Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Annem İçin Dua Edermisiniz? (1 Kullanıcı)

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
S.a
rabbim annenize acil şifalar versin
insanin annesi gibi yok
allah onlari başimizdan eksik etmesin inş....
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin
amin.....

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
S.a
rabbim annenize acil şifalar versin
insanin annesi gibi yok
allah onlari başimizdan eksik etmesin inş....
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin
amin.....

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Allah hepimizin sonunu hayırlara vesile etsin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda annem rahatsız annem için dualarınızı bekliyorum Allah hepinizden razı olsun.
İnsanın annesi gibi var mı acaba kimseyi Allah anasız babasız bırakmasın özellikle annesiz bu mesajı yazıyorum ama yazamıyorum:(
Evde annemden ve kardeşimden başka kimse yok annem benim canım annem insan kaç yaşında olursa olsun annelerin gözünden küçücük korumaya muhtaç bütün kötülüklerden korumak için bir siperdir anne.Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin bütün hastalarımızada inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.

aleykumselam guzel kardeşım
allah annene şifa
yuvanıza da huzur bereket ve mutluluk versın kardeşım
10 ayetel kursı okuyacağım allah kabul etsın amın

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah şifa versin leylacım annelerimiz bizim kolumuz kanadımız. Allah onlara şifa versin.

hepimize de ölümün en güzelini versin.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
leyla ablam uzun zamandır siteye giremiyordum üzüldüm RABBİM YAA ŞAFİ ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah, sizlerede sabır versin. bilirim insanın cananı hastayken karşıdan bişi yapamadan hastalığı gözlemlemek çok daha zor gelir ama hastada rahat duramaz sizi üsdüm yük oldum ayaklandırdım yordum..... Rahman yardımcınız olsun. geçtiğimiz günlerde babannem rahatsızlandı aynı diyologlar geçti bizde ondan dolayı aktarmak iistedim. sağlıkda ölümde hastalıkda ALLAH TAN. RABBİM birbirnizden ayırmasın inşallah

dualarınızda yer almak duası ile

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ayetel kürsiyı okudum canım
allah yardımcınız olsun amın

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Kardeşim Rabbim annenize ve tüm hasta olan annelerimize acil şifalar versin Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun hakları çok ödenmez Allah c.c. razı olsun onlardan...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
aleykumselam guzel kardeşım
allah annene şifa
yuvanıza da huzur bereket ve mutluluk versın kardeşım
10 ayetel kursı okuyacağım allah kabul etsın amın

Amin Amin amin
Allah razı olsun kardeşim senin babana ve tüm hastalarada Rabbim tez zamanda hayırlı şifalar versin inşallah.
Annemin durumu kritik canım baştada yazdım ameliyat olması gerekiyor şimdi erteledi ama bilmiyorum ne olacak amaliyat çok riskli ve zor Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hayırlı bir çıkış göndersin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.
Şu anda dua etmekten Rabbim'e sığınıp güvenip inanmaktan başka yapacağım birşey yok bir saati bin saat yapan Allah bin saati bir saat yapan Allah'ımın hazinesinden neler var nelere Kadir'dir Yeterki Ol desin içinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan tez zamanda kurtulmak yaşamımıza bir düzen bir yön nasip etsin Rabbim.
Alalh hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin bu mübarek üç ayların okuduğumuz Kur'anlar dualar yüzü gözü hürmetine Rabbim hepimizin dualarını eksiksiz kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun dualarınız için Allah razı olsun canım..

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah şifa versin leylacım annelerimiz bizim kolumuz kanadımız. Allah onlara şifa versin.

hepimize de ölümün en güzelini versin.

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim.
Annem doktora gitti şu anda duaya daha çok ihtiyacımız var kardeşim Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin kardeşim dualarınızı bekliyorum Allah dermansız dert hastalık vermesin verenlerde hayırlı şifalar versin inşallah.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
leyla ablam uzun zamandır siteye giremiyordum üzüldüm RABBİM YAA ŞAFİ ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah, sizlerede sabır versin. bilirim insanın cananı hastayken karşıdan bişi yapamadan hastalığı gözlemlemek çok daha zor gelir ama hastada rahat duramaz sizi üsdüm yük oldum ayaklandırdım yordum..... Rahman yardımcınız olsun. geçtiğimiz günlerde babannem rahatsızlandı aynı diyologlar geçti bizde ondan dolayı aktarmak iistedim. sağlıkda ölümde hastalıkda ALLAH TAN. RABBİM birbirnizden ayırmasın inşallah

dualarınızda yer almak duası ile

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.
Alalh'ın verdiğine vereceğine kendinden gelene sonsuz şükürler olsun Rabbim bundan geriye bizleri koymasın inşallah. Bu dünya bizler için birer sınav hepimizin ayrı bir sınavı var Alalh sabrımızın mükafataını her iki dünyada da kat kat almak nasip etsin inşallah. Sabır acı lakin meyvası çok tatlıdır.
Allah her iki dünyada umduklarımıza nail olmak duaları kabul olunan kullar olmak nasip etsin kendi rızası için.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Aleyküm Selam

Kardeşim Rabbim annenize ve tüm hasta olan annelerimize acil şifalar versin Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun hakları çok ödenmez Allah c.c. razı olsun onlardan...

Amin Amin Amin.
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.Anne gibisi var mı bazen üzdüğümüz bazen sevindiğimiz bazen ağladığımız bizlere kol kanat geren annelere bir kuş gibi ihtiyacımız var Allah yardımcımız olsun.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
selamunaleykum ayetel kürsiyı okudum canım
allah yardımcınız olsun amın

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam Canım kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum Leyla kardeşim
canım anneciğin için Rabbim acil şifalar versin, az önce başka bir konuya yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm canım annem Rabbim acılarını dindirsin hayırlısıyla....
Annen için " 500 Ya Şafi " okuyacağım inşaallah
Kendine iyi bak , şimdi senin destek olmak için ayakta olman lazım, Rabbim yar ve yardımcın olsun

sonayg

Kayıtlı Kullanıcı
s.a çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

her kula nasip olmaz anneye bakmak
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana

selam ve dua ile kal

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selamun aleykum Leyla kardeşim
canım anneciğin için Rabbim acil şifalar versin, az önce başka bir konuya yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm canım annem Rabbim acılarını dindirsin hayırlısıyla....
Annen için " 500 Ya Şafi " okuyacağım inşaallah
Kendine iyi bak , şimdi senin destek olmak için ayakta olman lazım, Rabbim yar ve yardımcın olsun

Aleyküm Selam canım Allah razı olsun emeğine yüreğine sağlık Rabbim her iki dünyada kat kat mükafatını vermek nasip etsin Allah.
Bende başka şeylerden dolayı sıkıntı üzüntü içindeyken birde annemin rahatsızlığı çıktı Allah hayırlı bir çıkış nasip etsin şu anda ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum kardeşim.Annem dayanır mı çok riskli zor bir amaliyat Allah kolaylıklar nasip etsin cümlemize bizlerede inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına muhtaç etmesin Rabbim.
İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan çıkmazlardan çaresizliklerden kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile gönsersin Rabbim. Hayatımızdaki olumsuzlukları engelleri çaresizlikleri olumsuz düşünceleri hayırsızları olumluya hayırlıya çevirsin Rabbim kendi rızası için.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
s.a çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin

her kula nasip olmaz anneye bakmak
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana

selam ve dua ile kal

Amin Amin Amin.
Aleyküm Selam kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın Rabbim. İçinde bulunduğumuz sıkıntılardan kurtulup tez zamanda selametimize çıkmak yaşamımıza bir düzen bir yön hayırlı bir çıkış hayırlı bir vesile göndersin Rabbim.
Allah herkese tez zamanda hayırlı şifalar versin annemede inşallah.Annemizi sevdiklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin inşallah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin Rabbim.İnsan böyle zor durumla karşılaşınca ne yapacağını bilmiyor maalesef Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim nelere Kadir'dir.

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşlerim dualarınızı bekliyorum Allah hepinizden razı olsun.

Aysel_94

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Leylam, dualarım Annenizle, kardeşim...

Birazdan namaz kılarken söz veriyorum Yüce Yaradan`a annenizin iyi olması için dua edeceğim. Anne`nin ne demek olmasını ben çok ama lap çok iyi biliyorum....

Sevgilerimle, Kardeşim!

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
leylacım sanırım bu aralar basında cok dert var rabbim hayra yorsun inş bende bu gece cekebildigim kadar ya şafi cekerimde rabbim şafi adıyla şifa eyler annene inş 500 diyorum ama kısmet olursa daha fazlasınoıda cekerim

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Canım Leylam, dualarım Annenizle, kardeşim...

Birazdan namaz kılarken söz veriyorum Yüce Yaradan`a annenizin iyi olması için dua edeceğim. Anne`nin ne demek olmasını ben çok ama lap çok iyi biliyorum....

Sevgilerimle, Kardeşim!

Canım kardeşim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun hiç birimizi darda sıkıntıda çıkmazda çaresiz bırakmasın kendi kapısından başka kul kapısına kimselere fırsat vermesin Rabbim.
Annenin dokuz ay bizleri taşımasının hakkını hi ödeyemeyiz hele gece gündüz durmadan bıkmadan sevi şefkatle bizleri büyütüp bu zamana kadar getiren annelerimizin hakkını hayatımız boyunca ödeyemeyiz Allah bütün annelerimize ailemize sevdiklerimize hepimize hayırlı yaşlar hayırlı ömürler sağlıklı nice yıllar geçirmek nasip etsin Rabbim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt