Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Anne terliği (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
terlikle döverdi annem fırlatırdı eline alır vurrudu ozamanlar ağlardık ama şimdi gülümseyerek hatırlıyoruz ve hatırlattığın içinde saol emeğine sağlık allah c.c razı olsun

selam ve dua ile

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

terlknp2.jpg

mina_43

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel bir yazı tebessümle okudum ALLAH razı olsun..
ana gibi yar olmaz..

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
terlikle döverdi annem fırlatırdı eline alır vurrudu ozamanlar ağlardık ama şimdi gülümseyerek hatırlıyoruz ve hatırlattığın içinde saol emeğine sağlık allah c.c razı olsun

selam ve dua ile

Teşekkür ederim kardeşim
O zamanlar ağlardık şimdi gülerek hatırlıyoruz...:)
Allah celle celalühe emanet ol.

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm değerli kardeşim;

Konunun bazı noktalarına katılmasamda baştan sona herkesin kendisinden geçmişine dair tatlı anılar bulabileceği tebessüm ettirecek ve ''evet annemde aynısını yapardı''dedirtecek hoş bir paylaşım olmuş.

Her şeyi güzeldir annelerin. Kokusu, dokunuşu, sarılışı, gözyaşı, teni, öfkesi ve gülümsemesi... Ve en az sütü kadar tatlıdır içinde anne olan rüyalar.

ALLAH celle celaluh bizleri ana ve babamıza karşı sorumluluklarını bilenlerden eylesin ve ''keşke''ler ile basiretsizce pişmanlık duyacak hayırsızlıklar yapmaktan muhafaza etsin.

Şunuda unutmayalım ki en hakiki gerçek varken kıymetini bilemeyip yokken acı acı yanmaktır tabiki bu hüner her kalbin,yüreğin işide olmasa gerek.

Selam ve yürekten samimi dualarımla,hayırlı ve bereketli günler olsun değerli kardeşim selametle kalınız.

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kıymetli kardeşim..
Farklı ve hoş bir paylaşımdı.. Rabbimiz c.c razı olsun inşallah..
Terliğin, eğitimdeki işlevlerini de paylaşmış yazar:).. Annelere yakışıyor da diyebiliriz güzel kardeşim.. Lakin refleks misali olmuş:).
Emeğinize, yüreğinize sağlık..
Selam ve Dua ile kardeşim. Rabbimize emanetsiniz.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
...

...

Ve Aleykümselam.:)
Terliği çıkaranı bu kardeşime havale ediyorum bende..bırakalımda hakkından gelsin:)
Güzel katkınız için teşekkür ederim sayın mavci..Selametle kalın inşaAllah...

İnşallah anneler artık terlik çıkarmaz...
Başka birşey bulurlar ama...:a04:

Sadece karşılıksız şefkatlerinden dolayı yapıyorlar bunları...
Bizlerin iyiliği için yani...
Onları çok seviyoruz...:a12:

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm değerli kardeşim;

Konunun bazı noktalarına katılmasamda baştan sona herkesin kendisinden geçmişine dair tatlı anılar bulabileceği tebessüm ettirecek ve ''evet annemde aynısını yapardı''dedirtecek hoş bir paylaşım olmuş.

Her şeyi güzeldir annelerin. Kokusu, dokunuşu, sarılışı, gözyaşı, teni, öfkesi ve gülümsemesi... Ve en az sütü kadar tatlıdır içinde anne olan rüyalar.

ALLAH celle celaluh bizleri ana ve babamıza karşı sorumluluklarını bilenlerden eylesin ve ''keşke''ler ile basiretsizce pişmanlık duyacak hayırsızlıklar yapmaktan muhafaza etsin.

Şunuda unutmayalım ki en hakiki gerçek varken kıymetini bilemeyip yokken acı acı yanmaktır tabiki bu hüner her kalbin,yüreğin işide olmasa gerek.

Selam ve yürekten samimi dualarımla,hayırlı ve bereketli günler olsun değerli kardeşim selametle kalınız.

Ve aleykümselam;

Buna benzer bir mesaj yazacağınızı tahmin etmiştim.Size hem bu kıymetli mesajınız için hemde başka konularda yaptığınız tüm sirkeleyici mesajlar için teşekkür ediyorum.Bir haftadır göremedim sizi ve sitede olan bazı konularda,Kaan kardeşimiz nerde diye aradım açıkcası...Allah celle celalüh daima razı olsun sizden inşaAllah.Allah celle celalühe emanet olunuz...

