Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?

Anne (1 Kullanıcı)

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
nemire abi başın sağolsun.Rabbim ruhlarına gani gani rahmet eylesin.İnşaAllah Cennet bahçelerinde yine buluşursunuz,hasretinizi güller içinde giderirsiniz.

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
S.a ben daha tatmadim ama birgun nasil olsa hepimiz tadacagiz. Rabbim iyi amellerle ahirete ugurlanmayi nasip etsin. Mekanlari cenne olsun . Selametle.dua ile.....

Aleykum Selam

Muhterem kardeşim Allah c.c gecinden versin. Allahc.c anneciğiniz ve babacığınız ile sağlıklı uzun ve hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin.

Saygılarımla.....

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
nemire abi başın sağolsun.Rabbim ruhlarına gani gani rahmet eylesin.İnşaAllah Cennet bahçelerinde yine buluşursunuz,hasretinizi güller içinde giderirsiniz.

Selamun Aleykum

Allah c.c sizden razı olsun dualarınıza canı gönülden amin diyorum .Yüceler yücesi Rabbim sizede bütün sevdiklerinizle beraber hayırlı sağlıklı ve yüce zatınında razı olacağı uzun bir ömür nasip etsin, ömrünüzün her dakikasında kalbinizi bayram sevinçleriyle doldursun.

Selam ve saygılarımla...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Amin abi,İnşaAllah.Güzel duaların için çok teşekkür ederim..Rabbim bizi razı olacağı kullarından eylesin İnşaAllah..

selimoglu

Kayıtlı Kullanıcı
UNUTTUM NASILDI ANNEMİN YÜZÜ

Unuttum, nasıldı annemin yüzü
Unuttum, sesi nasıldı annemin.
Gece bir örtü olsun anılardan
Kara yüreğime örtüneyim.

Unuttum, nasıldı annemin gülüşü
Unuttum, nasıldı ağlarken annem.
Yaşam sallasın kollarında beni
Küçücük oğluyum onun ben.

Unuttum, elleri nasıldı annemin
Unuttum, gözleri nasıldı bakarken.
Kuru ot kokusu getirsin rüzgar
Yağmur usulcacık yağarken.

Yazar : ATAOL BEHRAMOĞLU

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Yaşlı bacaklarım yürümeme izin vermediğinde bana "ELİNİ VER" tıpkı benim senin ilk adımlarını atarken "ELİNİ TUTTUĞUM" gibi..."

564572_497271263650298_495878953_n.jpg

Canım annem benim ahhh yanımda olmasanda biliyorumki hep yanımdasın dualarını üstümden hiç eksik etme mekanın cennet olsun amin

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Anne Başa tâc imiş

Her derte ilaç imiş

Bir evlat pîr olsada

Anaya muhtaç imiş.

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Her Anne cennet kokar,pamuktandır elleri,dokunuşları sevgidir,gözleri güller bahçesi,kara gecelerin ışıklarıdır sözleri..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Anne hakki odenmez...bunu anne olunca daha iyi anladim rabbime cok sukur bu duyguyu tattirdi bana..

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım Yüce Kitabımızda Rabbimiz Seni yarattığım için önce bana sonrada anne ve babana şükret buyurmaktadır, sahbeden birsi yüce peygamberimize s.a.v Yâ Resûlullah annemi sırtımda kabeye götürsem ve tavaf ettirsem sonrada geri getirsem annemin hakkını ödemiş olabilirmiyim diye sorunca Fahri Kâinat efendimiz evet bu dediklerini yaparsan onun seni karnında taşıdığı bir günün bir dakikası kadar hakkını ödemiş olursun diye buyurmuş,artık biz ölçüyü düşünelim haklarını ödememiz imkansız ancak helal ederlerse ne mutlu bize çok şükür bu fakir ikisindende canı gönülden helallıklarını aldı.
Muhterem üstadım ben de sizin gibi annesini ve babasını kaybettmiş birisiyim üstelik 8 sene önce sevgili eşimi ve eşimden daha öncede bir oğulumu kaybettim,Ama ne yapalım bize boyun eymek ve itaat etmek düşer,başka türlü olması da zaten asla düşünülemez .
Veren sensin,alan sensin gayri söz söylemek bizim ne haddimize. Yüce Rabbimiz c.c Muhterem babanız beyefendiye ve muhterem anneniz hanımefendiye rahmet eylesin kabirleri nûr makamları cennet olsun ne mutlu onlara ki sizin gibi ilim ehli bir evlat yetiştirmişler.

Selam ve selametle kalınız .Sonsuz saygı ve sevgilerimle.

Allah C.C. Rahmet eylesin DAİM Cennet halkından olmayı ihsan etsin ...Selamlar...
Cumanız Mubarek olsun...
Musaadenizle selamlar..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allah C.C. Rahmet eylesin DAİM Cennet halkından olmayı ihsan etsin ...Selamlar...
Cumanız Mubarek olsun...
Musaadenizle selamlar..

Selamun Alaykum

Amin ,,,,, Sizinde Cumanız Mübarek olsun Müsade sizindir Muhterem Üstadım,

Selam ve Saygılarımla.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
ANNE VE ÇOCUK

1 yaşınızdayken sizi elleriyle besledi ve yıkadı. Bütün gece ağlayıp onu uyutmayarak teşekkür ettiniz

2 yaşınızdayken size yürümeyi öğretti Size seslendiğinde odadan kaçarak teşekkür ettiniz

3 yaşınızdayken size özenle yemekler hazırladı Tabağınızı masanın altına dökerek teşekkür ettiniz
4 yaşınızdayken elinize rengarenk kalemler tutuşturdu. Evin bütün duvarlarına resim yaparak teşekkür ettiniz

5 yaşınızdayken sizi cici kıyafetlerle süsledi. Gördüğünüz ilk çamur birikintisine atlayarak teşekkür ettiniz

6 yaşınızdayken okula kadar sizinle yürüdü. Sokaklarda "GİTMİYCEEEEEEM" diye ağlayarak teşekkür ettiniz

7 yaşınızdayken size bir top hediye etti. Komşunun camını kırarak teşekkür ettiniz

9 yaşınızdayken size piyano öğretmeni buldu. Notaları bir gün bile çalışmayarak teşekkür ettiniz

10 yaşınızdayken doğum günü partilerinden dans derslerine kadar her yere sizi arabayla götürdü. Arabadan fırlayıp giderken arkanıza bile bakmayarak teşekkür ettiniz

11 yaşınızdayken sizi arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen bizimle oturma" diyerek teşekkür ettiniz

12 yaşınızdayken zararlı TV programlarını seyretmenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz

15 yaşınızdayken sizi yurtdışında yaz kampına gönderdi. Tek satır mektup yazmayarak teşekkür ettiniz

17 yaşınızdayken erkek arkadaşınızla partiye gitmenize izin verdi. Bir telefon bile etmeden sabaha karşı eve dönerek teşekkür ettiniz.

19 yaşınızdayken okul masraflarınızı karşıladı,sizi arabayla kampusa götürdü ve eşyalarınızı taşıdı. Arkadaşlarınız alay etmesin diye kampus kapısında vedalaşarak teşekkür

21 yaşınızdayken iş hayati ve kariyerinizle ilgili size fikir vermek istedi "Ben senin gibi olmayacağım" diyerek teşekkür ettiniz

22 yaşınızdayken kep giyme töreninizde size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz

24 yaşınızdayken uzun suredir çıktığınız çocukla tanışmak istedi "Zamanını ben bilirim" diye tersleyerek teşekkür ettiniz

25 yaşınızdayken düğün masraflarınızı karşıladı,sizin için hem mutlu oldu hem çok duygulandı. Siz dünyanın bir ucuna taşınarak teşekkür ettiniz

30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz 30 yaşınızdayken bebek bakimi hakkında size akil vermek istedi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak"diyerek teşekkür ettiniz

40 yaşınızdayken sizi arayıp bir akrabanızın doğum gününü hatırlattı "Anne işim başımdan aşkın"diyerek teşekkür ettiniz

50 yaşınızdayken o çok hastalandı, hafta sonunda onu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona yaşlıların çocuk gibi nazlı olduğunu söyleyerek teşekkür ettiniz

Derken bir gün Derken bir gün . o öldü. O güne kadar onun için yapmadığınız ne varsa, o anda kalbinize bir yıldırım gibi düştü .

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Sol yanim aciyor anne

Sol yanim aciyor anne

Merhaba anne, Yine ben geldim. Merak etme okuldan çıktımda geldim. Annelerde babalar gibi merak eder mi bilmiyorum ama Ali "Okula gitmezsem annem çok kızar, merak eder" demişti de Onun için söylüyorum. Geçen hafta öğretmen, Sağ elimde sarımsak, sol elimde soğan dedirte dedirte Öğretti sağımı solumu. Ben biliyorum artık anne sağım neresi, solum neresi Ağrıyan yanımın neresi olduğunu Şimdi iyi biliyorum anne. Hani geçen geldiğimde Şuram acıyor işte şuram demiştim de Bir türlü söyleyememiştim ya acıyan yanımı anne Bak şimdi söylüyorum Şuram işte, Sol yanım çok acıyor anne. Hem de her gün acıyor anne her gün. Dün sabah annesi Ayşe'nin saçlarını örmüştü. Elinden tutup okula getirdi. Yakası da danteldi. Zil çalınca öptü, hadi yavrum sınıfa dedi. Bende ağladım, Ağladım hiç de utanmadım. Öğretmen ne oldu dedi. Düştüm dizim çok acıyor dedim. Yalan söyledim anne. Dizim acımıyordu ama sol yanım çok acıyordu anne. Bugün bende saçım örülsün istedim. Babam ördü ama onunki gibi olmadı. Dantel yaka istedim. Babam "Ben bilmem ki kızım" dedi. Bari okula sen götür dedim. "kızım, iş" dedi. Bende banane dedim, ağladım. "kızım, ekmek" dedi babam. Sustum ama okula giderken yine ağladım anne. Ha bide sol yanım yine çok acıdı anne. Herkesin çorapları bembeyaz, benimkiler gri gibi. Zeynep "annem beyazlara renkli çamaşır katmadan yıkıyormuş" dedi. Babam hepsini birlikte yıkıyor. Babam çamaşır yıkamasını bilmiyor mu anne? Uff babam, her gün domates peynir koyuyor beslenmeme. Üzülmesin diye söylemiyorum ama Arkadaşlarım her gün kurabiye, börek, pasta getiriyor. Biliyorum babam pasta yapmasını bilmez anne. Hava kararıyor, ben gideyim anne. Babam bilmiyor kaçıp kaçıp sana geldiğimi. Duyarsa kızmaz ama çok üzülür biliyorum. Kim bozuyor toprağını, Çiçeklerini kim koparıyor. İzin verme anne ne olur toprağına el sürdürme. Eve gidince aklıma geliyor bide bunun için ağlıyorum anne. Bak kavanoz yanımda, toprağından bir avuç daha alayım. Biliyor musun anne her gelişimde aldığım topraklarını Şu kavanozda biriktirdim. Üzerine de resmini yapıştırıp başucuma koydum. Her sabah onu öpüyor kokluyorum. Kimseye söyleme ama anne Bazen de konuşuyorum onunla. Ne yapayım seni çok özlüyorum anne. Ha unutmadan, Öğretmen yarın anneyi anlatan bir yazı yazacaksınız dedi. Ben babama yazdıracağım. Öğretmen anlarsa çok kızar ama banane kızarsa kızsın. Ben seni hiç görmedim ki neyi, nasıl anlatacağım anne. Senin adın geçince sol yanım acıyor anne. Hiç bir şey yutamıyorum. Bazen de dayanamayıp ağlıyorum. Kağıda da böyle yazamam ya anne. Ben gidiyorum anne, Toprağını öpeyim, sende rüyama gel beni öp. Mutlaka gel anne, Sen rüyama gelmeyince sol yanımın acısıyla uyanıyorum anne. Sol yanım acıyor anne. İşte tam şurası, Sol yanım çok acıyor anne. Seni çok özledim, Anne çook...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Hani eski zaman masalları anlatır
Hüznümü huzura dolarsın
Kaşım gözümden çok içim bir parçan
Annem sen benim yanıma kalansın

Hani bir biblon vardı kırdığım
Üstüne ne kırgınlıklar yaşadın
Ama bil ki ben de parçalandım
Annem ben senin yanına kalanım

Annem annem
Sen üzülme