S.a
rabbim annenize acil şifalar versin
insanin annesi gibi yok
allah onlari başimizdan eksik etmesin inş....
Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin
amin.....
Selam Aleyküm kardeşlerim şu anda annem rahatsız annem için dualarınızı bekliyorum Allah hepinizden razı olsun.
İnsanın annesi gibi var mı acaba kimseyi Allah anasız babasız bırakmasın özellikle annesiz bu mesajı yazıyorum ama yazamıyorum
Evde annemden ve kardeşimden başka kimse yok annem benim canım annem insan kaç yaşında olursa olsun annelerin gözünden küçücük korumaya muhtaç bütün kötülüklerden korumak için bir siperdir anne.Allah hayırlı yaşlar hayırlı ömürler versin bütün hastalarımızada inşallah.
Selam ve dua ile Allah'a emanet olun.
aleykumselam guzel kardeşım
allah annene şifa
yuvanıza da huzur bereket ve mutluluk versın kardeşım
10 ayetel kursı okuyacağım allah kabul etsın amın
Allah şifa versin leylacım annelerimiz bizim kolumuz kanadımız. Allah onlara şifa versin.
hepimize de ölümün en güzelini versin.
leyla ablam uzun zamandır siteye giremiyordum üzüldüm RABBİM YAA ŞAFİ ismi hürmetine acil şifalar versin inşallah, sizlerede sabır versin. bilirim insanın cananı hastayken karşıdan bişi yapamadan hastalığı gözlemlemek çok daha zor gelir ama hastada rahat duramaz sizi üsdüm yük oldum ayaklandırdım yordum..... Rahman yardımcınız olsun. geçtiğimiz günlerde babannem rahatsızlandı aynı diyologlar geçti bizde ondan dolayı aktarmak iistedim. sağlıkda ölümde hastalıkda ALLAH TAN. RABBİM birbirnizden ayırmasın inşallah
dualarınızda yer almak duası ile
Aleyküm Selam
Kardeşim Rabbim annenize ve tüm hasta olan annelerimize acil şifalar versin Rabbim onların yar ve yardımcısı olsun hakları çok ödenmez Allah c.c. razı olsun onlardan...
selamunaleykum ayetel kürsiyı okudum canım
allah yardımcınız olsun amın
Selamun aleykum Leyla kardeşim
canım anneciğin için Rabbim acil şifalar versin, az önce başka bir konuya yazdıklarını okudum ve çok üzüldüm canım annem Rabbim acılarını dindirsin hayırlısıyla....
Annen için " 500 Ya Şafi " okuyacağım inşaallah
Kendine iyi bak , şimdi senin destek olmak için ayakta olman lazım, Rabbim yar ve yardımcın olsun
s.a çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin
her kula nasip olmaz anneye bakmak
Allah yardımcın olsun güç kuvvet versin sana
selam ve dua ile kal
Canım Leylam, dualarım Annenizle, kardeşim...
Birazdan namaz kılarken söz veriyorum Yüce Yaradan`a annenizin iyi olması için dua edeceğim. Anne`nin ne demek olmasını ben çok ama lap çok iyi biliyorum....
Sevgilerimle, Kardeşim!