Kaan Erdem

Yönetici
Allah celle celaluh razı olsun kıymetli kardeşim,mevla rızası için bizde sizler için yokluğunuzda,üzüntü yada sevincinizde aynı hissiyatlara sahibiz,sosyal hayatımızdaki hayırlı ve güzel gelişmelerden kaynaklı bir müddet iştirak edemedik,yokluğumuzun farkedilmesi ve mevla rızası için hatırınızda yer etmemiz adına çok t.ederim.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız değerli kardeşim.

Ve aleykümselam;

Buna benzer bir mesaj yazacağınızı tahmin etmiştim.Size hem bu kıymetli mesajınız için hemde başka konularda yaptığınız tüm sirkeleyici mesajlar için teşekkür ediyorum.Bir haftadır göremedim sizi ve sitede olan bazı konularda,Kaan kardeşimiz nerde diye aradım açıkcası...Allah celle celalüh daima razı olsun sizden inşaAllah.Allah celle celalühe emanet olunuz...

cemre42_

Kayıtlı Kullanıcı
cok güzel:a12: anilarim canlandi gözümün önünde

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında hakkını da yememek lazım. Bu terlik taarruzunun çocuğa katkıları da vardır. Bir sefer hata yapmamayı, yaptıysa terlikle vurulacağını bilir çocuk. Sonra -şayet müzmin yaramaz ise- savunma teknikleri geliştirir. Evin kör noktalarını bulur, hareket kabiliyetini geliştirir, yatak, karyola, kanepe, çekyat ne varsa birer siper ve sığınağa dönüştürür.

ay çok güzel bir hikayeydi.emeklerine sağlık:)selametle kal kardeşim

Guo1903

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin bir terlik anısı var:a09:
validem bir kaç gün içinde bizde olacak inşallah, söyliyim de şöyle kafama bir terlik atsın...O duyguyu bende yaşamalıyım:a26:

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
En komiği de, birinci saldırıyı savuşturduğunuzda, suratınızdaki o at nalı gibi sırıtışla bakarken, ikinci terliği alnınızın orta yerine 'şırrak' diye yemenizdir.
saolasın kardesim çok güzelmis bu bölümü yaa:D

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah celle celaluh razı olsun kıymetli kardeşim,mevla rızası için bizde sizler için yokluğunuzda,üzüntü yada sevincinizde aynı hissiyatlara sahibiz,sosyal hayatımızdaki hayırlı ve güzel gelişmelerden kaynaklı bir müddet iştirak edemedik,yokluğumuzun farkedilmesi ve mevla rızası için hatırınızda yer etmemiz adına çok t.ederim.

Selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalınız değerli kardeşim.

Hayatınızda güzel gelişmeler olduğunu bilmekten gerçekten mutlu olduk.Allah celle celalüh hayırlı kılsın inşaAllah :)
Bizimde yürekten ve samimi dualarımız siz ve bütün kardeşlerimizle beraberdir inşaAllah.selametle kalınız.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Aslında hakkını da yememek lazım. Bu terlik taarruzunun çocuğa katkıları da vardır. Bir sefer hata yapmamayı, yaptıysa terlikle vurulacağını bilir çocuk. Sonra -şayet müzmin yaramaz ise- savunma teknikleri geliştirir. Evin kör noktalarını bulur, hareket kabiliyetini geliştirir, yatak, karyola, kanepe, çekyat ne varsa birer siper ve sığınağa dönüştürür.

ay çok güzel bir hikayeydi.emeklerine sağlık:)selametle kal kardeşim

Katılıyorum kardeşim.Nedim Hazar sağolsun..:)
selametle kal.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesin bir terlik anısı var:a09:
validem bir kaç gün içinde bizde olacak inşallah, söyliyim de şöyle kafama bir terlik atsın...O duyguyu bende yaşamalıyım:a26:

Geç bile kaldınız ama olsun yinede siz söyleyin.Artık yaşlı bir amca olduğunuzu hesaba katarsak sizi vurma olasılığı %100 dür ona göre...:)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim çok güzel bir paylaşım.Aaaaaaaah nerde annelerin o güzel tavırları?Bende bazen kapı arkasındaki küreği yerdim annemden.Ama hiçbir anne eminimki içinden acımasızca dövemez yavrusunu.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt