Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anne (1 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
annem ilahisi sözleri sedat uçan

Dün rüya gördüm annem nerelerdeydin annem aradım seni annem bulamadım ben

ağladım sensiz zindan dünyadan ağladım annem

senin yavrundum annem göz bebeğindim annem artık değilki annem yoksun yanımda

senin yavrundum annem göz bebeğindim annem artık değilki annem yoksun yanımda

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim anne babalarımızı başımızdan eksik etmesin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Anne Özlemi (Özledim Annem Şiiri) Sözleri
Sevgi güneşiydi sanki gözlerin
Her hallerini özledim anne
Gittin gideli boş kaldı yerin
Gonca güllerini özledim anne

Yerde seni gökte seni ararım
Gece yıldızlardan seni sorarım
Boynumu büküp saçlarımı tararım
Pamuk ellerini özledim anne

Şefkatinle gel renklensin düşlerim
Sevgiyle silinsin şu gözyaşlarım
Bahaara dönüşsün kara kışlarım
Tatlı dillerini özledim anne

Her zorluğu her engeli aşardım
Senin varlığınla mutlu yaşardım
Sabah akşam kucağına koşardım
Sıcak kollarını özledim anne

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuktum anne, elimi tut istedim. Sessizdim anne aklımdan geçeni bil istedim.Üşüyordum anne, titriyordum, bana sıkıca sarıl istedim. Çok şey istedim biliyorum anne.O yüzden gözyaşlarımı hep gizledim senden.

Sen hiç ağlamadın sandın beni anne. Hiç üzülmedim, hiç kırılmadım, hiç gücenmedim. Yüreğim acılarla papamparçayken bile, hep güldüm anne, hep güldüm sen üzülme diye.

Gittin, neden???

Oysa inan yaramazlık dahi yapmadım annem, seni üzmemek için.Kalbini kırmadım, kıramazdım, sen canımdın, sana kıyamazdım. Canımı aldında geride cesedimi neden bıraktın annem?

Ben değilmiydim rüyalarında gezen, sensizliğin iklimlerinde üşüyen? Boran, fırtına, yel hangisi daha şiddetli, kasıp kavurur yürekleri? Yüreğin yanmadı mı hiç annem?

Acizliğin kollarındayım anne. Kimsesizliğin avlusunda kanatsız kuşlar gibiyim. Özgürlüğe kanat açmış, biçare mahkumiyet duvarları. Havalandıkça ordan oraya çarpar durur, yığılır öylece yerlere. El uzatan gönüllü bir yürek yok, boşuna çırpınışlar.Çığlıklarımın kulaklarda yankılanmasını duyuyormusun anne? Aynalara artık küsüm.

Senmiydin bana hiç ağlama diyen, ben hep ağlıyorum annem. Artık gözyaşlarımı gizleyemiyorum senden.

Tek amacım mavi bulutlara ulaşmaktı, yıldızlara uzanmaktı. Yanına gelmek istiyorum annem. Al beni koynuna, sarıl sımsıkı, hiç bırakmadan. Kokunu, sesini, nefesini özledim annem. seni çok özledim .

Yaralarım kanarken derinden, ıslak gülüşlerimi niye aldın elimden. Sana seslenip sana gelecektim ben. Umut ışığımı neden söndürdün annem.?

Ardı sıra gölgelerden medet umuyorum, kulağımda çınlıyor sesin.Çalan her kapıyı umutsuzca açıyorum anne. En hasret kokan düşlerimdesin. Ne zaman geleceksin annemmmmmm.

Adımlarım dahi sayar oldum.Kapına dayandım. Gönül kapını arala , al beni içeriye annem. Senle Güneşe yakın bir yerde kucaklaşalım, koklaşalım. Gölgelerimin ardında kaybolma olur mu annem, gitme, gitme yine uzaklara...

Söyle annem..

hangi kucak bu kadar sıcak, hangi yürek böylesine merhametli, hangi merhem şifalı elin kadar. Hangi özlem yakar yüreği anne özlemi kadar. Özlemin adı sensin annem.

Verimsiz toprağın çürük meyvesimiyim ben, sevmiyor beni kimse annemmmm....Gel, gelde sil gözyaşlarımı, ağlamayayım , sen istemezsin ağlamamı biliyorum annemmm, gel gel artık.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sagol kardesim ben tablet kullandigim icin video ve resim yukleyemiyorum Allah razi olsun. Selametle. Dua ile.....

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim cümlemizden razı olsun İnşaAllah..Ben elimden geldiği kadar video ve resim yüklemeye çalışacağım..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Anne Özlemi

Sanki bir gün aniden çıkıp ta geleceksin
Gittiğin günden beri hep yol gözledim anne
Saçlarımı okşayıp yüzüme güleceksin
Ah bir bilsen ben seni nasıl özledim anne

Senden ayrı yaşamak bilsen ne zor oluyor
Hasretin günden güne yüreğime doluyor
Ömrüm bir çiçek gibi sararıp da soluyor

Her çileye katlanıp her derde göğüs gerdin
Sevgi şefkat ekleyip bana sütünü verdin
Bir gün gülmedi yüzün bitmek bilmedi derdin

Hiç aklımdan çıkmıyor senin o nurlu yüzün
Sevgiydi her bakışın altındı her bir sözün
Uzaklarda olsak da üstümüzdeydi gözün

Cennet kapılarını açıp gelemez misin
Meleklerin elinden kaçıp gelemez misin
Beyaz kanatlarınla uçup gelemez misin

Ben nasıl unuturum “yavrum” diyen sesini
Yanaklarımda gezen o ılık nefesini
Allah’ım hiç kimseye özletme annesini

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
annesevgisi11.jpg

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Cennet annelerin ayaklari altindadir...

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
"İnsana da, anne babasına iyi davranmasını emrettik. Annesi onu her gün biraz daha güçsüz düşerek karnında taşımıştır. Onun sütten kesilmesi de iki yıl içinde olur. (İşte onun için) insana şöyle emrettik: "Bana ve anne babana şükret. Dönüş banadır."
Lokman-14

"Rabbin, kendisinden başkasına asla ibadet etmemenizi, anaya-babaya iyi davranmanızı kesin olarak emretti. Eğer onlardan biri, ya da her ikisi senin yanında ihtiyarlık çağına ulaşırsa, sakın onlara "öf!" bile deme; onları azarlama; onlara tatlı ve güzel söz söyle."
İsra-23

"Biz insana anne babasına iyi davranmayı emrettik. Annesi onu ne zahmetle karnında taşıdı ve ne zahmetle doğurdu! Onun (anne karnında) taşınması ve sütten kesilme süresi (toplam olarak) otuz aydır. Nihayet olgunluk çağına gelip, kırk yaşına varınca şöyle der: "Bana ve anne babama verdiğin nimetlere şükretmemi, senin razı olacağın salih amel işlememi bana ilham et. Neslimi de salih kimseler yap. Şüphesiz ben sana döndüm. Muhakkak ki ben sana teslim olanlardanım."
Ahkaf-15

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Anne senden uzaktada olsam seni cok seviyorum......

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Canım Anneme Mektup Canım Anneme Mektup

Sevgili anneciğim; Sevgili anneciğim; Sana bu mektubu sevgimi söylemek için yazıyorum. Ama bu sevgimi ne söyleyebilirim nede yazabilirim. Zaten sevgi ne söylenir nede yazılır, sevgi sadece gösterilir. Sen de bana Sana bu mektubu sevgimi söylemek için yazıyorum. Ama bu sevgimi ne söyleyebilirim nede yazabilirim. Zaten sevgi ne söylenir nede yazılır, sevgi sadece gösterilir. Sen de bana kimsenin göstermediği ve gösteremeyeceği öyle bir sevgi gösterdin ki bu sevgi ne biter nede tükenir. kimsenin göstermediği ve gösteremeyeceği öyle bir sevgi gösterdin ki bu sevgi ne biter nede tükenir. Sen bana hem arkadaş hem de sırdaş oldun. Üzgün olduğumda dertlerimi, mutlu olduğumda ise sevincimi benimle paylaştın. Sen üzülünce; sanki duyguların aksediyor kalbime Sen bana hem arkadaş hem de sırdaş oldun. Üzgün olduğumda dertlerimi, mutlu olduğumda ise sevincimi benimle paylaştın. Sen üzülünce; sanki duyguların aksediyor kalbime ve bende üzülüyorum. Zaten sen mutsuz olduğunda ben nasıl mutlu olurum? ve bende üzülüyorum. Zaten sen mutsuz olduğunda ben nasıl mutlu olurum? Eğer seni üzdüğüm bir gün senden özür dilemeden yatarsam, o gece çok zor geçiyor. Ya annem olmasaydı ne olurdu diye geçiveriyor aklımdan… İşte o zaman çok ağlıyorum Eğer seni üzdüğüm bir gün senden özür dilemeden yatarsam, o gece çok zor geçiyor. Ya annem olmasaydı ne olurdu diye geçiveriyor aklımdan… İşte o zaman çok ağlıyorum anne. Kendi kendime söz veriyorum seni bir daha üzmeyeceğim diye ama aklımdan çıkıveriyor bazen verdiğim sözler. anne. Kendi kendime söz veriyorum seni bir daha üzmeyeceğim diye ama aklımdan çıkıveriyor bazen verdiğim sözler. Allah’a çok dua ediyorum, annemi başımdan eksik etme diye. Çünkü sen olmadan ben ne olurum bilmiyorum… Allah’a çok dua ediyorum, annemi başımdan eksik etme diye. Çünkü sen olmadan ben ne olurum bilmiyorum… Artık büyüyorum beni kucağına alıp sevmesen de beni içinden çok sevdiğini biliyorum. Seni anlatılamayacak şekilde çok seviyorum. Artık büyüyorum beni kucağına alıp sevmesen de beni içinden çok sevdiğini biliyorum. Seni anlatılamayacak şekilde çok seviyorum. Her evlat aynı duyguyu hisseder mi bilmiyorum ama sen bana çok sıcak geliyorsun sanki senin sevgin ile ısınıyorum. Her evlat aynı duyguyu hisseder mi bilmiyorum ama sen bana çok sıcak geliyorsun sanki senin sevgin ile ısınıyorum. Seni üzdüğüm zaman sanki gözlerin yaşarıyor işte o anda zamanı geri almak istiyorum, çok üzülüyorum anne çok! Benim için çok değerlisin anne. Bu mektubu yazdıktan sonra Seni üzdüğüm zaman sanki gözlerin yaşarıyor işte o anda zamanı geri almak istiyorum, çok üzülüyorum anne çok! Benim için çok değerlisin anne. Bu mektubu yazdıktan sonra karar verdim ve bu kararımı unutmamaya da karar verdim. karar verdim ve bu kararımı unutmamaya da karar verdim. Sevgim o kadar büyük ki anne, cümleler yetmiyor sevgimi taşımaya, ağır geliyor kelimelere, taşıyamıyorlar sevgimi. Büyük sevgimi taşımaları için büyük harfler kullanıyorum; Sevgim o kadar büyük ki anne, cümleler yetmiyor sevgimi taşımaya, ağır geliyor kelimelere, taşıyamıyorlar sevgimi. Büyük sevgimi taşımaları için büyük harfler kullanıyorum; ANNE SENİ ÇOK SEVİYORUM…

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Peygamber Efendimiz(s.a.v)'e en çok ilgilenmem gereken kimdir diye sorulduğunda 3 kere "annen" cevabını vermiş.Dördüncü ise "babandır" cevabını vermiştir..
[Buharî]

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Annelerimiz Özde NUR...Sonrada Baş Tacıdır...Ayağının altı öpülesi....Cennet kokulu Annelerimize Selamlar...
E...Babalarımızda...kucaklanası... bağıra basılası babalarımız...
İkiside canlarımız...
Acizane.. bizimkiler...Allah C.C. 'nun emrinde...Rabbim Rahmet eylesin...Selamlar...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Annelerimiz Özde NUR...Sonrada Baş Tacıdır...Ayağının altı öpülesi....Cennet kokulu Annelerimize Selamlar...
İkiside canlarımız...
Acizane.. bizimkiler...Allah C.C. 'nun emrinde...Rabbim Rahmet eylesin...Selamlar...

Allah razi olsun . Rabbim mekanlarini cennet eylesin. Selametle.dua ile....

GülünSanaAşkı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah rahmet eylesin abi..Mekanları güller içinde bir Cennet bahçesi olsun İnşaAllah..

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
İkiside canlarımız...

Selamun Aleykum

Muhterem üstadım Yüce Kitabımızda Rabbimiz Seni yarattığım için önce bana sonrada anne ve babana şükret buyurmaktadır, sahbeden birsi yüce peygamberimize s.a.v Yâ Resûlullah annemi sırtımda kabeye götürsem ve tavaf ettirsem sonrada geri getirsem annemin hakkını ödemiş olabilirmiyim diye sorunca Fahri Kâinat efendimiz evet bu dediklerini yaparsan onun seni karnında taşıdığı bir günün bir dakikası kadar hakkını ödemiş olursun diye buyurmuş,artık biz ölçüyü düşünelim haklarını ödememiz imkansız ancak helal ederlerse ne mutlu bize çok şükür bu fakir ikisindende canı gönülden helallıklarını aldı.
Muhterem üstadım ben de sizin gibi annesini ve babasını kaybettmiş birisiyim üstelik 8 sene önce sevgili eşimi ve eşimden daha öncede bir oğulumu kaybettim,Ama ne yapalım bize boyun eymek ve itaat etmek düşer,başka türlü olması da zaten asla düşünülemez .
Veren sensin,alan sensin gayri söz söylemek bizim ne haddimize. Yüce Rabbimiz c.c Muhterem babanız beyefendiye ve muhterem anneniz hanımefendiye rahmet eylesin kabirleri nûr makamları cennet olsun ne mutlu onlara ki sizin gibi ilim ehli bir evlat yetiştirmişler.

Selam ve selametle kalınız .Sonsuz saygı ve sevgilerimle.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Muhterem üstadım Yüce Kitabımızda Rabbimiz Seni yarattığım için önce bana sonrada anne ve babana şükret buyurmaktadır, sahbeden birsi yüce peygamberimize s.a.v Yâ Resûlullah annemi sırtımda kabeye götürsem ve tavaf ettirsem sonrada geri getirsem annemin hakkını ödemiş olabilirmiyim diye sorunca Fahri Kâinat efendimiz evet bu dediklerini yaparsan onun seni karnında taşıdığı bir günün bir dakikası kadar hakkını ödemiş olursun diye buyurmuş,artık biz ölçüyü düşünelim haklarını ödememiz imkansız ancak helal ederlerse ne mutlu bize çok şükür bu fakir ikisindende canı gönülden helallıklarını aldı.
Muhterem üstadım ben de sizin gibi annesini ve babasını kaybettmiş birisiyim üstelik 8 sene önce sevgili eşimi ve eşimden daha öncede bir oğulumu kaybettim,jAma ne yapalım bize boyun eymek ve itaat etmek düşer,başka türlü olması da zaten asla düşünülemez .
Veren sensin,alan sensin gayri söz söylemek bizim ne haddimize. Yüce Rabbimiz c.c Muhterem babanız beyefendiye ve muhterem anneniz hanımefendiye rahmet eylesin kabirleri nûr makamları cennet olsun ne mutlu onlara ki sizin gibi ilim ehli bir evlat yetiştirmişler.

Selam ve selametle kalınız .Sonsuz saygı ve sevgilerimle.
S.a ben daha tatmadim ama birgun nasil olsa hepimiz tadacagiz. Rabbim iyi amellerle ahirete ugurlanmayi nasip etsin. Mekanlari cenne olsun . Selametle.dua ile.....

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt