Amin.Allah size rahmet etsin kardeşim....çok güzel bir şey başlatmışsınız..inşallah ben de bu sayfayı kayd ediyorum sürekli izleyecem...
İnşaallah takip edip en iyi şekilde faydalanırsın,sağol kardeşim
Amin.Allah size rahmet etsin kardeşim....çok güzel bir şey başlatmışsınız..inşallah ben de bu sayfayı kayd ediyorum sürekli izleyecem...
Estağfirullah. Ne demek. 3 yıllık bir öğetmenlik(ing.de) deneyimim olmuştu. Şimdi bunu arapça.da yapmak benim için çok güzel bir şey. Allah razı olsun sizden arkadaşlar. inşaallah en iyi şekilde Arapçayı öğrenip ilim de öğrenerek hayatımıza uygulayanlardan oluruz. Amin.
allah razı olsun gönlüne göre versin
çok güzel bişi çok
rabbime muhabbet ve nuruna emanet ol
inşaallah kardeşim faydalanacağımızı , eksiklerimizi, unuttuklarımızı senin notların tamamlar diye umuyoruz,hem bakarsın başkalarınında kalbinde arapçaya karşı bir muhabbet oluşur sizler vesile olmuş olursunuz hiç birşey olmazsa dahi derslerini tekrar etmenizden dolayı size faydası yine dokunacaktır,allah c.c başarılar nasip etsin...
selamün aleyküm çok güzeldi tadı damagımda kaldı bu arada adaşız gerçekten çok memnun oldum allah razı olsun
selamün aleyküm çok güzeldi tadı damagımda kaldı bu arada adaşız gerçekten çok memnun oldum ALLAH RAZI OLSUN
Kardeşim
RABBİM razı olsun,
RABBİM nuruyla nurlandırsın,
sizi takip ediyoruz
selametle.