işime geldimi sağır sultanı oynuyorum ve duymuyorum..yaşasın baklava yemek![]()
paylaşımları resmen karşılıklı konuşma yerlerine çevirdiniz.biraz dikkat ediniz kardeşler.dışarıdan bakılınca hiçte hoş durmuyor illa edep,illa edep.
paylaşımları resmen karşılıklı konuşma yerlerine çevirdiniz.biraz dikkat ediniz kardeşler.dışarıdan bakılınca hiçte hoş durmuyor illa edep,illa edep.
edepsiz bişey yapmıyoruz kardeşim allaha şükür dışardan bakılsada kötü değil zaten bu sitede kötü insanlar yok bilmem anlatabildim mi
19-) Aynı konu ile ilgili farklı bölümlere birden fazla mesaj gönderilmesi, forumu sohbet ortamına dönüştürecek mesajların eklenmesi ya da bozuk bir Türkçe ile mesaj yazılması, bu mesajların neden belirtilmeksizin silinmesine sebeb olur.
acaba ben anlatabildim mi?
silinsin ozaman bi yanlışlık bi edepsizlik varsa bu forum kaç gündür var...........
zeynepcim önemli değil boşver canımızı sıkmayalım çok güzel forumlar açılmış hadi onlara bakalm :H
ay çok sinirlendim neslihan abla...neyse tamamda benim şuanda çıkmam gerekiyo..
hadi ALLAHA emanetsin......
merak ettim acaba sohbet ortamının oluşması edepsiz bir durummu?..
konu yemek tarifleri.burda hoş bi sohbet ortamı oluşmuş.zaten edepsiz yada gereksiz laflar oluştugunda herkes birbirini uyarabilecek akılda,diğeride bunu anlayışla karşılayabilecek karakterde insanlarız..
he su var..forumda özel mesaj bölümü olur.dersinki(eğer admın isen) konu dısına çıkmayalım,gerekiyorsa msnden konusun özellerinizi.
ya admın veya yetkiliysen söylersin bunuda,onun dısında söyleyemezsin..selam ve dua ile.
bu arada forumların amacı,bilgi birikim paylaşmak ve yenı arkadaş dost meclisleri oluşturmaktır.saygılarımla..
merak ettim acaba sohbet ortamının oluşması edepsiz bir durummu?..
konu yemek tarifleri.burda hoş bi sohbet ortamı oluşmuş.zaten edepsiz yada gereksiz laflar oluştugunda herkes birbirini uyarabilecek akılda,diğeride bunu anlayışla karşılayabilecek karakterde insanlarız..
he su var..forumda özel mesaj bölümü olur.dersinki(eğer admın isen) konu dısına çıkmayalım,gerekiyorsa msnden konusun özellerinizi.
ya admın veya yetkiliysen söylersin bunuda,onun dısında söyleyemezsin..selam ve dua ile.
bu arada forumların amacı,bilgi birikim paylaşmak ve yenı arkadaş dost meclisleri oluşturmaktır.saygılarımla..