsun hepinizden. Ayse,18,antalya

aleykum selam ayse kardesım inş hayırlısı ıle ıstedıgın yere gıdersın .dualarımda sana da yer verecegım.allah calısanın emegını hıcbır zaman zayetmez.yasın okuyacagım senın ıcın inş gıdersın kardesım

kalbiminurlandır

Allah razi olsun hepinizden. Ben de okuyacagim inşaallah. Rabbim haklinin hakkini veriyorya en buyuk mutluluk bu benim için.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Nevin abla allah razi olsun. Bana da yazar misin. Okuyayim ben de
Canim kardesim benim klavyem turkce olmadigi icin hata yaparim diye yazamiyorum ama internette bulabilirsin cok etkili bir duadir. Hatta iki rekat namaz kilip her rekatinda bu duayi okuyunca dileginin cok cabuk olacagi yaziyor bendeki kitapta. Ben denedim ve oldu dileklerim tabii bu sitedeki bir cok kardesimin dualariyla beni yalniz birakmamalarida dileklerimin olmasina sebeptir. Rabbim bana imkansiz olan kapilari acti. Allah in iziniyle istedigine kavusacaksin insallah, Amin.

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
kenzul arş duası

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

La ilahe illellahül melikül hakkul mübin.La ilahe illellahül hakemül adlül metin.Rabbüna ve rabbü abainel evvelin.La ilahe
illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.La ilahe illellahü vehdehu la serike leh,lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyi ve
yümitü ve hüve hayyül la yemutü ebeden biyedihil hayru veileyhil masiru ve hüve ala küllü sey´in kadir.La ilahe illellahü
sükran li ni´metih.La ilahe illellahü ikaran bi rububiyyetih.Ve sübhanellahi tenzihen li azametih..Es´elükellahümme bi hakkismikel
mektubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel mektubi ala cenatubi ala cenahi cibrile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel
mektubi ala cenahi mikaile aleyke ya rab.Ve bihakkismikel mektubi ala cebheti israfile aleyke ya rab:Ve bihakkismikel mektubi
ala keffi azraile aleyke ya rab.Ve bi hakkismikellezi semmeyte bihi münkeran ve nekiran aleyke ya rab.Ve bihakkismike ve esrari
ibadike aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi temme bihil islamü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi telekkahü ademü lemma hebeta
minel cenneti fe nadake fe lebbeyte düaehü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi sitü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
kavveyte bihi hameletel arsi aleyke ya rab.Ve bihakkismikelmektubi fittevrati vel incili vezzeburi vel fürkani aleyke ya rab.Ve
bihakkismikeila münteha rahmetike ala ibadike aleyke ya rab.Ve bihakki temami kelamike aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadake bihi ibrahimü fecealtennara aleyhi berden ve selamen aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi ismailü fe necceytehü
minezzebhi aleyke ya rab.Vve bihakkismikllezi nadake bihi hudü aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi deake bihi ya´kubü fe ra.dedte
aleyhi basarahu yusufe aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi davüdü fe cealtehü halifeten fil ardi ve elente lehül
hadide fi yedihi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi deake bihi süleymanü fe a´taytehül mülke fil ardi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadake bihi eyyubü fe necceytehu minel gammillezi kane fihi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi isebnü meryeme
fe ahyeyte lehül mevta aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi musa lemma hatabeke aletturi aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi
nadetke bihi asiyetümraetü fir´avne fe razaktehel cennete aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihi benu israfile lemma
cavezulbahra aleyke ya rab.Ve bihakkismikellezi nadake bihil hidiru lemma mesa alel mai aleyke ya rab.Ve
Bihakkismikellezi nadake bihi muhammedün sallallahü aleyhi ve selleme yevmel gari fe necceytehu aleyke ya rab.Inneke entel
kerimül kebiru.Hasbünellahü ve ni´mel vekil.Ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Ve sallallahü ala seyyidina
muhammedin ve ala alihi ve sahbihi vesellem.

kenzul arş duası kardeşim.nevın kardesım dedıgı dua

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt