arkadaşlar derdi olan dertleşmek isteyen kardeşlerim varsa dertlerini yazsinlar az da olsa yardimci olalim. Derdi olan içini boşaltinca rahatlar. Rahatlamak isteyenler buraya.duaya ihtiyaci olanlar buraya
sevgili kardeşim dertsiz kul olmazmış.asıl önemli olan bu dertlere sabredebilmek.inş. bunu yapıyoduruz tabi orası ayrı bi mesele.kafam çok karışık karar vermem gereken bi durum var ama bitürlü işin içinden cıkamıyorum.sürekli dua ediyorum hayırlısı için rabbim inş geri çevirmez.dualarınızda banada yer verirseniz sevinirim
Müslüman kardeşlerim
Benim derdim kendim nefsim
İstedigim hayatı yaşayamıyorum,ben böyle olmak istemiyorum çok farklı düşünüp hareketlerime hayatıma aktaramıyorum...
Çevremdekiler çok farklı onlara uyuyorum.bana güç verecek kimsem yok
Çok teşekkür ederim...
Nefsime hakim olamıyorum ne yazık ki
Şeytanı güldürmek sevindirmek istemiyorum ama
kendimede söz geçinemiyorum
bndan 4 5 sene evvel hergece Yasin i okuyup (türkçe) öle yatıyodum
Şimdi onu bile yapmıyorum
nefret ediyorum kendimden :
ablacım eger ıbadet etmeyı bıraktıysan tekrar baslamak ıstemezsın.kesınlıkle ıbadet etmeyı bırakma her zaman ıbadet et allaha dua et yardım iste allahım senı bu zor durumdan kurtarırı .nefsıne yenılme nefsınle basetmeye calıs.eger kendını boyle koyuverırsen olmaz ılk once yaparım basarırım de kendıne soz ver ve bı gusül abdestı al 2 rekat namaz kıl ve allaha yonel .gor bakkı hersey daha guzel olacak .
Selamun Alyekum kardeslerim, gunah o kadar tatli ki kim nefsine tamamen hakim olabilmis ki? Ben de nefsimden daima Rabbime siginmaya calisiyorum. Benim derdim simdi bir an once duzenimi kurmak.Isim yok, evimde yok. Rabbimden kimseye muhtac olmayacagim ve hic kimseye zarar vermeyecegim bir sekilde islerimi kolaylastirmasi ve bir an once evimi kurmami nasip etmesidir.Rabbim bu mubarek uc aylarda insallah tum arzularimizi gercekletirmemizi nasip eder. Amin.
Sevgili Ayse kardesim, Rabbim izin verirse senin yeresmen icin bir tane kenzul ars dua si okuyacagim.Rabbim kabul eder insallah, Amin.Selamunaleykum mervenur. Tesekkur edrim bu koşe için. Iyi ki acmissin. Ankara gazi üni, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği bölümüne öss puanim yetiyor. Hocalarim da girersin diyorlar ama ne olacagini kimse bilemez. Rabbime dua ediyorum daima, hayirlisi ile bu istedigim bolume gireyim diye. Meslek lisesi turizm bolumu cikisliyim ben. Okuldan sadece 6 kişinin puani 4 yillik fakultelere yetiyor. 2 sube var. Ve benim sinifimdan sadece ben kazandim, yani puani fakulteye yeten sadece benim. Geride kalanlar ise kendilerini cok calişkan gosterenler.ama yüce adaletnönünde kimi kandirabilecekler ki? Hocalarim,arkadaslarim gurur duyuyorlar benimle. Aslinda sinif birinciligi beklemiyordum ama rabbime hamdolsun. Sizden ricam hayirlisi ile yerleşmem için dua etmeniz. Allah razi olsun hepinizden. Ayse,18,antalya
Selamunaleykum mervenur. Tesekkur edrim bu koşe için. Iyi ki acmissin. Ankara gazi üni, seyahat işletmeciliği ve turizm rehberliği öğretmenliği bölümüne öss puanim yetiyor. Hocalarim da girersin diyorlar ama ne olacagini kimse bilemez. Rabbime dua ediyorum daima, hayirlisi ile bu istedigim bolume gireyim diye. Meslek lisesi turizm bolumu cikisliyim ben. Okuldan sadece 6 kişinin puani 4 yillik fakultelere yetiyor. 2 sube var. Ve benim sinifimdan sadece ben kazandim, yani puani fakulteye yeten sadece benim. Geride kalanlar ise kendilerini cok calişkan gosterenler.ama yüce adaletnönünde kimi kandirabilecekler ki? Hocalarim,arkadaslarim gurur duyuyorlar benimle. Aslinda sinif birinciligi beklemiyordum ama rabbime hamdolsun. Sizden ricam hayirlisi ile yerleşmem için dua etmeniz. Allah razi olsun hepinizden. Ayse,18,antalya
Canim kardesim benim klavyem turkce olmadigi icin hata yaparim diye yazamiyorum ama internette bulabilirsin cok etkili bir duadir. Hatta iki rekat namaz kilip her rekatinda bu duayi okuyunca dileginin cok cabuk olacagi yaziyor bendeki kitapta. Ben denedim ve oldu dileklerim tabii bu sitedeki bir cok kardesimin dualariyla beni yalniz birakmamalarida dileklerimin olmasina sebeptir. Rabbim bana imkansiz olan kapilari acti. Allah in iziniyle istedigine kavusacaksin insallah, Amin.Nevin abla allah razi olsun. Bana da yazar misin. Okuyayim ben de
Allah razi olsun hepinizden sagolun