RE: Arkadaşlar bana yardım edin
herkes beni teslli ediyo.ikiside hayırlı bir şekilde,kendi iilikleri,ileriki hayatları için ii olanı yaptılar diyor..gönül seni çok ii anlıyorum..ben de az ağlamıyorum çünkü bu yüzden..ablanın yerini bişi tuttmuyo..annem de olmasa...
hiç kolay dii biliyorum.benim aynı yıl içerisinde iki ablam da gitti.biri ünv. okuyor.diğeride evlendi..peki ben ne yapayim ya...goNuL_ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM BUGÜNLERDE OLDUKÇA HÜZÜNLÜYÜM ABLAM EVLENİYOR HAFTAYA ALLAH İZİN VERİRSE.AMA BEN ÇOK ÜZÜLÜYORUM O BENİM HERŞEYİMDİ ŞİMDİ ONSUZ NAPICAM ANNEM DE ÇOK ÜZÜLÜYOR HEP ONA TESELLİ VERMEYE ÇALIŞIYORUM AMA BANA KİM TESELLİ VERİCEK HİÇ BİLMYORUM O BENİM HERŞEYİM BİTANECİK ABLAM Bİ DERDİM OLDUĞUNDA HEMEN ONA KOŞARDIM ODA BANA HERŞEYİMİZİ PAYLAŞIRDIK ŞİMDİ AYRILICAZ ŞUANDA BİLE GÖZLERİM DOLDU BANA YARDIM EDİN NE OLUR BU ALLAHIN EMRİ BU KADAR ÜZÜLMEM DOĞRU MU Kİ BANA Bİ YOL GÖSTERİN ŞİMDİDEN BÖYLEYİM EVLENDİĞİ GÜN NAPICAM HİÇ BİLMİYORUM MSJIMI OKUYUP BANA VAKTİNİ AYIRAN KARDEŞLERİMDEN ALLAH RAZI OLSUN...